icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

micikatka
18. nov 2014

@butterfly333 dakujem,len este stale sa nemozem trsit nakolko mam teplotu nizko

butterfly333
18. nov 2014

@micikatka vravím kašlat na teplotu nemeraj už.

katkatonkova
18. nov 2014

@jaja9891 juuuu...tesime sa na pidi bojovnica...nech rastieeeeeeee 🙂 🙂 🙂

jaja9891
18. nov 2014

@katkatonkova dakujem 😀 prepadol ma pocit,ze mam v brusku chlapca... zvlastne 😉

adamnela
18. nov 2014

@zarzisia hm...no ale na jedne strane aspon pozitivne spravy, ze mrcha prisla bez liekov...Uz aj to je pokrok...
@chmurkaxy tak nech sa Tvoje proroctvo splni 🙂 Dakujem 🙂
@micikatka inak testiky krasne, waw...silneju...Mozno Ty si jedna z tych, ktore nemusia mat vysoku teplotu pocas tehu...Hod prosim ta este graf...A kedy si mala vlastne dosta tmrchu? Uz Ti meska, ze?
@jaja9891 moc, moc drzim palceky..Cize teraz musis cakat ako ked mas lutealku a testovat az tak o 12 dni minimalne? Ci?

micikatka
18. nov 2014

@adamnela ano meska cca 5 dni

micikatka
18. nov 2014
micikatka
18. nov 2014
senta_sofia
18. nov 2014

@micikatka nerozmyslala si zájsť k lekárovi? Mozno by si nadobudla väčšiu istotu,ci je to vsetko ok 😉

micikatka
18. nov 2014

@senta_sofia dnes som bola, krv mi nebral, vraj netreba ked som mala pozitivny test ze tie su v dnesnej dobe spolahlive. mam prist o 10 dni ze bude vidiet viac,dnes videl len 3 mm dutinku. ale ze je to normalne na to ze je este skoro. (ja som si sla hlavne na krv, a na kyselinu listovu) a dal mi duphaston, ze mam uzivat 2x1 kedze ako to on nazval sme sa k tehotenstvu pracne dopracovali.

len ta teplota ma hneva :(

adamnela
18. nov 2014

@micikatka no skus vybehnut k dr. pre istotu, tiez si myslim, ze to nebude zly napad. A co spinenie uz uplne ustalo? Ale musis povedat, ze si mala o 8 dni oneskorenu ovulku, aby Ta nahodou nieim nevystrasil...

micikatka
18. nov 2014

@adamnela bola som dnes, aj som mu povedala ze ovu bola az 2.11, vsetko si pisal. a nestrasil ma, vobec len ze ked meska len 5 dni ze je to skoro na to aby sme nieco viac ako dutinku videli.

micikatka
18. nov 2014

@adamnela a spinenie uz chvalabohu nie je ziadne, dnes mi dal ascorutin keby nedajboze spinenie začalo

rybkaa
autor
18. nov 2014

@micikatka krásne máš tie testiky,aj dutinka je teraz v poriadku že len to vidno. Dnes som poslala testiky,tak verím že ukáže parádne číslice 🙂 Pokles teploty môže byť len jednorazový,spi v ponožkach a hlavne pokoj,nervozita ti nerobí dobre ani bublinke 🙂 drziiiim palce

rybkaa
autor
18. nov 2014

@paskolinka čakám na graf a horím nedočkal osou,tvoje mlčanie je podozrivé :-P

micikatka
18. nov 2014

@rybkaa ved spavam v ponozkach :( fakt som bola rano prekvapena ale neprijemne :((((
som sa spytala dr. ze ci z toho nemoze byt cysta alebo mimo tehu, a povedal ze mozne je vsetko len ze mam mysliet pozitivne, lebo u mna to bude spravne tehotenstvo.

rybkaa
autor
18. nov 2014

@micikatka pri takýchto silných testoch to cysta nebude určite 🙂 a keď videl dutinku v maternici tak ani tehu mimomaternicove nie 🙂 teplota je možno nižšia z nervozity,takže kľud,pomaly sa pekne tes a neboj všetko bude dobré 🙂

adamnela
18. nov 2014

@micikatka no tak naozaj klud, pozitivne myslenie a neboj bude dobre... 🙂 Tak nech je zajtrajsia teplotka zasa hore a potom uz radsej nemeraj, ak Ta to ma stresovat...

micikatka
18. nov 2014

@rybkaa
@adamnela dakujem baby. ste velka podpora. verim ze bude vsetko ok. a ze o 10 dni bude dutinka uz vyplnena malym drobcekom.

kudusko
18. nov 2014

@rybkaa vidis
@micikatka je tehu ma nizku teplotu ja dnes 36,8 23DC a krvacanie co je to vo vzduchu

micikatka
18. nov 2014

@kudusko mozno implementacne krvacanie

kudusko
18. nov 2014

@micikatka iste nie lebo cely den krvacam aj test som robila a nic takze ideme dalej a tebe prajem pekne tehulkovanie 🙂

adamnela
19. nov 2014

Dobre ranko kočeny...
@micikatka no co ako to dnes vyzera s teplotou? Urcite si merala a nedalo Ti to, ze?
@kudusko hm, to ma mrzi... 😒 Ale ide sa tu vo velkom plodit pod vianocnym stromcekom 🙂

bosoriak
19. nov 2014

@micikatka Uz necuraj na testy, setri peniaze 🙂 Krasne palice, zahod teplomer a uzivaj si. Co sa ma stat, to sa stane, ci budes merat alebo nie, iba co sa budes stresovat.

@jaja9891 ja som tvoj pribeh pochytila len tak medzi recou tu na fore, obdivujem ta, hrozne drzim palce, myslim, ze si konecne zasluzis vsetky tie skvele veci, co tehotenstvo prinasa, grcanie, bolesti brucha, kacacia chodza, hemoroidy, caste curanie a tak. 😀 Naozaj drzim paste.

A ja uz mam oddnes aj cervene ciary na grafe, o tyzden zufalo hladam priznaky.

jaja9891
19. nov 2014

@bosoriak ahoj,dakujem 😉 poviem ti,ze z tych hormonov uz niektore priznaky mam,takze to bude malina,ked na ne bude skutocny dovod 😉

senta_sofia
19. nov 2014

@micikatka no super, sak hlavne to, ze ked sa konecne zadarilo, myslim, ze nejaky ten duphaston ti neublizi 😉) a ked je tam dutinka a je v maternici, tak je to na dobrej ceste, uz len nech sa to dobre zahryzne a vydrzi tak aspon 9 mesiacov 😉

senta_sofia
19. nov 2014

@vejula cicus, ziadne spravy od teba 😉 babo este stale dole ritou, ci uz si to rozmyslelo? uz sa ti to krati, pocuvaj... 😀

jaja9891
19. nov 2014

Komu dakujem za srdiecko??? 😉

rybkaa
autor
19. nov 2014

@jaja9891 tak blahoželám k synčekovi 🙂 kedy ideme testovaaaaať? 🙂 ideš na krv potom?

rybkaa
autor
19. nov 2014

@senta_sofia tak sladká voda chutila a neostala niekde v pokazenom umývadle ako u "johanky"? 🙂 si statočná, že si si negrcla 😀 dnes ako som bola na kontrole akurát tam bola dnu jedna tehotnica a chlípala sladkú vodu, veru, bolo jej všeliako 😀