Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ersp ja sa mám kde nakaziť, pacienti sú takí neukáznení, že som sa v stredu už naštvala a jednej pacientke som podala respirátor a spýtala som sa jej, prečo prišla v takom stave na fyzioterapiu vôbec, tak som ju poslala domov, kýchajúcu, kašľajúcu, zachraptenú, s červenou tvárou od teploty asi a s mojou myšlienkou, že buď má covid, alebo iný moribundus... Takže ja sa stretávam v poliklinike s veľa chorými, aj keď nechcem a doma chlap tiež častejšie chorý ako ja, ale nie až na atb aby to bolo a ja nič 🤗 čo som rada veľmi ... Ale čo už, keď človek musí, tak musí
@cukrik93 jaj, ten odber krvi by nebol až na tak dlho predsa 🫣 tam by hcg zvýšené aspoň videli, ak by to bolo mm, škoda... Tak snáď sa to nejak spraví ešte ☺️
@majulka098 nechcem menit uz teplomer teraz to by asi moc nepomohlo k pravdivosti teploty 😀
@ersp meniť nie, iba skúsiť porovnať merania 🙂
@majulka098 ale už som písala vyššie. Že už som ani s OVU nepočítala, tak sme to nejak nepoistili aj cez OVU, čo ma mrzí. Tak uvidíme ak nič, tak sa nic nedeje a ideme ďalej.
@majulka098 mam este jeden rovnaky mozem skusit ci neni rozdiel v merani 🙂
@majulka098 fiiiiiiha to vyzerá skvele 😍
@patkajj nevadí, ak sú potvorky šikovné a chcú, tak vydržia ☺️ a vzhľadom na to, že sa túlite častejšie, tak by mali byť aj kvalitné 🤗
@ersp tak som to aj myslela, iba skúsiť, pre porovnanie, či vážne nemeria inak ... Ako som písala, mne snáď dnes prvýkrát nameral teplomer tú istú hodnotu 2x po sebe, predtým mi stále ukazoval nižšiu a nižšiu teplotu 😅
@marinecka95 myslíš? 🫣 Ja sa normálne musela smiať až, keď som videla tú teplotu, že som klesla až pod čiaru o 0,04 😅
Ženy, ja Vás asi začínam po tej naťahovačke z minulého cyklu opäť naťahovať 🤣 alebo život ide skúšať zase mňa 😆
MS som po tom nekonečnom cykle a krásnom grafe dostala 9.2. - tá bola veľmi slabá, skončila už 11.2, potom deň dva slabučké špinenie.
Včera a dnes krv opäť 😾 teraz som v pomykove čo to, či opäť MS alebo čo 🤷♀️
@majulka098 no lenze odber na hcg mi nechceli urobit bez vysetrenia 🙄 tak uvidim co bude do pondelka..dnes zatial bez spinenia ale podbrusko pobolieva
@marinecka95 no tamto mohlo byť čistenie iba a toto ms už? Fúha, neviem 🙄
@marinecka95 tak to sme na tom podobne..akurat o tom pisem,mne prisla ms uz 27dc co sa mi este nestalo asi nikdy,trvala sotva 3 dni aj to docela slaba..a odvtedy sem tam zaspinim,dnes som uz 8dc..ale k tomu bolest podbruska este,najviac vpravo..tak tiez uz nevien co si mysliet,aj teploty boli vyssie az dnes klesla..
@majulka098 áno 5DPO je aj deň kedy by naozaj mohlo ísť o IP ❤️ budem netrpezlivo čakať na //
Ja som tiež mala takýto pokles pod čiaru vo víťaznom cykle a test bol za dva dni pozit.
Dopadnúť to nedopadlo dobre ale … to nebude tvoj prípad d
@cukrik93 tak nerobia aj pre samoplatcov odbery? To sú niektorý fakt, joj, ale už som o tom čítala, že bez uzv nechcú robiť odber ... Blbosť podľa mňa, ich to nestojí nič dať žiadanku
@cukrik93 Oj, tieto naše ženské telá sú hotová veda.
Ja neviem, nechapem … ak môžem zájsť do detailov, keď som dostala MS 9.2 tak ži mňa vyšiel naozaj veľký kus sliznice - taký som v živote nevidela ani po potratoch, bola som v šoku z tej veľkosti, odvtedy už MS veľmi veľmi slabučká. Bez bolesti.
Včera krvavý výtok, dnes krv ale tiež úplne bez bolestí, bez všetkého čo počas MS bežne zažívam.
