icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majulka098
19. feb 2023

@ersp tak mňa bolí to brucho hlavne a keďže som na tie prsia dosť neobdarená 🤣, tak tie ani nebolia, aj keď som mávala obdobie, že tiež bradavky boli strašne citlivé 😅 ja už by som panikárila aj pri tých prvých dvoch čiarkach, nie to ešte aby silneli 🤣 keďže som to videla iba raz, na mamateste, ale falošný duch to bol iba 🤣 a aj som si to myslela, tak som bola relatívne v kľude 😅

ersp
19. feb 2023

@majulka098 ja som pri prvom robila len mamatesty 😀 ale mne ked vide druha ciarka ju vzdy presvietim cez svetlo ci je naozaj ruzova a cela 🙂

patkajj
19. feb 2023

@ersp ja tiež tento cyklus bradavky citlivé ale až tak že v sprche ma pália 😣😖😖😖

ersp
19. feb 2023

@patkajj u teba podla mna zajtra kludne aj 25tkovy test 🙂

fialka7
19. feb 2023

Ahojte baby. Viete sa mi pozriet prosim na graf. Bola som 16dc na sone a lekarka povedala že podla nej ovu nebola. Nemeriam cely cyklus ale ak by bol anovulačny držali by sa teploty takto? Ďakujem

majulka098
19. feb 2023

@ersp no ja som vážne mala celú ružovú, ale falošný duch to bol, je aj tu na mk nahratý, dievčatá ho videli 😅

bejka90
19. feb 2023

@fialka7 ahoj. No skods ze nemas aj pred teploty ze ake mas lred ovu ale tak ja by som ppvedlaa ze ten 14dc mohla byt ved aky tam je pekny vyskok a ptoom sa drzia hore tie teploty

ersp
Autor odpoveď zmazal
zojeva
19. feb 2023

@fialka7 malo teplôt na vyhodnotenie si myslím,nie je dodržané 3 po 6 nízkych. A doktorka na sone by mala lepšie vidieť či ovulacia bola podľa žltého telieka, ktoré vzniká po ovulacii. Ale skok tam je uvidis ako sa budú držať teploty ☺️

fialka7
19. feb 2023

@zojeva ďakujem za nazor. Nemeriam lebo mi z toho prepina 😝 ale teraz už je zvedavosť silnejšia...

majulka098
19. feb 2023

@fialka7 ja to mám, že meriam kvôli tomu, že ma to fascinuje 😅 ale ja prvý cyklus meriam, tak ktovie aké to je po dlhšom čase 😅

majulka098
20. feb 2023

Myslela som si, že to bude viac 🫣

cukrik93
20. feb 2023

@patkajj ten graf vyzera super ☺️ silno drzim palce 🙏

ersp
20. feb 2023

@majulka098 ja som sice vystrelila viac (a merala o polhodinu skor, lebo by som sa inak pocurala 😀), ale som kusok nachcipana (dutiny) tak sa celkom obavam ci to neni zvysene tym, merala som rovno aj pod pazuchov (36,5) a celovym (37) kde mi vysla moja bezna teplota tak dufam, ze je to OK 🙂 na zaciarku cyklu ked som mala bazalku v chorobe 37, celovy mi ukazoval 37,8 minimalne na rano, vcera som cely den merala telesnu teplotu a bola v norme, tak neviem 😀 ale brucho boli ako na MS mi to pride, a dnes rano aj biely husty hlien sa objavil v celkom pocetnom mnozstve tak uvidim, ci zajtra nepadnem strmhlav dole 😀

nikol114
20. feb 2023

Dobre ranecko , takze teraz som už úplne v pomykove včera som si robila 2 ovulacne testy -negatívne dnes mi vyšiel pozitívny ale ta teplota hmmmm 🫣

nikol114
20. feb 2023
ersp
20. feb 2023

@nikol114 ovulacia moze nastat do 48 h po pozitivnom teste, ovulacia prebieha v nizkych teplotach a ked uz teplota stupne sa potvrdi ze ovulacia prebehla 🙂

majulka098
20. feb 2023

@ersp tak snáď nepadneš ☺️ ja pre zmenu ani nevystrelila a prvá teplota bola 36,67, ale to som zle dala teplomer, tak hneď potom som merala 2x správne a už mi vyšla táto teplota ... Ja tiež nejaký hlien mám, ale ani neviem aký, lebo mám tú intimku, ale cítim vlhko, takže asi skôr vodnatý 😅 a brucho, tak tam cítim tlaky dosť intenzívne teraz pre zmenu

nikol114
20. feb 2023

@ersp áno ale ostatne dni nič a to som si robila testy 2x denne čiže už som ako po ovulke áno ? :(

cukrik93
20. feb 2023

@ersp ty mas velmi zaujmave tie teploty,nejake vysoke 🤔 merias pravidelne v rovnaky cas?

zojeva
20. feb 2023

@nikol114 a čo sa ti nezdá konkrétne ? 🙂 ak ti vyšiel dnes pozitívny test tak ovuláciu budeš mať od 12 do 48 hodín. Či nezdá sa ti teplota či ako ?

nikol114
20. feb 2023

@zojeva ahoj no nezdá sa mi teplota 😀

nikol114
20. feb 2023

Ale potom si hovorím keď každý deň si robím 2 testy tak sakra nemohla ešte byt 😀

majulka098
20. feb 2023

@nikol114 keby bola už, tak by si nemala pozitívny test teraz 🙂 teplota možno zajtra klesne a to bude ono

zojeva
20. feb 2023

@nikol114 máš ich dosť vysoké hlavne, meriaš každý deň v rovnaký čas ? nebola si chorá ? Takto ja by som brala tak, že po 6 nizkych musia byť 3 vysoké a držať sa nad predovulačných a vychádzala by som teda s posledných 6 hodnôt. Uvidíš aké budú teploty tieto dva dni podľa mňa budú nizké a potom ti vyskočí 🙂 takže šup nato...

nikol114
20. feb 2023

@majulka098 tak áno len vážne ta teplota má zmiatla že dnes 36.7 predchádzajúce dni bola o dosť nižšia
@zojeva áno bola som chorá tak dnes nás čaká krásny deň ❤️

Ďakujem vám dievčatá 🙂

ersp
20. feb 2023

@nikol114 od pozit testu pockaj dva dni ako sa teplota vyvinie 🙂 od vrcholu LH hormonu trva 12-24 (niekde uvadzaju 48h) kym sa vajicko uvolni 🙂

ersp
20. feb 2023

@majulka098 ako mne aj gate na bruchu vadia uprimne...uvidim zajtra jaka teplota bude, ci ostane alebo nie 🙂

ersp
20. feb 2023

@cukrik93 ako vzdy v rovnaky cas, dnes o 30 min skor 🙂 nechcela si skor oznacit nikol? 🙂😀

majulka098
20. feb 2023

@ersp no to mi ani tak nevadí, lebo mám také tlaky zvnútra, že zvonku ani už necítim .. ale v práci mám nohavice pohodlné na pás, tak v pohode, len pre istotu sa budem musieť vyhýbať miestnosti s magnetoterapiou 😅 teda vlastne tam sú všetky prístroje na elektroliečbu 😅 a pacient mi neprišiel, neviem prečo, tak ale som tomu rada aj 😅