icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

marinecka95
31. jan 2023
bejka90
31. jan 2023

@marinecka95 a dnes mas termin ms? Joj nevidno ani naaaznak?:(

patkajj
31. jan 2023

Tak to vyzera že bola ta OVU 17 DC, teploty po OVU mám v porovnaní s predchádzajúcimi cyklami o dosť nižšie. 😂 Dej se vůle boží 🥲
@saxano2222

cukrik93
31. jan 2023

Tak zienky predsa bola ovu 12dc z coho som trochu v soku a ani sme to riadne nevystihli so sexikom lebo som to necakala a mali sme tam 4 dni okno 🙁 ale ktovie..zatial takto 😁 od dnes vkladam Utrogestan tak uvidime ako sa to bude vyvíjať..Ale prvy krat som skutočne citila ovu,pichanie a krce v pravo dole take ze som zaspat nevedela 🙈

bejka90
31. jan 2023

@patkajj ja mam tiez take nizke teploty tento cyklus

bejka90
31. jan 2023

@cukrik93 no vitaj medzi cakatelkami :D my sme sa tento mesiac tiez nejak nestihli pred ovu nehak extra snazit, ale si vravim, ze ked to ma prist, tak to pride aj pri mensej snahe :D

cukrik93
31. jan 2023

@bejka90 no ja sa uz tiez snazim si hovorit,ze nemysli na to..ale to sa neda,mam sice kopu inych starosti ale aj tak sa mi ta myslienka casto cez den pripomina 🤦 no a teraz to cakanie to je vzdy najhorsie..ale co ma prist pride,nijako to nezmenime 🤷☺️ mozme len dufat a drzat si palce ☺️

bejka90
31. jan 2023

@cukrik93 tak tak ja si tiez vravim ze nebudem na to mysliet al3 neda sa no a to cakanie...:D prospela by daka tyzdniva dovolenka niekde a hned clovek pride aj na ine myslienky ale takto doma...tak drzime si palce 🙂

patkajj
31. jan 2023

@bejka90 no práve ja som minulý cyklus vravela ako super, doma sme Vianoce, hento tamto a to čakanie na OVU a po OVU sa hrozne naťahovalo a nešla som sa toho dočkať. Teraz keď chodím do roboty tak na to naozaj myslím len ráno keď meriam BT.

bejka90
31. jan 2023

@patkajj no ja som doma na materskej :Dtakze mam "distcasu" pocas dna na to mysliet.... pomohli by aj mne vypadnut robit niekde a nemysliet na to...aspon keby bolo leto, tak sme cele dni von ake takto.... no nic nejak prezijrme a vyckame :D su aj horsie veci ako cakanie

marinecka95
31. jan 2023

@bejka90 nič 😁🤷‍♀️

saxano2222
31. jan 2023

@patkajj
vies co mne tiez na zaciatku velmi nenarastli, myslim tie prve dni . kazdopadne super ze bola a uz len cakat 🙏🏻 hadam to trosku vyskoci najblizsie dni. som zvedava ;) nech ti cakanie rychlo ujde ;)

patkajj
31. jan 2023

@saxano2222 dúfam že toto čakanie bude mať taký istý happyend ako u teba 😍 mám skúškové, do toho robota, tak na to ani nejak nemyslím.

majulka098
31. jan 2023

Žienky, viem, že to patrí do iných skupín, hľadanie duchov, ale vzhľadom, že už som odhodlaná, že budem merať aj BT, len teplomer je stále u prepravcu, lebo v kamenných predajniach lekární nemali 😅 a len sa chcem uistiť, či to už nie je únavou z dneška, ale prvýkrát v živote vidím niečo viac, ako len 1 čiarku .. len je to mamatest ... A som 14DPO a test je robený teraz večer, nechcela som, ale prídem si strašne zvláštna... A možno to je len PMS , keďže buď by mali prísť krámoše dnes, zajtra alebo pozajtra 🤣

zojeva
31. jan 2023

@majulka098 čiarka tam je 😊 urob si ráno test 😊 tieto mamatesty no ja s nimi mám svoje príbehy 😀🤦🏻‍♀️ Pozitívne boli akože ozaj aj Dr som ich vzala že mi nešibe sj ona uznala 😀 a tehu to nebolo…ale určite si sprav ráno ♥️ Uvidis mala by byt z ranného silnejšia

