Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majulka098 mne napr. teplota klesá poriadne až na 2DC.
MS sa rozbehla riadne? Nemôžeš len špiniť ?
@marinecka95 ja ešte nevyliezla z postele 🤣 mám strach až 🤣ale ja špinenie nemávam 🫤 ... No len podľa mňa je až moc vysoká, aby sa spustila pri 36,88 .. ale ťažko posúdim, ako to mám ja, nemám s čím porovnať 🙄
@majulka098 mne sa bezne pustala ms pri takej vysokej teplote 🙂
@ersp ja práve nemám s čím porovnať 🙄, ale celkovo krátky cyklus 😅 chlapovi som práve tesne predtým vravela, že kedy môže očakávať, že sa na neho vrhnem znova s takou vervou a on potom mu vravím, že zmena, ms už dnes 😅, aj keď to zatiaľ vyzerá ako fakt nejaké špinenie🫣 tak sa divil, že som mu vravela o utorku a nejak to pomaly vstrebával 🤣 , že teda aj snaha sa posúva o pár dní skôr, len to vychádza blbo, domov teraz 2 týždne bude chodiť po polnoci, kým odparkuje kamión atď 🫣 či sa mi kvôli tomu bude chcieť vstávať, fuuu 🤣
@majulka098 mozno zacnes spinenim ako u mna 😀
@ersp ja to práveže nemávam 🙄
@majulka098 ja tento cyklus tiez 1x 😀
@ersp tak len teraz neviem ako to počítať vôbec a ani brucho ma nebolí teraz, čo je divné, ja som prvé 2 dni min v kŕčoch nonstop
@ersp a na toaleťáku už ani kvapka .. tak nech sa to rozbehne, nech už viem aspoň na čom som 🫤
@majulka098 mozno len spinenie...ako viem ako sa citis, ale verim ze pondelok/utorok sa nam to obom rozbehne 🙂
@ersp ja len nikdy neviem, ako to počítať potom ... Niekde som čítala, že jednoducho počítať to od prvého momentu, kedy niečo kvapne 😅 ale iba vtedy kvaplo a inak nič
Ahojte možno taká blbá otázka ale aj tak by som sa vás rada spýtala od ktorého DPO ste zacali testovať ? Zajtra by som mala byt 8DPO tak som na pochybách 😂
@nikol114 ahoj. Ja som zvykla na 10dpo vzdy si poviem ze vydrzim a nidky nevydrzim :D ale ani v tehotenstve som nemala ani ducha na 10dpo..takze uz sa zatinam a tento cyklus uz chcem naozaj vydrzat do 12dpo..vtedy uz je realna sanca nieco vidiet. 8dpo by som urcite netestovala to je extremne skoro...najskor skus 10 podla mna ak dlhsie nevydrzis 🙂
Dievčatá, vážne ako mne to lezie na mozog, máte skúsenosť alebo viete o niekom, kto mal hnedé špinenie cca polhoďku a odvtedy totálne nič? Aby to bolo namiesto ms? Ja s týmto skúsenosť nemám 🫤 mne sa stále spustila ms s krvou a po hoďke a tak to už bol vodopád 😅 a ani ma brucho nebolí ako bežne pri ms, iba včera tak 2h
@nikol114 niekto testuje 8, 10dpo ... ale ako píše @bejka90 ideálnejšie je počkať do 12dpo, je to istejšie a človek sa tak nestresuje bielym testom 😅
@majulka098 ja niekedy mám slabé spinenie aj 4 dní pred MS 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ dakedy len jeden deň... Koľko si dpo? A aký máš graf? ;) Ja keď som bola tehu mala som spinenie ale také jemné do ruzova. 🤷🏼♀️
Ďakujem dievčatá , ako ja vydržím na 12dpo len má zaujímalo ako to každá máte odsledovane lebo niekomu aj na 8DPO a niekomu o dosť neskôr tak som len zvedavá 😀
@iam24 som 13 dpo a myslela som si, že budem teda 1dc a ja to nemám nikdy práveže, buď ms, alebo nič, špinenie fakt nemám a hlavne trošku som polhoďky špinila a už nič ani kvapka .. graf som dávala ráno
@majulka098 ja takisto ked dostanem ms rovno vodopad, ziadne spinenie predtym.... jedine spinenie som mala v nobembri, ked som zrejme mala biochemicke, meskala mi ms 2 dni a tak to zacalo 2 dni spinenim a tak sa to riadne spustilo potom
@bejka90 no ale ti ukázalo aspoň čiarku, ja testovala v sobotu a nič som tam nemala
Dnes takto , 8DPO snáď to bude dobre 🫣
@majulka098 myslim ze nam nase cykly davaju riadne na frak tento cyklus, moj sa rozhodol ze este by nad ciaru siel 😀 vcera som si dala teplu vanu ze ved nech pisti MS 😀 no ms nikde a teplota si robi co chce 😀😀
@majulka098 ano mala som slabe ciarky par dni pred ms na pepine ale silneli a v den ked som dostala som si hned rano este urobila livsane a bol tam slaby duch... potom som skusila livsane po ms a bol uz uplne biely
@majulka098 takmoznoze sa len teraz uhniezduje a preto neukazalo? Alebo to je neskoro uz na uhniezdovanie?
@bejka90 tak aby sa začalo uhniezďovať 13dpo? ... Jedine ak by som brala do úvahy graf z ovuview 🤣 to by bol včerajšok 8dpo 🤣 ale to by nesedel ovu test a viem, že aj bolesti som v ten deň mala 🫤 čo ukazuje FF
@majulka098 no neviem ci je to mozne tak neskeoo alebo uz nie az taka odbornicka v tom niesom :D ale jeden nikdy nevie kym sa nespusti ms stale he sanca a este si celkom vysoko, len mi to pride ze to uz klesa pomalickym tempom..ja som jeden cyklus tak mala ze.5 dni mitakto pomalicky sla dole teplota 6ty den trosku hore a vtedy som dostala :(
@bejka90 tak ja som ani testy už nerobila, keďže pochybujem, že je ešte šanca 🫤 lebo áno, klesám, pomaly, ale určite.. len ma toto celé rozhodilo, lebo neviem, či nasadiť už gynex a alchemilku, či to už počítať ako ms alebo čo

@marinecka95 divné 🫣 tá teplota
@nikol114 viem viem, ale tebe o 1 deň .. mne o 5 🤣 a OT som mala 13dc pozitívny