icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bejka90
5. jan 2023

@cukrik93 no vidis super dockala si sa 🙂 ja nemeriam tento cyklus, ale mozem byt 8-10 dpo

saxano2222
5. jan 2023

@bejka90
a co si to vzdala s meranim? ci uz mas ovulaciu +- pravidelnu tak sa nestresujes s teplomerom kazde rano? ;)

cukrik93
5. jan 2023

@saxano2222 no mne sa este nestalo ze bola takto neskoro tak uvidime co z toho bude ☺️ dakujem

cukrik93
5. jan 2023

@bejka90 nemerias? A kedy chces robit testik?

bejka90
5. jan 2023

@saxano2222 no nemam ju pravidelnu:( zvykla som mat na 13-15dc minuly cyklus az 20 a teraz podla priznakov to tiez mohlo byt nejak 17-19dc... tak muz mal 2 tyzdne dovolenku tak osm si vravela ze sa aapon v klude vyspim aj ja..no a najlepsie bolo ze muz zacal byt chory ored vianocami, ja po nom ked v tom case mala byt ovu...takze som mala 5 dni teploty takze aj tk by som to presne v tych dnoch nenamerala...akoze odmerala som si vcera aj v pondelok ci mam poovulacne teploty aby som v3dela ze mam po ovu...takze mam poovulacne teploty tak uz to nechavam na osud..ale pravdupovediac spim ovela kludnejsie aj rano :D ze nerozmyslam kazde rano nad teplotami....ale uvidim dalsi cyklus ci sa dam opatna meranie alebo nie alebo max do pptvrdenia ovu..uvidim 🙂
@cukrik93 test skusim bud v sobotu alebo v nedelu.tak podla appky mam dostat v sobotu ale ekdze bola neskor ovu tak ratam ze mozem dostat aj az 10teho takze neviem teraz ani termin ms presne :D kedze minuly mesiac mi prislao 3dni skor tak uz neviem comu verit a na co sa spoliehat :( minuly mesiac som mala zo 14-15 dnovej lf len 11 takze je to cele divne

cukrik93
5. jan 2023

@bejka90 jaj,no kazdopadne drzim palceky a dufam ze nam das po vikende dobre spravy ☺️

bejka90
5. jan 2023

@cukrik93 no nemam z toho taky pocit :D ziadne "priznaky" skor som uz 2x citila taku slabu predmenstruacnu bolest takze to asi pride do nedele...ale nevadi, ked si pomyslim kolko tabletiek som v case ovu pojedla tak neviem ci by bolo dobre teraz otehotniet aj ked clovek stale v kutiku duse dufa....🙂

nikol114
6. jan 2023

Dnes takto , celkom pokles no uvidíme aký priebeh budú mat ďalšie dni

ar3m1s
8. jan 2023

Ahojte, chcem aa spytat uz vas skusenejsich 🙂 je podla vas toto pozitivny ovulacny test alebo mam este aspon den pockat 🙂 ? Dakujem za odpovede

tessa165
8. jan 2023

@ar3m1s negatívny

zojeva
8. jan 2023

@ar3m1s negatívny je ešte, môj byt ta druha tak isto silná alebo silnejšia skúsila by som ešte večer určite či tmavne 😊

ar3m1s
8. jan 2023

@zojeva tak tento je uz z vecera 😁

zojeva
9. jan 2023

@ar3m1s takze silnie 😊 skús ešte ráno okolo 10:00 teraz a uvidis či už bude uplna tmavá ovulacia od 12 do 48 hodín od posledného pozitívneho testu. Drzime prsty

ar3m1s
9. jan 2023

@zojeva dakujem 🙂

stepannnka
9. jan 2023

Ahojte rada posuniem vitamíny a lieky, ktoré mi už nepotrebujeme. Nakoľko sa nám podarilo 👶 🤰 🙏
kľudne píšte správu ak budete mať záujem
- Inofolic
- Inofolic premium
- Maca
- materská kašička
- clostilbegyt
- duphaston
- ascorutin
- pupálkový olej
- gynex kvapky