krtisanka335
31. jan 2023

@majulka098 držím palce, čiarka tam je a uvidis neskôr… ja som tiež mala najprv čiarku na pepino a len 9DPO a neverila som tomu a už sú čiarky silne na iných testoch 🥰 nešibe ti, testíkuj ďalej a myslím na teba 😍

majulka098
31. jan 2023

@zojeva tiež si hovorím, že ráno si urobím prípadne, ak nedôjdu krámoše dovtedy 😅 a ja som práveže na žiadnom nikdy ani len pidi ducha nemala, len som použila stále buď clearblue, livsane, alebo dr. max .. a teraz, že veď len tak urobím, aj tak bude biely a ono tam niečo zrazu je, ale beriem to tak, že pozitívny nie je 🫣🤗

nikol114
31. jan 2023

@majulka098 držím palce 🙂 zajtra nám daj vedieť ❤️

majulka098
31. jan 2023

@krtisanka335 ďakujem krásne a tebe blahoželám ❤️ ako som písala ešte v prvej mojej správe v téme, sledovala som konverzácie niekoľko dní a videla som aj tvoje krásne testíky, mňa to stále poteší, keď vidím že niekto má 2 čiarky, že sú aj krásne a pozitívne správy v tomto šialenom období ☺️

majulka098
31. jan 2023

@nikol114 ďakujem ☺️ určite, ale ja si skôr myslím, že toto je jeden z tých testov, o ktorých som toľkokrát čítala, že robia duchov .. aj keď som ja v živote na svojich testoch nemala nikdy žiadneho 😅

majulka098
31. jan 2023

Len sa ešte opýtam, nechcem to tu spamovať, ale robilo aj vám pri vyfarbovaní testu takú bielu čiarku na mieste testovacej čiarky? Lebo ja som to videla prvýkrát ... Prv biele a potom tá slabá čiaročka 🤔

saxano2222
31. jan 2023

@majulka098
vyzera to ako druha ciarka, cakame na update rano 🥰 pevne verim a dufam ze to tam je 💪🏻

majulka098
31. jan 2023

@saxano2222 sama som zvedavá, ale som skeptická veľmi 🤗 a to mi má zajtra prísť teplomer na BT ... Necháme sa prekvapiť 🫣☺️

majulka098
1. feb 2023

Takže mamatesty vážne duchujú už aj mne ... Bielo bielo, tak ako by malo byť na Vianoce 😅

nikol114
1. feb 2023

@majulka098 ale no tak :( a ktorý test ste dnes mali ? Ja by som ešte dajaký iný skúsila

majulka098
1. feb 2023

@nikol114 práveže som si vzala ten druhý z balíčku od mamatestu ... Ale dnes už aj tak nebudem testovať, už som pomaly v práci, tak až jedine, ak by neprišla MS zajtra, ale určite už iba testy použijem, ktoré mi nikdy nerobili duchov 🙂 ale ak by som bola tehu, tak už by tom ukázalo ráno

cukrik93
1. feb 2023

@majulka098 ahoj,ciarka vyzera byt pekna,ale ja uz týmto testom moc neverim,mne taku krasnu ciarku spravili a ostatne testy biele,to iste aj pepino a intimed..uz kupujem len woman secret..ale kazdopadne drzim palce ☺️🙏

marinecka95
1. feb 2023

Takže ja teplomer odkladám, čakám na MS. Test biely 😉

majulka098
1. feb 2023

@cukrik93 WS som mala raz a tiež spokojnosť, takže som použila dohromady 4 druhy za celý čas testovania, s ktorými som bola spokojná (WS, clearblue, livsane aj dr.max) ... Takže iné už nebudem ani skúšať, tak to vyzerá ... Ďakujem a tebe tiež držím prsty pri najbližšom testovaní ☺️

majulka098
1. feb 2023

@marinecka95 žiadna šanca už nie je? 🫤 Tak minimálne to potom môžeme odpočítavať spolu pred najbližším testovaním 😅