Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
no a žeby už tá reč nestála, tak vám sem ešte hodím môj graf http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa zajtra idem na kontrolu a budem čakať na povolenie plodiť, tak držte palce, nech to je ok a krčok je zahojený, cítim sa dobre, tak verím, že to bude dobre 🙂
Ahojte baby stalo sa vam ze by ste mali ovu v den ako vam vysiel pozitivny ovu test?
@lenna71 Ahoj, ja som to tak mavala obcas, mala som pozitivny test dva dni po sebe (druhy vzdy s ovela tmavsou ciarkou) a podla bazalnej teploty mi ovulacia vysla na ten den druheho pozitivneho testu. Moze to tak byt, kazdej zene sa vajco moze uvolnit pri roznej hodnote luteinizacneho hormonu.
@janderka ty nevies, ze adamnela je nas rekorder v dlzke cyklov?😀 naposledy to bolo okolo 80 dni 😉
@jaja9891 nezabudni, ze tu vsetky cakame na infosky 😉
@rybkaa odo mna mas povolenie sexovat, aj ked teda povodne si sa chcela dat manzelovi na narodky 😉) a inac, nech sa aspon trocha priblizim teme, neska som bola na tom teste na cukrovku, fajna bola vodicka, akurat z citrona som mala trochu kyselinu, vysledky este neviem, ale inak ostatne sa zda byt v poriadku, tak dufam, ze to tak ostane este takych 12 tyzdnov, idealne by bolo, keby mi nezacali opuchat nohy a potom mozem ist v klude rodit 😀
@senta_sofia viem, viem, ja to tu vsetko sledujem 😀 viem ze @adamnela to stale tak natahuje... ale hlavne tu prvu fazu po ovulaciu. No fakt ten graf vyzera tehu. Ani si neskusala testnut??? Alebo ste sa ani nesnazili, kedze si bola s malym v nemocke?
@bosoriak @rybkaa dakujem, no prekvapilo veru lebo praveze som vzdy az tak za dva dni od pozitivneho ovu testu podla teploty vedela ze teda bola...a teraz takto rychlo...na 13 dc skoro ziadna druha ciarka na 14 dc totalne tmava ze mi skoro oci vybila a na druhy den uz teplota 36,7 tak som robila tiez dalsi test a bol stale tmavy ale uz menej...ale podla hlienu som uz cez den vedela ze je po..
Nadej je vzdy zeny moje 😉http://m.vysetrenie.zoznam.sk/cl/1000648/143863...
Ahojte,len teraz sme dosli,som ko...zajtra popisem blizsie dnesny den...vlozili nam jednu expandovanu blastocystu a tie zvysne dve sa slabo vyvijali,su len 8 bunkove,tak ich nebudu mrazit ☹ ale mam bojovnika v brusku 😉
inak @paskolinka je nejak podozrivo ticho a @zarzisia sa tiez davno neozvala 😉
@micikatka ahoj tak ako to vyzerá ??
@senta_sofia
@adamnela No baby nemam sa s cim ozyvat. MS prisla sama, po roku 1. MS bez akychkolvek liekov. Trvala 5 dni a bola normalna, takze sa tesime aspon z toho. O babo sa nesnazime, takze nie je o com pisat. Drahy pride az za 15 dni, takze aj keby sme chceli sa snazit, nestihneme to. Buduci tyzden chcem skocit za gynekologom na pokec, ze ci musim na tu operaciu, alebo to pocka este.
@jaja9891 Babu drzim palceky, nech sa pevne chyti a drzi sa az do konca jula 🙂 Myslim na teba a oddychuj, mysli pozitivne :*
@jaja9891 hlavne oddychuj, vyser sa na vsetkych doma, nenamahaj sa a hladkaj si brusko. Drobatko citi tvoju istotu a bude dobre. Hlavne pozitivne!!! Presla si kus cesty 😉 Myslim na teba a posielam pozitívnu energiu
@butterfly333
@adamnela
@rybkaa
Baby ja sama neviem :( teplota klesla na 36.5 a testy silneju.
@micikatka hod test foto
@zarzisia
@zuzulienocka77
@chmurkaxy
dakujeeeeeem moje zlate 😉 za vsetko,ze to so mnou virtualne zvladate 😉
@micikatka no tie sú krásne gratulujem aj ja už chcem také. Gratulujem a kašlat na teplotu už nemeraj je to lenna stres a nervy to chce tteraz hlavne kľud.

@adamnela nebooooj sa, tu sa to razom rozbehne, ja som tu tiež nebola, len nakúkala trochu z mobilu, mali sme na víkend 6 ročnú vešticu doma (mužove krstňa), tak prevrat v celom byte 😀 NOtebook som skryla, lebo by mi ho ona okupovala a to nemôžem dopustiť 😀 Takže sme mali veselo. Ešte mi švagriná dala divinu, že či to urobím, lebo ona to nevie, tak sme sa šli jeleňom dva dni zadusiť, nikdy som to predtým nerobila, aj som sa bála, či to bude jedlé, lebo som to mala urobiť pre svokrovcov aj švagrovcov akože na nedeľu na obed, no čuduj sa svet, bolo to geniálne, fajnota, aj taniere vylízali, takže sa vraj môžem vydávať - zas 😀
Juuuj tak už sa sťahujete? No super, tak budete na vianoce v novom už, potom nám hoď foto novej kuchyne 🙂