Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majulka098 ja som pri prvom robila len mamatesty 😀 ale mne ked vide druha ciarka ju vzdy presvietim cez svetlo ci je naozaj ruzova a cela 🙂
@ersp no ja som vážne mala celú ružovú, ale falošný duch to bol, je aj tu na mk nahratý, dievčatá ho videli 😅
@fialka7 ja to mám, že meriam kvôli tomu, že ma to fascinuje 😅 ale ja prvý cyklus meriam, tak ktovie aké to je po dlhšom čase 😅
@majulka098 ja som sice vystrelila viac (a merala o polhodinu skor, lebo by som sa inak pocurala 😀), ale som kusok nachcipana (dutiny) tak sa celkom obavam ci to neni zvysene tym, merala som rovno aj pod pazuchov (36,5) a celovym (37) kde mi vysla moja bezna teplota tak dufam, ze je to OK 🙂 na zaciarku cyklu ked som mala bazalku v chorobe 37, celovy mi ukazoval 37,8 minimalne na rano, vcera som cely den merala telesnu teplotu a bola v norme, tak neviem 😀 ale brucho boli ako na MS mi to pride, a dnes rano aj biely husty hlien sa objavil v celkom pocetnom mnozstve tak uvidim, ci zajtra nepadnem strmhlav dole 😀
Dobre ranecko , takze teraz som už úplne v pomykove včera som si robila 2 ovulacne testy -negatívne dnes mi vyšiel pozitívny ale ta teplota hmmmm 🫣
@ersp tak snáď nepadneš ☺️ ja pre zmenu ani nevystrelila a prvá teplota bola 36,67, ale to som zle dala teplomer, tak hneď potom som merala 2x správne a už mi vyšla táto teplota ... Ja tiež nejaký hlien mám, ale ani neviem aký, lebo mám tú intimku, ale cítim vlhko, takže asi skôr vodnatý 😅 a brucho, tak tam cítim tlaky dosť intenzívne teraz pre zmenu
Ale potom si hovorím keď každý deň si robím 2 testy tak sakra nemohla ešte byt 😀
@nikol114 keby bola už, tak by si nemala pozitívny test teraz 🙂 teplota možno zajtra klesne a to bude ono
@nikol114 máš ich dosť vysoké hlavne, meriaš každý deň v rovnaký čas ? nebola si chorá ? Takto ja by som brala tak, že po 6 nizkych musia byť 3 vysoké a držať sa nad predovulačných a vychádzala by som teda s posledných 6 hodnôt. Uvidíš aké budú teploty tieto dva dni podľa mňa budú nizké a potom ti vyskočí 🙂 takže šup nato...
@majulka098 tak áno len vážne ta teplota má zmiatla že dnes 36.7 predchádzajúce dni bola o dosť nižšia
@zojeva áno bola som chorá tak dnes nás čaká krásny deň ❤️
Ďakujem vám dievčatá 🙂
@majulka098 ako mne aj gate na bruchu vadia uprimne...uvidim zajtra jaka teplota bude, ci ostane alebo nie 🙂
@ersp no to mi ani tak nevadí, lebo mám také tlaky zvnútra, že zvonku ani už necítim .. ale v práci mám nohavice pohodlné na pás, tak v pohode, len pre istotu sa budem musieť vyhýbať miestnosti s magnetoterapiou 😅 teda vlastne tam sú všetky prístroje na elektroliečbu 😅 a pacient mi neprišiel, neviem prečo, tak ale som tomu rada aj 😅

@ersp tak mňa bolí to brucho hlavne a keďže som na tie prsia dosť neobdarená 🤣, tak tie ani nebolia, aj keď som mávala obdobie, že tiež bradavky boli strašne citlivé 😅 ja už by som panikárila aj pri tých prvých dvoch čiarkach, nie to ešte aby silneli 🤣 keďže som to videla iba raz, na mamateste, ale falošný duch to bol iba 🤣 a aj som si to myslela, tak som bola relatívne v kľude 😅