icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

micikatka
15. nov 2014

@bosoriak test rovnaky ako vcera

bosoriak
15. nov 2014

@micikatka Cize tiez len cakat. @rybkaa Tato tema by sa mala premenovat na Cakaren. 😀

micikatka
15. nov 2014

@bosoriak no jedine.inak neviem co robit.

senta_sofia
15. nov 2014

@micikatka ja by som zapisala tak, ako som merala, t.j. bez korekcie, ale poznacila iny cas merania, nech mas prazdny kruzok v grafe, aby si vedela, je tam velky rozdiel?

senta_sofia
15. nov 2014

@rybkaa hodila som za teba suplu 🙂

micikatka
15. nov 2014

@senta_sofia z 36.8 na 36.6

senta_sofia
15. nov 2014

@micikatka uvidis zajtra, ono je to na prd, ked nervicky pracuju 😉

micikatka
15. nov 2014

@senta_sofia ved to ze uvidim.kazdopadne testik je pekne viditelny.skusim poobede testnut

butterfly333
15. nov 2014

Môj graf

micikatka
15. nov 2014

A test?
@butterfly333

butterfly333
15. nov 2014

@micikatka včera som si robila pozri je tam dušik.

jaja9891
15. nov 2014

@rybkaa no telefonat bol pozitivny,vraj sa vsetky tri pekne oplodnili,ze mame krasne tri embryjka 🙂 tak im uz len drzat palce,nech vydrzia do utorka,a potom sa pekne zahryznu 🙂

micikatka
15. nov 2014

@butterfly333 nenasla som :( lebo som na mobile

butterfly333
15. nov 2014

@micikatka aj ja som len na mobile.

rybkaa
autor
15. nov 2014

@micikatka zapíš takú akú si namerala a zadaj tam aj ten čas, urobí ti prázdny krúžok, ako píše sentasofia, jedna teplota nič neurobí v grafe a keby si aj urobila korekciu o 0,1 stupňa za hodinu, tak máš takú ako včera, takže to je ok 🙂 a tiež radím pokoj, neznervózňuj sa, mysli teraz na voličov 😀 hlavne že je testík viditeľný 🙂
@bosoriak no ty máš teda riadne dunajské vlny v tom grafe 😀 to mávaš furt? aké máš potom poovulačné teploty? 🙂 Inak, s témou neviem nič robiť, vôbec sa nedá premenovať ani pozmeniť, šľak ma z toho triafa, ale skupina čakáreň tu už je 🙂 tutok https://www.modrykonik.sk/group/5619/detail/
@chmurkaxy nič? no škoda...aspoň vieme, že už ani 50-tkové za nič nestoja, hoci dúšik to bol pekný
@senta_sofia vďaka ti dobrá víla 🙂
@jaja9891 no super 🙂 a koľko teda dáte? len jedno ako vám radia a dva do mrazáka na horšie časy? 🙂

rybkaa
autor
15. nov 2014

@malamata a ty ako dneska? robila si test? zosilnel či?

rybkaa
autor
15. nov 2014

@paskolinka dúfam že si prepadla lekáreň alebo aspoň tesco za účelom získania ďalších testov a dnes si opäť pokúšala šťastie 🙂 čo ukázal bruchala? má vreda? 😀

malamata
15. nov 2014

@rybkaa ja nic, teplota jde dolu, znovu jsem zacala spinit, takze zitra je tu ms jako na koni a jede se dal 😉

rybkaa
autor
15. nov 2014

@malamata ale to hádam nie ☹ a takého pekného ducha si mala....škoda. Hoci tie testy veľmi neodporúčam, lebo duchujú (aj ovu aj tehu) a sú príliš citlivé a zachytávajú nízku hladinu hcg, ktorá je v tele bežne, ale neznamená tehu. Tiež som minule čítala, že ak test zamrzne, stratí svoje vlastnosti a preto duchuje, no a tieto sú z číny, pri leteckom prevoze v lietadle pri -40 °C zamrznú a preto takto strašia duchmi - neviem či to je pravda, ale niečo na tom byť môže, preto radšej kupujem aj predávam tie z anglicka, ktorá vozia len loďou a kamiónmi, kde neni taká zima 🙂

paskolinka
15. nov 2014

@rybkaa ale nic som neskusala, teplota išla este kúsok dole, cítim sa uplne ako na ms, tak zajtra zahajujem nový graf 😉 ale tak aspoň si upeciem babovku podľa toho tvojho receptu a budem zajedat žiaľ 😝

bosoriak
15. nov 2014

@rybkaa Veru mavam, kopce na zaciatku, potom par dni pred ovulaciou nizko a potom poovulacne vyssie. Presne cisla moc nepozeram, pozeram kedy to vybehne hore. Pevne verim, ze to neni nejaka porucha alebo co, ale snazim sa tym zatial nezaoberat. Lebo az si ja zacnem diagnostikovat poruchy, tak si najdem pol internetu 😀
Ale ja idem mysliet pozitivne, na 7.krat to predsa uz MUSI vyjst, navyse 17.11., to je proste jasne znamenie.

rybkaa
autor
15. nov 2014

@paskolinka ale choď dokelu, chcela som počuť niečo celkom iné, ako bude graf pokračovať a nie zas nový 😀 šlak ho traf, zídeme sa pekne pod tým plodiacim vianočným stromčekom a bol by v tom čert, aby nám ježiško niečo nepriniesol 🙂 no potom daj vedieť, ako dopadla bábovečka 🙂

rybkaa
autor
15. nov 2014

@bosoriak možno máš len vyššiu hladinu progesterónu pred ovu, resp. ti pomalšie klesá, ale nie je to žiadna tragédia, ak ti graf ukáže ovulačnú krivku, dobre je 🙂

bosoriak
15. nov 2014

@rybkaa aha, presne preto som v tejto teme 😀

jaja9891
15. nov 2014

@rybkaa este je otazne ako to zvladnu do utorka,ci preziju vsetky a v akej budu kvalite,ak zostanu dva,tak dame dva,ak budu vsetky tri silne,tak asi jedno... uvidim podla situacie,je toho viac o com sa este budeme musiet rozhodnut,tak uz ma hlavu ako melon z toho 🙂

rybkaa
autor
15. nov 2014

@jaja9891 hej čítala som o tom, že rozmýšľate nad hatchingom a a embryglue, asi by som sa rozhodla ako ti aj baby písali,že čo najmenej do neho zasahovať,ale jasné,je to na vás 🙂

kitulka
15. nov 2014

@kubisova Ahoj! Ja mam zvysnu fytosoju, urcite ju uz neminiem, tak by som Ti ju mohla poslat, ak mas zaujem. Brala som ju 2 cykly a ostalo tam cca pol balenia. Ked minies, dokupis si potom

rybkaa
autor
15. nov 2014

@kitulka ahoj tehulka, ako sa máš? pohlavie si nechávate ako prekvapko alebo viete čo to bude? ako sa ti inak darí? 🙂

rybkaa
autor
15. nov 2014

@butterfly333 takže dnes si netestovala? máš tam síce menší pokles, ale ten nemusí nič znamenať, tak nech sa udrží 🙂

rybkaa
autor
15. nov 2014

@jaja9891 no super správy, tak neviem aké veľké zuby má už embryo, ale hádam sa vie zahryzávať do maternice poriadne 😀 čo som čítala, odporúča sa chilli a červené víno na prekrvenú sliznicu, no a ako si aj písala, aj tvoja endo ti v tomto pomôže, vytvorí luxusnú výstelku 🙂