icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bejka90
16. jan 2023

@patulka2 och to nemyslis vazne :,(

bejka90
16. jan 2023

@saxano2222 no mne in time etse ani raz neukazal ciarku ducha kanalik absolutne nic :D

saxano2222
16. jan 2023

@bejka90
tak mozno ani tehotenstvo neukazuje ked ma 😀
ja mam teraz livsane kupene, tie si tu baby chvalili. ale ked som bola tehotna mne aj pepino ukazal, jedine tieto in time ma splietli, a to veru zamrzi tieto falosne vysledky :/

patulka2
17. jan 2023

@bejka90
@saxano2222 plány poplach ako vždy... ten 20tkovy bol livsane. A teraz 10tkovy mam intime a nic. A keď už aj náznak by sa zdal, už neverim, nebudem prikukat. Problém je, že ja neviem l, ktorý dpo som. Som akurát tak 33dc a minulý cyklus som na 34dc dostala ms. Tazko keďže je nepravidelná.

bejka90
17. jan 2023

@patulka2 tak uvidime no ked ani nevies ktory dpo si tak to je tazko odhadovat vsetko potom..ostava uz len cakat

bejka90
19. jan 2023

@patulka2 ahojki no ako?

patulka2
19. jan 2023

@bejka90 ahojky, nič. Som 35dc, teoreticky, neviem kedy som mala ovu, môže byt aj 26dc, už som neraz tak mala...

bejka90
19. jan 2023

@patulka2 a testsi nerobila dalsi?

zojeva
19. jan 2023

Baby, keď podľa sona vyteká už tekutina z folikulu. Značí to že preboha ovulacia ? Muž sa vráti až zajtra so sluzobky to už bude po však ?🥹😓

patulka2
19. jan 2023

@bejka90 robila, nič tam nebolo

saxano2222
19. jan 2023

@zojeva je to individualne ale ked praska je to 12-24 hod. pocas ktorych je vajicko svhopne oplodnenia. tak nech sa velmi ponahla z tej sluzobky, ziadne nadcasy :P

zojeva
19. jan 2023

@saxano2222 mali sme ešte rozlúčku v utorok 🤣 tak možno betarky počkali aj keď to asi nie, ale áno ja som mu povedala že by mal prísť na otočku dnes 🤣

saxano2222
19. jan 2023

@zojeva utorok je super, praveze pred ovulaciou je lepsie ako v den
asi aby sa tam stihl idostat alebo co, ale mne tak aj doktorka odporucala.
drzim palce ;) teraz odratavat 2tyzdne 🤪

nikol114
20. jan 2023
nikol114
20. jan 2023

Ahojte nechcelo mi tu pridať aj text aj obrázok tak to dávam zvlášť , čo myslite vyzerá to dobre ? :( na test asi ešte skoro ale už som strašne nedockava :(

zojeva
20. jan 2023

@nikol114 8DPO ak správne pozerám dnes, takze skúsila by som 10DPO najskôr možno aj 11DPO by mohol byt už nejaký výsledok

nikol114
20. jan 2023

@zojeva ďakujem pýtam sa lebo koncom Januára mám ísť na röntgen tak som nevedela približne kedy by som si mala s istotou spraviť

saxano2222
20. jan 2023

@nikol114
netestuj este
ak keby si tehotna este to nemusi ukazat. pozitivny test na 8DPO je skor vynimka.
Inak tiez som DPO a najskor pon/utorok testnem ak to budem tak citit
pevne nervy este par dni 😉

12lila12
20. jan 2023

Ahojte, mohlo by z toho niečo byť? 🙂 robila som aj test, raz akoby sa tam crtala čiarka, potom nie... ms mam dostať 23.1... Tu sú fotky

zojeva
20. jan 2023

@12lila12 ja na teste nevidím, ale tieto fotky aj skresľujú. Skús o dva dni to už by malo 14DPO

domi27domi
20. jan 2023

Ahojte, myslite že som vôbec mala ovulaciu ? 😅 testy som akosi pozabudla robiť, podľa bolesti by som to tipovala na 16.-17.01., ale graf mi ju nevyznacil. 🤷‍♀️

bejka90
20. jan 2023

@domi27domi ahoj a merias v rovnaky cas? Lebo takto skakavy graf som este nevidela.... ale ovu podla neho nebola

zojeva
20. jan 2023

@domi27domi tak toto 😀 merias v rovnakú hodinu ? Lebo podľa tohto grafu ovulacia určite nebola, máš tam štvorčeky len zapisujes iné časy ?

