icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majulka098
24. feb 2023

@ersp to už by som radšej chcela mať istotu, buď áno, alebo nie 😅

majulka098
25. feb 2023

Tak to už ide dole vodou...

ersp
Autor odpoveď zmazal
ersp
25. feb 2023

@majulka098 test si neskusala? Lebo sice klesas ale si vysoko 🙂

ersp
25. feb 2023

@majulka098 ja uz nedavam ani graf, ja uz som tesne nad liniou, cize pondelok/utorok cakam na MS a dnes uz nasadim gynex nech nemam dlhu prestavlu a budem dufat ze my cyklus skrati..

nikol114
25. feb 2023

Postupne idem hore snáď sa to tak bude držať ale ten 3DPO a 4DPO sa mi zdajú nízke no uvidíme

nikol114
25. feb 2023
nikol114
25. feb 2023

Myslite že 4DPO mohla byt uhniezdenie ? Ale nemala by až úplne klesnúť teplota ? Už som z toho magor 😀

ersp
25. feb 2023

@nikol114 uhniezdenie nemusi byt vobec v grafe, ono ta teplota nebude furt rast ona skace, ja ked som otehotnela pre 3mi rokmi graf po ovu vyzeral ako pismeno W doslova 🙂

nikol114
25. feb 2023

@ersp ďakujem pekne 🙂 ja som už taká z toho Jak si to všetko čítam že hľadám si to vo svojom grafe a porovnávam vie každá sme iná a iné teploty 😀

ersp
25. feb 2023

@nikol114 myslim si osobne ze dolezite je co sa deje s teplotami od toho 10dpo ci ostavaju alebo klesaju na MS 🙂

cukrik93
25. feb 2023

Boze baby ja sa zas asi na ovulku načakam,hlavne ze dr vravel ze po Utrogestane mi pride tak ako ma 🤦 ale tento cyklus to nejak neprezivam 🙈

majulka098
25. feb 2023

@ersp robila som, biely jak čerstvo vymaľovaná stena ... Takže ak niečo by bolo, tak už by ukázalo... Takže ja čakám ms tak utorok asi

majulka098
25. feb 2023

@cukrik93 skús drmek/ vitex, niekomu vraj pomôže 🙂 ja si ho kúpila kvôli nízkym teplotám po ovu, ale asi ho ani nebudem používať 😅 ja čakám na ms a opäť dokola

ersp
25. feb 2023

@majulka098 mozeme cakat spolu 🙂 ja sa snazim studovat nejake vitaminy na skratenie cyklu nech necakame 2 mesiace zas na ovu..

bejka90
25. feb 2023

Konecne som sa dockala 🙂

adules
25. feb 2023

Dobré ránko dievčatá. Dlho som už sem nepriateľa, ale sledujem vás intenzivne. Začínam byť v rozpakoch menzes mešká druhý deň, teplotam už nerozumiem. Myslela som, že už to klesne riadne a príde ms. Nakoľko na snaženie nebolo moc času, malý chorý, polovička, poobede, nočné . Snaženie bolo len deň pred a deň po ovu. LF 13 dní. Včera test biely, dnes mini dušik ledva viditeľní. Bolesť v slabinách na pravej strane už tretí deň. No som zvedavá čo z toho bude.

majulka098
25. feb 2023

@bejka90 blahoželám ☺️

@adules grafik vyzerá krásne 🙂 tak hlavne, aby dušik silnel, prípadne iný test skúsiť ☺️

ersp
25. feb 2023

@adules vyzera to super, test zajtra/pozajtra opakovat a mal by silniet 🙂

cukrik93
25. feb 2023

@majulka098 vies co ja uzivam Dikirogen co mi doporucil gyn a plus matersku kasicku a aj gynex kvapky..neviem co sa zas deje..min cyklus ovu 12dc 🤷

majulka098
25. feb 2023

@cukrik93 ten nepoznám, ale pozrela som na nete, a je to podobné ako inofolic a fertiprona 🙄 ja s fertipronou som namiesto 16-17 dc mala ovu 13dc, alebo to bolo grepovým džúsom? 🤣 Gynex tiež beriem, už 5 mesiacov, ale ten mi neskrátil cyklus, a alchemilku ešte pijem pred ovu

bejka90
25. feb 2023

@majulka098 ja ked som pila grepovy dzus tak ten mesiac som mala ovu na 20dc..najneskor ako som kedy mala...a teraz som ho tiez pila ale som asi neskoro zacala alebo v den ovu :D

majulka098
25. feb 2023

@bejka90 tak to asi bolo tou fertipronou 🙂 ale čítala som že 5 dní pred predpokladanou ovu po pol litri piť, ale ja pila už aj počas na ms to trochu 🤣 a ovu bola 13dc, skôr som nikdy nemala, najskôr 16-17dc ... po ovu som chcela ananasový džús piť, ale nenašla som nikde 😅

bejka90
25. feb 2023

@majulka098 no ja som vypila len liter :D behom 2-3 dni...a ananas tiez som teraz pila 2 dni :D

majulka098
25. feb 2023

@bejka90 tak o čosi viac asi treba 😅 a ananás tiež vraj 5 dní a aj zjesť by bolo fajn

bejka90
25. feb 2023

@majulka098 taaa uz nic dnes nekupim uz ideme na oslavu :D ja so mtak citala 1-2dni len... a nieto pisal ze ani nie dzusy ale jest ovocie :D tak aspon pre svoje "placebo" pijem :D

majulka098
25. feb 2023

@bejka90 jasné, že lepšie ovocie, ale keď ja grep tak ľahko nezjem 🤣 ananás už aj áno ... Ja som to čítala na viacerých stránkach 😅 dokonca aj tu
https://www.modrykonik.sk/blog/soldi/article/vychytavky-pre-snazilky/
Tak si ju uži 🙂

marinecka95
25. feb 2023

Tak baby u mňa to na ovuláciu nevyzerá 🤪

zojeva
25. feb 2023

Ja som takto, len mám pocit, že vzostup mám taký slabý 😀 žeby mi stúpal pomaly progesteron ?

saxano2222
25. feb 2023

@zojeva
no stress, uplne v poriadku je takyto postupny rast, presne vidno ako s azlte teliesto rozbieha a progesteron postupne stupa 🙂 aj ja mavam take grafy, nie kazdemu vyskoci teplota hned po ovu na 37