Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@marinecka95 no ty si sama zahada :D chces nas tu este dlho natahovat asi 🙂
@bejka90 to nie ja Vás chcem naťahovať baby, to mňa takto skúša život 😂
Nevadí .. čakám MS, verím, že vklad bude úspešný a dotiahneme to ďalej ako doposiaľ 💋
Ahojte baby, prvý krát meriam BT, skôr je to z dôvodu aby som spoznala kedy mám ovu a celkovo cyklus kedze nechcem brat HAK, liečim sa na štítnu žľazu tak mám teploty aj nižšie. Ovu testy tento mesiac boli negatívne, avšak v grafe mi appka vyznačila ovu, bola to reálne ovulácia? A tie teploty za sú takto ok? Cyklus mávam tak 28dni
@marinecka95 ja fakt nechápem ako je to možné že je biely? Aj keď by si mohla byť teoreticky dnes 12dpo tak by už na teste malo byt niečo vidno :D alebo ti čiarky bude ukazovať neskorší moč. Prosím nech to je tehu 🙏😇
@marinecka95 to nie je mozne toto, tento tvoj graf.
my ta tu vsetky v napäti sledujeme…drzime palce 🕊️🕊️😍
@sonya6 nedam ruku do ohna za to ze to bola ovulacia, skor tipujem ze este nie, mal by tam byt trochu vyssi rast teplot. vydrz este merat a potom sem este kludne hod graf ;)
@marinecka95 wau tak toto je uz fakt na nervy a divne..digi si neskusala? No drzim palce nech uz bude cokolvek len nech ta to tak nenapína 🙏
@marinecka95 tak to už je napínavejšie než hociktorý horor 🫣😅 ... Ja dnes prvýkrát úplne merala, t.j. 5DC a 36,74, takže budem asi z tých, ktoré budú mať vyššie teploty 😀
@cukrik93 digi nie je 25kový? Tam je podľa mňa ešte nižšia pravdepodobnosť, aby to ukázal 🤔
@iam24
@saxano2222
@cukrik93
@majulka098
Baby moje, ja som si myslela, že po toľkých rokoch a všetkom čo sme si pri snahe o bábätko prešli všetko chápem … ale som na omyle 😂
Tento záhadný graf, krvný test pozitívny, z mocu negatívne, teplota stále hore, MS nikde 😂
Mám doma jeden digi ale nemyslím si, že má význam si ho robiť. Ak by mali čiarky byť už by tam boli, jednoducho mi telo zblblo 🤪
Alebo ma ten tam hore skúša, koľko ešte vydržím 😉
Alebo možno šlo o biochemické? 🤷♀️
@marinecka95 tak ty si naozaj lepsia ako nejaka detektivka :D dufamz e so statsnym koncom ;))) ja som len 11dpo ale uz od vcera idem smerom dolu takze ja sa ani nemam sancu dostat k testovaniu chcela.som skusit na 12dpo ale ta uz asi ani nemam preco zas :(
@saxano2222 dnes takto ja sama som zvedavá čo z toho bude a prečo mám nižšie teploty ako ja začiatku cyklu 😳😳😳
@bejka90 naozaj, od samého začiatku zamotaný prípad 😆
@bejka90 kým nie je MS, vždy je ešte šanca. S výnimkou mňa 😝😂😀
@majulka098 ano je,ale niektorym vraj ten skor ukazal ako tieto klasicke..neviem 🤷
@marinecka95 ja by som možno rozmýšľala ísť na krv 🤔 lebo toto už príliš aj pre mňa ako pre pozorovateľku 🤣
@cukrik93 tiež som to už videla, ale nerozumiem tomu ako prečo 😀
@majulka098 rozmýšľala som už aj nad tým ale po toľkých skúsenostiach sa akosi ovládam 😂
Uvidím čo zajtra a ak tak v utorok pôjdem. Ak ma MS nepredbehne 🙂
@marinecka95 rozumiem, netreba sa na to upínať, tiež som to tak myslela, že v priebehu týždňa ísť 🫣 snáď nepríde a budeš milo prekvapená ☺️
@majulka098 vieš čo ? V tomto som naozaj realista 😉😁 naozaj si nemyslím, že ide o tehu.
Nebyť toho krvného testu s // tak tvrdím na 100%, že tehotná nie som ani nemôžem byť ale keďže tam tie čiarky boli, teplota sa drží, ms nechodí už naozaj neviem čo si myslieť 😝
Ale každopádne by na teste z moču už čiarky boli.
@marinecka95 ja si tiež hovorím, že som realista, ale stále v kútiku duše si človek hovorí, že "čo ak" , pokiaľ sa to nevyvráti úplne, tak stále tam šanca je ☺️
@majulka098 no nezostáva mi nič iné len počkať alebo rozlúsknuť záhadu a ísť na krv 😝
Uvidím čo test a teplota zajtra, podľa toho sa zariadim
Neviem prečo mi vo FF zmizla čiara, vyznačená ovu 🤷♀️

Tak baby, pridávam update 🫣😂
Teplota 36,9 a testy opäť negatívne. Myslím, že je už zbytočné sa vôbec tým zaoberať 😂