Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bejka90
a co si to vzdala s meranim? ci uz mas ovulaciu +- pravidelnu tak sa nestresujes s teplomerom kazde rano? ;)
@saxano2222 no mne sa este nestalo ze bola takto neskoro tak uvidime co z toho bude ☺️ dakujem
@saxano2222 no nemam ju pravidelnu:( zvykla som mat na 13-15dc minuly cyklus az 20 a teraz podla priznakov to tiez mohlo byt nejak 17-19dc... tak muz mal 2 tyzdne dovolenku tak osm si vravela ze sa aapon v klude vyspim aj ja..no a najlepsie bolo ze muz zacal byt chory ored vianocami, ja po nom ked v tom case mala byt ovu...takze som mala 5 dni teploty takze aj tk by som to presne v tych dnoch nenamerala...akoze odmerala som si vcera aj v pondelok ci mam poovulacne teploty aby som v3dela ze mam po ovu...takze mam poovulacne teploty tak uz to nechavam na osud..ale pravdupovediac spim ovela kludnejsie aj rano :D ze nerozmyslam kazde rano nad teplotami....ale uvidim dalsi cyklus ci sa dam opatna meranie alebo nie alebo max do pptvrdenia ovu..uvidim 🙂
@cukrik93 test skusim bud v sobotu alebo v nedelu.tak podla appky mam dostat v sobotu ale ekdze bola neskor ovu tak ratam ze mozem dostat aj az 10teho takze neviem teraz ani termin ms presne :D kedze minuly mesiac mi prislao 3dni skor tak uz neviem comu verit a na co sa spoliehat :( minuly mesiac som mala zo 14-15 dnovej lf len 11 takze je to cele divne
@cukrik93 no nemam z toho taky pocit :D ziadne "priznaky" skor som uz 2x citila taku slabu predmenstruacnu bolest takze to asi pride do nedele...ale nevadi, ked si pomyslim kolko tabletiek som v case ovu pojedla tak neviem ci by bolo dobre teraz otehotniet aj ked clovek stale v kutiku duse dufa....🙂
Ahojte baby, mám takú otazku na vás. Počas sviatkov som bola v nemocnici, druhý deň ms lebo som mala ukrutne bolesti urobili sono. Našli cystu na pravom vajecniku a uzavreli že bolesť plynie z toho. Dnes som bola na kontrole u Dr. 11DC na pravom vajecniku žiadna cysta ale teraz na ľavom vajecniku cysta a tekutina v maternici že môže byt aj po ovulacii. Mne sa to nezdá mám cykly dlhé aj 38 dňové. Nemohla byt ta tekutina z tej prasknutej cysty na pravo a na ľavom len dozrievajúci folikul? Ak by to bola cysta žltého telieska môžeme sa dnes ešte snažiť či to už je márne ? 😀
@cukrik93
@saxano2222 ahojte.tak vianocny zazrak sa nekonal, dnes 1 dc. Hrooozne ma bolelo v noci brucho :( takze ide sa dalej....
@bejka90
joooj skoda :( niektorej to uz musi vyjst, aby to tu rozbehla, ze by sme potom sli rad radom ;)
Ja som dnes 19DC, zatial bez ovulacie. Tento mesiac ideme do car v Ba na uvodnu konzultaciu, tak som zvedava 🧐 a v 1DC sa mam ozvat svojmu gyn na odbery-hormonalny profil, tak som zvedava ci sa niekam posunieme 🤷🏼♀️
Ty si oddychni teraz s meraniami aspon 10dni a dopraj si dlhsi spanok ak sa da :P
@bejka90
@saxano2222
@cukrik93
Ahojte dievcata..tak konecne aj nasa fazulka po 2,5 roku cakania..nevzdavajte sa❤️🙏🙏
Vcera som trosku spinila,mam kludovy rezim tak snad bude vsetko ok..drzim vam vsetkym velmi velmi palce❤️
@zuzanaa2010
drzim palce, hlavne vela zdravicka vam obom ❤️

@cukrik93 no vidis super dockala si sa 🙂 ja nemeriam tento cyklus, ale mozem byt 8-10 dpo