zojeva
9. jan 2023

Ahojte baby, mám takú otazku na vás. Počas sviatkov som bola v nemocnici, druhý deň ms lebo som mala ukrutne bolesti urobili sono. Našli cystu na pravom vajecniku a uzavreli že bolesť plynie z toho. Dnes som bola na kontrole u Dr. 11DC na pravom vajecniku žiadna cysta ale teraz na ľavom vajecniku cysta a tekutina v maternici že môže byt aj po ovulacii. Mne sa to nezdá mám cykly dlhé aj 38 dňové. Nemohla byt ta tekutina z tej prasknutej cysty na pravo a na ľavom len dozrievajúci folikul? Ak by to bola cysta žltého telieska môžeme sa dnes ešte snažiť či to už je márne ? 😀

anny29
9. jan 2023

Dievčatá ja takto. Myslíte že mohla byť ovulka niekedy 18-19 DC ?

zojeva
9. jan 2023

@anny29 vyzerá že 20DC bola ovulacia 😊 potvrdia ďalšie teploty. Posledný deň nízkej teploty by mala byt ovulacia

anny29
9. jan 2023

@zojeva tiež som nato pozerala, pozitívny ovu test bol 18DC a dokonca aj ovu bolesti boli vtedy len potom tá teplota ma zmiatla 🙈

tessa165
9. jan 2023

@anny29 ovulácia príde 12-48 hod po poz. ovu teste. Takže ešte stále by ti to sedelo aj na 20teho. Ale mohla byť samozrejme aj 18 alebo 19 .niekomu nestupne teplota hneď ale tvoj graf mi príde na toho 20teho

anny29
9. jan 2023

@tessa165 tak uvidíme, sex bol 17 a až 20 DC snáď sme to trafili 🙈

tessa165
9. jan 2023

@anny29 určite spermie 3 dní prežijú takže načasovanie dobre. Držím palce

anny29
9. jan 2023

@tessa165 ďakujem pekne, len tie naše nie sú perfektné, teraz už len 2 týždne počkať

zojeva
9. jan 2023

@anny29 áno to by vychádzalo na 20DC dva dni pred ovu môže kľudne vyjsť pozitívny test 😊 ale mohla byt aj skôr samozrejme aj toho 18

bejka90
10. jan 2023

@cukrik93
@saxano2222 ahojte.tak vianocny zazrak sa nekonal, dnes 1 dc. Hrooozne ma bolelo v noci brucho :( takze ide sa dalej....

saxano2222
10. jan 2023

@bejka90
joooj skoda :( niektorej to uz musi vyjst, aby to tu rozbehla, ze by sme potom sli rad radom ;)
Ja som dnes 19DC, zatial bez ovulacie. Tento mesiac ideme do car v Ba na uvodnu konzultaciu, tak som zvedava 🧐 a v 1DC sa mam ozvat svojmu gyn na odbery-hormonalny profil, tak som zvedava ci sa niekam posunieme 🤷🏼‍♀️
Ty si oddychni teraz s meraniami aspon 10dni a dopraj si dlhsi spanok ak sa da :P

zuzanaa2010
10. jan 2023

@bejka90
@saxano2222
@cukrik93
Ahojte dievcata..tak konecne aj nasa fazulka po 2,5 roku cakania..nevzdavajte sa❤️🙏🙏
Vcera som trosku spinila,mam kludovy rezim tak snad bude vsetko ok..drzim vam vsetkym velmi velmi palce❤️

patkajj
10. jan 2023

@bejka90 ja takisto už čakám. ☹️☹️☹️

cukrik93
10. jan 2023

@bejka90 joj to ma mrzi 😔 nabuduce to uz musi vyjst 🙏 no ja som sa ledva dockala ovu a asi cochvila pride aj ms🙁

saxano2222
10. jan 2023

@zuzanaa2010
drzim palce, hlavne vela zdravicka vam obom ❤️