Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@saxano2222 Tak ja dufam ze to bude mat ok ale trochu o tom pochybujem,no uvidime..kazdopadne dufam ze mozno nieco so mnou poriesi aj ta endokrinologicka..vies co u mna je najhorsie toto cakanie uz ked je po ovu 😏 dovtedy to nejak neriesim 🙈 ale dufam,ze sa zadari este tento rok a budem spokojna 😁 joj moja ja som prveho rodila 13.10. takze viem co to je v lete behat s bachorom 🤣🤣
@zojeva
@saxano2222
@bejka90
Baby ja som mala posledné dva cykly na moje pomery krátke, ale stalo sa mi že som mala cyklus 45 dňový.
Ahojte. Pravidelne pouzivam ovulacne testy a zatial mi vzdy priblizne v tie dni ked som ocakavala ovulaciu vysli silne ciarky. Nuz tento mesiac som zatial mala stale slabe ciarky aj rano a aj vecer. Potom zacali postupne silniet ale jedno rano bola zas strasne slabucka. Nedalo mi to a o hodinu som si urobila test este raz a ciarka bola taka silna ze som si myslela ze na druhy den uz urcite budu obe ciarky aspon rovnako silne. Nuz este vten isty den som si urobila test az vecer a ciarka bola znovu slaba. Na druhy den tak isto a kazdym dnom je slabsia a slabsia. Aktualne som 15 DC a nerozumiem co to moze byt. Vzdy pockam aspon 2 hodiny od kedy som pila a jedla. Stretol sa uz s tym niekto? Co by to mohlo byt pretoze ja uz som ozaj mimo
Baby negat, špinenie zosilňuje, je to všetko pasé. Nevadí 🙂 čakám na vklad
@marinecka95 ou to mi je ľúto a tak pekne to vyzeralo :(
@marinecka95 joj aj mne je luto od rana cakam na tvoj test :(
@marinecka95 joj to mo je luto 😔 ,vyzerala to nadejne..vklad vam urcite vyjde budem drzat palce 🙏
@marinecka95 verím, že to najbližšie ukáže // ☺️ a bude všetko v poriadku a hlavne ten úspešný koniec s pokladom v náručí
@ar3m1s tak ja ovu testy zásadne robím až v poobedných hodinách, je to aj na krabičkách napísané a aj som inde čítala, že sa majú robiť medzi 13tou až 22hou hodinou, práve kvôli LH hormónu, ktorého hodnota je v poobedných hodinách vyššia a nižsia v ranných (presne opačne ako HCG hormón, ten je viac v ranných a menej v poobedných hodinách) ... Takže ono je aj asi dôvod, prečo bola ráno druhá čiarka slabšia ... A tým, že už potom k večeru slábla, tak už to bolo jednoducho po tom vrchole LH hormónu
@majulka098 lenze tak som testovala stale a nikdy tak neslabla. Viem ze sa nema rano testovat lenze inokedy nemam cas kedze som v robote az do vecera a to som cely den na nohach preto si nemam kedy ano odskocit na zachod. Nuz zato sa aj cudujem kedze aj napriek tomu som mala rano alebo vecer silnejsie ciarky a teraz slabsie. Okey no uvidime 😅 vsetko naznacuje tomu ze by som ju mala mat dnes okrem testov
@ar3m1s tak tá najvyššia hodnota trvá pár hodín, ja sa tiež čudujem, že som ju zatiaľ stále vystihla v poobedných hodinách... A vtedy si ju asi vystihla v správnych hodinách ranných aj poobedných 🫣 a možno nejaká slabšia koncentrácia bola vylúčená, ktovie, ani ja presne neviem ako to funguje úplne ... Ja som zatiaľ stále iba raz denne testovala a bolo stále vidno tú najsilnejšou
@majulka098 ďakujem
Hmm, myslíte, že sa oplatí vôbec snažiť tento mesiac, keď prakticky od 4 DC som si nasadila na 3 dni jenamazol, lebo nejaké svrbenie som pociťovala a na včerajšok som si na noc už nedávala, lebo som si myslela, že to bude dobré (tie 3 dni mi väčšinou stačili), ale včera na noc som si znovu dala Canesten, že tak do soboty, nedele aspoň si hovorím .. i tak sa teraz 2 týždne s chlapom vidíme iba, keď príde po polnoci domov a keď ja o 6tej ráno odchádzam, ale od pondelka má zase trasu, kedy je už poobede doma ... Dnes 9 DC a väčšinou mávam ovulku 15-16 DC, čo vychádza na stredu-štvrtok ... Pokiaľ sa nič neprehádže ... Meriam, čistím ... Len som z toho nešťastná, že zase toto do toho prišlo 😔
Dobré ránko 😊 tak ja čakám, len sa mi zdajú nízke tie teploty…ale aj pred ovu zsú o dosť nízke, tak uvidíme
@marinecka95 skoda, drzala som palce aby sa objavili //
@majulka098 ahoj no ja mám tiež ten problém začalo svrbenie pred MS a neskončilo tak som na tabletkách , ja by som zašla ku gynekológovi na tvojom mieste nech sa na to pozrie
@nikol114 ja som práveže bola minule, cca október na kontrole nejak a my vravela, že mám tam kvasinky, a mi naordinovala clotrimazol 100, takže ono to si kúpim aj tak v lekárni, a ja radšej krém, než tablety 🫣 ten natriem aj okolo .. len zaujímavé, že vtedy som ani nič necítila 😀 .. ale 3 dni mi väčšinou stačili, alebo 6 ... A potom pokoj bol, a teraz znova 😏 skôr mi ide o to, či sa nám oplatí snažiť budúci týždeň vôbec 😔
@majoralka hlavne, aby sa zdvíhali teploty 🙂
Hlásim 1DC 🤪
@marinecka95
vlkadali sme nadeje… :(
Škoda, ale drzim palce v novom cykle, nech ta uz tolko nenatahuje :/
@marinecka95 jooooj 🙃 naťahovačka to bola riadna 🙈 tak nech je teraz OK cyklus so šťastným koncom 🤞
@marinecka95 tak to bol neverending story 😀 už snáď bude krajší výsledok tentoraz ☺️
@saxano2222
@majoralka
@majulka098
Ja som rada, že som dostala. Bolo mi jasne, že čiarka mala byť a silnieť oveľa skôr .. nevadí 🙂
Teším sa na vklad ❤️
Ahojte ak by ste potrebovali alebo poznate niekoho kto by mal zaujem o clostilbegit-mam doma cele balenie 🙂 + mam aj ovitrelle na pichnutie..
@marinecka95 a vklad uz bude tento mesiac? ci na kedy mate naplanovane? 😍💚

@patkajj zatiaľ bez ovulácie, ale mne niekedy chodila aj po 30DC