icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

nikol114
23. feb 2023

@majulka098 no ale to máš vážne pekne 🙂

majulka098
23. feb 2023

@ersp mňa ale od rána nejak všade v podbrušku pichá, teraz momentálne v strede, predtým vpravo a hneď pri prebudení vľavo... A som rozmýšľala, či mi teplotu nezvýšilo to, že som šla na záchod, ale aj keď som šla pol h pred meraním na záchod, tak nezvýšilo, a určite nie o toľko, a záchod mám tak 4m od postele 😅 ... Takže toto na mňa asi nepôsobí... Jasné, vyskúšam ešte v sobotu ráno, uvidíme, neupínam sa na to, vzhľadom na to, že som nevidela u seba nikdy 2 čiarky 😅 .. ty máš graf tiež pekný stále 🙂 hlavne, že sa ms nespustila ... Ale ja budem mať tvrdý pád, keď nič z toho 🤣

majulka098
23. feb 2023

@majoralka ďakujem, skúsim ešte v sobotu ... Uvidíme 🙂

majulka098
23. feb 2023

@nikol114 myslím, že ono to aj tebe vystrelí zajtra, pozajtra 🙂 a ďakujem, ale zatiaľ ani duch 🫣

nikol114
23. feb 2023

@majulka098 snáď áno , ale po prvý krát pociťujem už 3 deň strašne naliate prsia pri mne to je hneď vidieť tie moje lentilky 😂😂😂😂 take nechápem ešte som tak nemala jedine deň pred MS tak mám ale MS mám ešte ďaleko

majulka098
23. feb 2023

@nikol114 ja prsia vôbec necítim, trošilinku bradavky, a to mám tiež lentilky, ale ja som nikdy nemávala nejaké zväčšovanie pŕs pri cykle 🤣 ja strašne brucho a dnes opäť viac, lebo posledné 3 dni to bolo slabšie, dnes opäť ako keby som mala mať krámy každú chvíľu 😅

ersp
23. feb 2023

@majulka098 no uvidim, test nech ta neneham v stichu som skusila ale samoztejme belasi 😀😀😀 uvidim ako dnes je 48h od krvacania tak som zvedava lebo mne uz logika to nedava, myslim si ze potrat by sa spustilo krvacanie hned a meskala by MS, pri mimomaternicovom zvacsa skoro vide pozit test, MS sa nechce tak ja neviem 😀 citim sa jak hebrej

nikol114
23. feb 2023

@majulka098 toto že ani ja som nemávala a už vôbec nie v podstate vstrede cyklu tak je to divne … ale nechcem si nič domýšľať 😀

saxano2222
23. feb 2023

@zojeva nie je to to iste, na imunologii ti mozu imunitu/alergie /intolerancie zistovat ale na repro imunologii napr odozvu tvojho tela voci partnerovym spermiam a pod.
ale urcite je tam vela rovnakych markerov, nie je to vsak to iste

majulka098
23. feb 2023

@ersp tak skúsime spolu v sobotu ešte a keď tam nič, tak na to kašlem 😅

@nikol114 tak ja si tiež nedomýšľam nič, chcela by som myslieť pozitívne, ale moc tomu neverím aj tak 🙂 ktovie aké by som mávala testy predtým, keby meriam, nemám s čím porovnať 🙂

marinecka95
23. feb 2023

@majulka098 ooooo 🙂 paráda

majulka098
23. feb 2023

@marinecka95 ale test biely, že ani maliari by sa nehanbili za taký odtieň 🤣

marinecka95
23. feb 2023

Ja dnes takto 🙃 uvidíme o pár dní či ovu či čo vlastne 😃

marinecka95
23. feb 2023

@majulka098 no uvidíš najbližšie dni 🙂

lalilla
23. feb 2023

Baby mozem sa spytat kolko sa snazite a merate?

ersp
23. feb 2023

@majulka098 uvidime 🙂😀

bejka90
23. feb 2023

@marinecka95 ja.som dnes tiez podskocila konecneee tak uz dufam ze tentoraz som mala vcera ovu.aj ked na mna pri vyssej teplote ako som doteraz vzdy mala tak uvidime o 2 dni :D

domi27domi
23. feb 2023

Ja takto - teplota zase hore a test biely tak tomu veľmi nedavam nádej

nikol114
23. feb 2023

@lalilla my sa snažíme intenzívne druhý mesiac a druhý mesiac si meriam teplotu

majulka098
23. feb 2023

@marinecka95 ty máš tiež krásny graf ☺️ ... Uvidíme, čo iné ostáva 🫣 ale dnes ma to brucho dosť bolí 😏 ani nijak dobre mi nie je

@ersp jop, v sobotu, buď opäť beloba, alebo niečo 😅

@lalilla meriam prvý mesiac a snažíme sa 6 mesiacov 🙂

majulka098
23. feb 2023

@domi27domi nebude to nakoniec anovulák?

domi27domi
23. feb 2023

@majulka098 Ovulaciu mám potvrdenu doktorkou, aj test na progesteron mi vyšiel dobre, tak ja neviem už 😕

bejka90
23. feb 2023

@lalilla ja meriam aj sa snazime 9 mesiacov

marinecka95
23. feb 2023

@lalilla snažíme sa 5 rokov, meriam asi tretí

marinecka95
23. feb 2023

@majulka098 to znie dobre 🥳
Kedy sa chystáš testovať?

marinecka95
23. feb 2023

@domi27domi fúha riadna divočina 🤯

ersp
23. feb 2023

@majulka098 ja som dnes rano skonstatovala, ze keby maju toto riesit chlapi, meranie, ratanie, nervovanie uz su na zemi naspat dinosauri 😀😀😀 ako ja krv mame ale podla mna aj ked krvacanie prestane z tej posvy v hliene to este daku dobu bude...tak uvidim

majulka098
23. feb 2023

@domi27domi a meriaš kde? V ústach? Či dole?

@marinecka95 testivala som v utorok a dnes a test bielučký úplne 😅 ... No možno sa to dobre číta, ale mne je fakt blbo a v práci toho veľa, ja si tu nájdem chvíľku, že odpíšem a vypnem od pacientov 😅

@ersp ver mi, ja to ukazovala pár ženám a tiež boli z toho vydesené, ako keby to bola nejaká mimozemská veda 🤣 a pritom to vážne nie je nič ťažké ☺️ môj chlap iba vie, že meriam, ale viac sa radšej ani nepýta 🤣 ... Tiež si myslím, že v hliene môže byť dlhšie, kým ten vytečie...

marinecka95
23. feb 2023

@majulka098 verím, že sa // ukážu

majulka098
23. feb 2023

@marinecka95 ďakujem ☺️ uvidíme, ja to nechávam tomu, ako to má byť, tak to bude ☺️