Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@micikatka vravím kašlat na teplotu nemeraj už.
@jaja9891 juuuu...tesime sa na pidi bojovnica...nech rastieeeeeeee 🙂 🙂 🙂
@katkatonkova dakujem 😀 prepadol ma pocit,ze mam v brusku chlapca... zvlastne 😉
@zarzisia hm...no ale na jedne strane aspon pozitivne spravy, ze mrcha prisla bez liekov...Uz aj to je pokrok...
@chmurkaxy tak nech sa Tvoje proroctvo splni 🙂 Dakujem 🙂
@micikatka inak testiky krasne, waw...silneju...Mozno Ty si jedna z tych, ktore nemusia mat vysoku teplotu pocas tehu...Hod prosim ta este graf...A kedy si mala vlastne dosta tmrchu? Uz Ti meska, ze?
@jaja9891 moc, moc drzim palceky..Cize teraz musis cakat ako ked mas lutealku a testovat az tak o 12 dni minimalne? Ci?
@micikatka nerozmyslala si zájsť k lekárovi? Mozno by si nadobudla väčšiu istotu,ci je to vsetko ok 😉
@senta_sofia dnes som bola, krv mi nebral, vraj netreba ked som mala pozitivny test ze tie su v dnesnej dobe spolahlive. mam prist o 10 dni ze bude vidiet viac,dnes videl len 3 mm dutinku. ale ze je to normalne na to ze je este skoro. (ja som si sla hlavne na krv, a na kyselinu listovu) a dal mi duphaston, ze mam uzivat 2x1 kedze ako to on nazval sme sa k tehotenstvu pracne dopracovali.
len ta teplota ma hneva :(
@paskolinka čakám na graf a horím nedočkal osou,tvoje mlčanie je podozrivé :-P
@micikatka Uz necuraj na testy, setri peniaze 🙂 Krasne palice, zahod teplomer a uzivaj si. Co sa ma stat, to sa stane, ci budes merat alebo nie, iba co sa budes stresovat.
@jaja9891 ja som tvoj pribeh pochytila len tak medzi recou tu na fore, obdivujem ta, hrozne drzim palce, myslim, ze si konecne zasluzis vsetky tie skvele veci, co tehotenstvo prinasa, grcanie, bolesti brucha, kacacia chodza, hemoroidy, caste curanie a tak. 😀 Naozaj drzim paste.
A ja uz mam oddnes aj cervene ciary na grafe, o tyzden zufalo hladam priznaky.
@micikatka no super, sak hlavne to, ze ked sa konecne zadarilo, myslim, ze nejaky ten duphaston ti neublizi 😉) a ked je tam dutinka a je v maternici, tak je to na dobrej ceste, uz len nech sa to dobre zahryzne a vydrzi tak aspon 9 mesiacov 😉
@vejula cicus, ziadne spravy od teba 😉 babo este stale dole ritou, ci uz si to rozmyslelo? uz sa ti to krati, pocuvaj... 😀
Komu dakujem za srdiecko??? 😉
@senta_sofia tak sladká voda chutila a neostala niekde v pokazenom umývadle ako u "johanky"? 🙂 si statočná, že si si negrcla 😀 dnes ako som bola na kontrole akurát tam bola dnu jedna tehotnica a chlípala sladkú vodu, veru, bolo jej všeliako 😀

@butterfly333 dakujem,len este stale sa nemozem trsit nakolko mam teplotu nizko