Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majulka098 no onakraz som skusila aj jest ananas...dala som si ho na 2 dni cely.. no brutalne ma po nom svrbelo telo a tak ma stipal jazyk ze konec :D
@bejka90 tak ja som čítala o pár kúskoch denne, a svrbenie jazyka je ok kvôli tým látkam, ktoré obsahuje, ale ak svrbí celé telo, tak už to bude niečo s alergiou ,🙄
@marinecka95 tak ešte dnešok a uvidí sa 🙂
@majulka098 ja uz som kvalitne pod ciarou...len teraz neviem ci povazovat tie 4 dni krvacania za ms alebo nie...LF som mavala 16 dni cize MS by mala dojst pondelok/utorok, ale nikdy pred ms som take nizke teploty nemala, den lred ms som bezne mavala 36,8-36,9 este...tak neviem, asi ak nepride nahodim ms tie 4 dni
@majulka098 ešte stále neni nič stratené ! ☺️
@majulka098 len brala som asi 1,5 tyzdna atb pred ovu tak si mi to tie nezblbli nahodou...predchadzajuci cyklus mi atb natiahli zas 😀
@ersp práve, oni skôr natiahnu, o skrátení som nepočula, a lf by podľa mňa už skracovať vôbec nemali 🙂
@majulka098 uvidim, ale necitim sa na ms 😀
@ersp tak ak 16 dní lf, potom to vychádza na stredu až 😅 to je a ťa asi aj predbehnem 😅
@majulka098 asi som to len prehnala :D pamatam si ze ked som bola tehotna s prvym synom strasnuchut som mala na pomarancovy dzus a vypila som za den celu krabicu a takisto ma svrbelo telo..takz easi nemozem tak vela citrusov naraz :D
@ersp no ved ja tiez:( ani ta dlzka lf neni rovnaka nikdy, a aby nrbolomalo tak raz mi klesa pred ms teplota 1-2dni a niekedy az 2.den ms mi klesne :D takze celee zle :( a u teba to uz vyzera no ze dnes asi dojde ked si tak klesla bohuzial :( skoda drzala som ti prsty nech to vyjde hlavne ked na tu ovu si sa tolko nacakala..mne je vela cakat aj tych 15-20dni
@majulka098 och, pád 😟 ale ešte stale si nad čiarou 😋🤩
@marinecka95 to už je jedno, testy biele, aj keď som naposledy testovala včera ... To už od toho vôbec nič nečakám 🫣 bude čo, bude
Snáď sa tej ovu dočkáš .. ja som sana zvedavá, či opäť budem mať tak skoro na 13dc, alebo sa vrátim späť na 16-17, čo bude blbé, lebo v tie dni ide chlap preč 🫤 jedine keby som šla s ním 🤣
@bejka90 ako sa hovorí, všetkého veľa škodí 😅 tak ja som tiež zvedavá, koľko mi vyjde teraz po prvom meraní tá dĺžka lf ... Snáď tých 14 budem mať, výhoda keby sa náhodou niekedy podarilo vôbec
@majulka098 uvidíš, ešte nič nie je stratené 🙂
A moja ovu 🫣 je mi to v podstate jedno, nech len prebehne. Ja sa už hlavou sústredím na iné veci, nie na snaženie 😝🙃
@marinecka95 ale už je, teraz sme sa s chlapom pohrali a zistila som, že 1DC 🤣 tomu rozumiem u vás ☺️
@majulka098 och to ma mrzí, naozaj ten graf vyzeral naozaj super.
@marinecka95 tak prekvapilo ma, že krátka lf, teda 12 dní a cyklus 25 no, keďže dnes už 1DC ... A stále vysoká bt je na ms si hovorím 🙄
@marinecka95 teraz mi vŕta v hlave graf z ovuview 🤣 ale je to blbosť no
@majulka098 no kto vie čo to 🫣 ja som tiež minulý cyklus, pokles na 5DPO na teste 👻, BT sa stále držala vysoko, menštruácia o ničom - ak sa to tak dalo nazvať.
@marinecka95 tak ja ani toho ducha nemala, ale teplota je zvláštne vysoká stále ešte, 36,88 som dnes mala, tak neviem, či zajtra mám vôbec merať 🫤 ale na grafe z ovuview som 8dpo 🤣 z FF som 13dpo
@majulka098 presne toto som písala asi pred dvoma dňami tie mám rozlične označenú ovu 😂

@saxano2222 jojjj si ma potešila ♥️