majkaska
Autor odpoveď zmazal
cukrik93
22. jan 2023

Tak zienky ja dnes 7DC..zacala som opat uzivat Gynex kvapky..zajtra budu vysledky z HP tak som zvedava,dr mi dal Utrogestan od 16dc uzivat,avsak moja otazka znie,da sa nejak vyvolat ovu aby prebehla este pred tym 16dc? Mam kupene MyoOvunele čapiky a chcem ich vyskusat,ale neviem kedy si ich zacat davat a ak nasadim Utrogestan od 16dc tak mi ovu uz nepríde potom..mam aj ovu testy aj meriam bazalku tak snad nejak odhadnem prvu tabletku myoovunele,ale ak ovu nepride do 16dc tak asi zbytocne potom aj dalej merat bt vsak?

saxano2222
22. jan 2023

@cukrik93
a na folikulometriu nie si objednana?
nechcem aby to vyznelo nevhodne ze spochybnujem tvojho doktora
ale ak ti nebude robit sono, tak utrogestan uzivat az po ovu!! budes vidiet podla grafu, mozno bude 14DC mozno az 25DC. ten pomaha ak funkcia zlteho telieska nie je dostacujuca, resp vseobecne na uhnirzdenie a sliznicu.
ak zacnes uzivat pre ovulaciu mozes si ju uplne vyblokovat. uvidis co poradia ine baby, ale neriadila by som sa presne 16DC ale potvrdenou ovulaciou ;)
drzim palce na uspesny cyklus 😌

cukrik93
22. jan 2023

@saxano2222 no praveze nie som,ja som sa pytala potom sestricky,ze teda nakolko si sledujem bt tak zeci si mozem nasadit az po ovu..a ona ze ale ved to si zas len predlzite cyklus,ze ked si to tento cyklus nasadim tak dalsi cyklus by som mala mat akoze 28dnovy..coz ale tomu az tak neverim,kedysi som uzivala duphaston a mavala som tak 29-31dnovy..takze asi to urobim tak ako som chcela,ako aj ty pises,ze ked zistim ze bola ovu tak si nasadim..lebo ano,je mozne ze by mi to ovu vyblokovalo,ako som čítala vo viacerych diskusiach..sama neviem 🤔😏

saxano2222
22. jan 2023

@cukrik93
a teraz tak laicky rozmyslam, vsak progesteron je tvoreny zltym telieskom, to je dovod vzostupu teploty po ovulacii. Ak by si nasadila skor, tak ti stupne teplota samozrejme ale to moze byt matuce pretoze to je zapricinene tvojim zasahom a uzivanim utrogestanu a vajko sa mozno ani neuvolnulo. 🤷🏼‍♀️
vies co myslim?

cukrik93
22. jan 2023

@saxano2222 ano chapem ta..ved oni preto davaju ten progesteron ze od 16dc,tak som uzivavala aj Duphaston..ale vtedy som neplanovala otehotniet a nesledovala som cykly, proste mi ho akurat tak upravilo ale je pravda ze som aj otehotnela potom..ale to mohlo byt jedine tak,ze jak sa cyklus upravil tak bola ovu pred 16dc..takze teraz asi pockam na ovu a potom nasadim,ak mi nahodou zajtra neppvedia cosi viac po vysledkoch

sandra299
23. jan 2023

@cukrik93 ak aj by si tento jeden cyklus vyblokovala ovuláciu, tak účinkom utrogestanu ju budeš mat v tom ďalšom cykle skôr a teda zrejme o dosť skôr ako si bežne zvyknutá. Ak ho nasadiš teraz neskôr tak je to presne o tom že predlzuješ všetky cykly - tento aj budúce