@marinecka95 uvidíme, ja radšej nikdy nič nepredpokladám a tento mesiac už vôbec nie 😅 vzhľadom na to, že ma ovu úplne prekvapila o 3-4 dni skôr (asi vďaka fertiprone🤣), takže ani snaženie pred nebolo nijak extra 😅 keďže sme to chceli rozbaliť počas týždňa, a vychádzalo to super, lebo v ten týždeň bol chlap konečne doma v normálnom čase a nie ako týždeň predtým, kedy som ho videla tak o 1-2 ráno prísť domov a o 12tej odchádzal denne do Nemecka... A včera mi zahlásil, že mu vraj dispečer povedal, že to s kolegom dostanú natrvalo asi, tak som mu povedala, že v žiadnom prípade 🤣 ... Uvidíme, čo bude o týždeň a hlavne, jak to v práci budem dávať, ak náhodou 🫣
A tiež mám z minulého cyklu skúsenosť, že taký obrovský kus zo mňa vypadol na záchode, až som sa musela pozrieť 😅🫠a to som mala prvý deň strašné kŕče
@majulka098 vyskusam zajtra ale uz nejak to budem merat len "z povinnosti" be, ocakavania 😀 ale tvoj fakt vyzera fajn a o par dni mozes robit testik 🙂
@majulka098 tak vidíš, možno ťa tak ako ovu prekvapí testík s //. Držím palce 🤩
Ja úplne bez akejkoľvek bolesti, ničoho, no nič, veď var prestanem krvácať a či bola MS 9.2 či teraz je asi jedno.
Ja som už v hlave nastavená na ďalší KET, meriam už len zo zvyku 😀
@ersp mňa to celkom fascinuje, ako sa tá teplota mení, preto som sa tomu smiala 🤣 mňa len ten môj teplomer štve, že pípa po odmeraní vkuse, kým ho nevypnem, preto som merala ešte raz, či som dobre videla, lebo som ho vypínala rýchlo... Aj keď chlapa toto asi neprebudí 😅 ... Človek nikdy nevie, ja meriam, lebo ma to aj zaujíma z hľadiska, čo sa vlastne deje v tele ☺️
@marinecka95 tak hlavne, aby si mala všetko prečistené a nerobilo už nič šarapatu na ten KET .. aj keď v tomto sa nevyznám, KET, IUI, IVF ... Neviem ani rozdiely, nezisťovala som ešte ☺️...
Uvidím, test asi až v sobotu o týždeň urobím, cez týždeň nejak nestíham ráno 😅
@majulka098 ja tiez odmeriam 3x za sebou a 3x ina teplota rozdiel cca 0,05 stupna 😀😀😀😀
@majulka098 čaká nás ďalší vklad zamrazeného embrya (KET - kryoembryotransfer).
Ešte máme 3 zmrzlinky
@ersp tak ja iba párkrát tak skúsila, inak iba raz, aby ma to neplietlo 😅 .. ale v tvojom prípade by som skúsila porovnať ☺️
@marinecka95 budem držať pršteky ☺️
@marinecka95 zo mna raz taky zvlastny kus akoby nejakeho tkaniva dost velke a take zvlastne to bolo toez raz vysiel,vtedy som mala aj slabe ciarky na testoch a ms meškala a potom hento..ale teda vtedy som aj riadne krvacala..no ozaj,sama zahada tie nase tela ani boh nevie co sa deje s nami 🤦 ale snad budeme ok a konecne nam to vyjde cim skor ☺️ mozno ti praskla nejaka cysta alebo co,mna aj to napadlo ci som náhodou nemala a vcera sme mali sex tak ci nepraskla..aj to sa mi uz stalo a potom uz bol pokoj,tak ako aj dnes 🤷
@majulka098 myslim si ze u teba to vyzera uplne super a pomali mozes testiky vyberat 🙂 ja som pri prvom po 4 dnoch od bolesti mala pozit test, tebe pekne ukazalo uhniezdenie 🙂 ja som dnes merala dvomi teplomermi, rovnaka znacka, tym, rozdiel cca 0,1 stupna viac druhym ako tym co meriam, trosku ma to ukludnilo, ze tie teploty by boli tym padom +/- ako som mala pri merani pred 3mi rokmi 🙂 ja som kusok tiez narastla, asi posledna nadej este vytasila iskricky 😀🙂
@majulka098 takze to bol pravdepodobne IP 🙏🏻 držím palce, nech to vyjde 🤞
Ja takto dievčatá, ale podľa tých nízkych teplôt z toho nič nebude, však? 😶

@majulka098 no na pohotovosti mi povedali,ze nie vzdy to test ukaze,ze zalezi od toho kde sa uhniezdilo..akurat na vysetrenie som nemala cas,nakolko som sa tam zastavila pocas prace 😏