Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@marinecka95 prikláňam sa k @cukrik93 ... Asi to graf tiež nezvládol už 😅
@majulka098 veru, nezvládol 🤣🤣
@marinecka95 mne prvy test ukazal ciarku az 13dpo 🙂 taku jemnu..do tej doby som si myslela ze nic testy boli biele..ono mne aj dr povedala ze tam 2-3 dni hore dole nie vzdy je to presne na den ked sa vajicko uhniezdi ..drzim palce❤️
@marinecka95 podľa mna si len 11DPO 😀
Baby neriešte 😁 je to pasé, ovu podľa mňa bola 19. ako je vyznačené v grafe, súdim podľa tony plodného hlienu, takú teplotu mám totiž vždy pri ovu.
Teraz ma tak napadlo, že začiatkom cyklu som mala antibiotiká kvôli zubu, môže to byť skreslené aj tým. Nič sa nedeje, príde MS a ja sa budem tešiť na ďalší vklad ❤️😍
@marinecka95 rak ak si brala atb, tak aj z toho dôvodu môže meškať MS, ale to nevysvetľuje 2 čiarky na krvnom teste 😅 a ani tú teplotu
Baby mozno blba otázka,ale zvykli ste si niekedy zmerat teplotu aj počas dna len tak zo zaujímavosti,pripadne po poobednom cca 2h spanku? Ja som to obcas skusila minule cykly a teplota bola vzdy nieco pod 36,5.. posledné dni mam medzi 36,9-37,1 coz je divné,pretoze ja ani pri chorobe nemavam take teploty 🤣 to len taka vsuvka,trosku ma to zaujma 😁
@majulka098 no veď 🤪
@cukrik93 ja vzhľadom na to, že som skúšala včera a dnes teplotou merať, tak ťažko posúdim ... Včera o 7:15 36,74 a dnes o 5:45 36,37 .. obe sú hneď po prebudení merané a to som dnes ešte o 4tej ráno bola na wc a aj tak celkom rozdiel podľa mňa ... A cez deň som skúsila v sobotu, aby som vedela , čo ma čaká ráno a cez 37 som mala 😅
@majulka098 musis ale merat pravidelne v rovnakom case rano..ja mam budik na 5:30,pretoze robim na 12ky takze vstavam tak nejak do prace alebo z prace po nocnej 😁 ale obcas mi to nedalo odkedy meriavam tie 4 mesiace a skusala som aj tak poobede a nikdy aom nemavala viac jak 36,5 🙈
@marinecka95 podľa mňa biochemické.. ale verím ze aj zázrak sa môže udiať ❤️držím palce nech to čoskoro vide 🙏
@marinecka95 ako pokračujes?
@iamkate
@iam24
Čaute 😂 teplota 36,99, MS nikde, slabohnedé špinenie od včera, na teste dnes 👻 ale myslím, že somarina lebo tie čiarky by boli už inak viditeľné.
Je to síce čínsky test 25 citlivosť, iný som doma nemala 😀 podotýkam že som ich minula 50 ks ale nikdy ducha neurobil. Na zblaznenie 😀
Dnes prikúpim pre istotu 🫣😂
@marinecka95 my už z teba zošedivieme 😅 duch tam je, alebo ryska? Tie foto sú tu v mizernej kvalite
@marinecka95 skusila by som behnut do lekarne po woman secret a skus urobit poobede a pripadne zajtra rano,lebo ak ti 25 zaduchoval tak 10 by ukazal uz 100% a teda drzim palce,som zvedava ako to dopadne s tebou 🙏☺️
@cukrik93 viem, viem, že v rovnaký čas, ale v nedeľu som si vravela, že ešte na to kašlem, že zmeriam až keď sa zobudím, keďže aj tak to bol len 5DC v ten deň 😀
@marinecka95 mne čínske tiež nikdy neduchovali😁 No toto je napinak, to je už ako serial na pokračovanie 😅
@marinecka95 no na to že je to 25 citlivosť tak toho ducha nemusím až tak hľadať. Zbehni do lekárne a kúp si desiatkovy aj viac ks a kľudne urob aj poobede. Podľa mňa ti už ukáže. Držím palce. ;)
@iam24
@iamkate
@majulka098
@cukrik93
No ja som sama zvedavá čo sa to deje 😂
Kanalik to nie je, je to pekne ružové len čo keď tá kvalita fotiek po pridaní fotky tu na MK rapídne klesá 😂
Nevadí, skúsim kúpiť 10tkový a testnúť sa tým 😂🙉
Aj keď neviem čo si mám myslieť 😂 krvný bol pozit vo štvrtok, dnes je utorok a na teste z moču slabučká čiarka až dnes. Bola by tam podľa mňa už skôr 🤷♀️
Nejdem špekulovať, pokladám sa za netehotnú a ak ma to milo prekvapí budem len šťastná 😂😍
Skúsila som tie testy trošku orezať 😄 aby ste lepšie videli
@majulka098 jasne chapem ☺️
@marinecka95 nieco tam vidim,no naozaj som zvedava na tie dalsie testy ☺️🙏
@cukrik93 aj ja som sama zvedavá 🤣
Fakt tá fotka riadne skresľuje 🫣 kvalita mizerná
@marinecka95 ano ved to poznáme, podstatné je to co vidis ty,ale mam pocit ze je aj ružova,takze dufam,ze ti to vyslo konecne 🙏☺️
@marinecka95 ja vidím peknú čiarku a hotovo. A verím že to je prosperujuce tehu🙏🙏🙏
Baby ja mam dnes akoby zimnicu,stale mi je zima aj oblecena a zakryta pod paplonom,chvilami ma zaboli brucho akoby som mala ms,prsia ma bolia uz dva tyzdne resp bradavky,vcera a dnes len zrana cez den to prejde..vacsinou ma prsia zacali boliet tak 3-4 dni pred ms,teplota sa drzi zatial hore,ale neviem ci to vsetko nie je tym Utrogestanom,dnes som 11dpo a test biely..zacinam byt nestastna 😔
@marinecka95 my to tu vsetky s tebou prezivame 🫶🏻 dufam ze 10tkovy bude pozitivny a tato telenovela sa skonci happyendom 😉
velmi velmi drzim palce 💚
@iam24 drzim palce ze by si mala o5 dovod tesit sa … aj ked obavy na pozadi budu stale .
🤞🏻🤞🏻 este par dni cakania a uvidis 🙂
@marinecka95 určite je lepšie sa nechať neskôr milo prekvapiť ako niečo predpokladať ☺️ ... Ale niečo tam je určite vidno, možno neskoré uhniezdenie, ale to je iba taká teória 🫣

@marinecka95 nemoze to byt tym,ze mas testy negativne a ms meska,tak to mozno vyhodnotilo ze ovu nebola,alebo neviem 🤔 divne to mas cele