Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂

Pardon appku čo mi vyznačili najviac LH
Moje telo skúša tento mesiac moju trpezlivosť 😀
@cukrik93 ďakujem za odpoved bude to asi najpravdepodobnejšie ale tie teploty no teda kukam stále či dobre vidím ráno 😀 ani v jednom cykle som take nemala tak snáď 🙏 uvidím v stredu až vo štvrtok ako sa budem držať ale to čakanie ach bože neskutočne dačo 😂 už si hovorím buď nech sa to potvrdí alebo vyvráti 😀
Nijak raz mi to nesedelo minuly cyklus som to neriešila lebo som nepoužívala ovu testy čože som verila apke ale teraz to od začiatku som bola že proste neviem už
Tak ešte jedna a posledná vec ktorá má aj zmiatla že aj ta appka kde som si aj fotila testy to vyhodnotila takto
@majulka098 ja som kupila minuly rok :D bo presne pred rokom v marci sme mali 1x covid tak mam zasoby no ... a dakujem tak hadam to rychlo prejde a zajtra byaj tehu mohol vyjst nejaky slaby naznak :,(
@bejka90 tak bola by sranda s dvomi pozitívnymi testami bojovať 😅 ale prajem ☺️ covid potvora, ja tiež presne pred rokom som mala prvýkrát covid, a celý čas všetci okolo pozitívny, iba ja som nič nechytila a keď už to relatívne ustupovalo, tak ja musím byť výnimka 🤣 ... Ja teraz čakám na pozitívny ovu test, ale som ešte len 5dc , tak od 10dc testujem, lebo fakt neviem, kedy to zase bude, keďže má posledný cyklus prekvapil už 13dc s 2 čiarkami a deň predtým som ani netestovala, tak možno už vtedy bol pozitívny 🫣
@majulka098 dakujem no bola by som rda keby aj ten mi vysiel ale ta pochybujem pri tom mojom grafe :D a rebe drzim prstyyy super je mat tak skoro ovu ja na moju nejak stale musim cakat ale nastastie nie tak hrozne dlho ako niektore tu v skupinr :(
@bejka90 17dc ešte nie je katastrofa, ja som ju predtým stále mala okolo 16dc, raz 15, raz 17 .. ale ako som skúsila minulý cyklus fertipronu, tak asi tá to spôsobila a mala som 28dňový cyklus 😅 a to bolo druhýkrát za život, inak som mala stále dlhší aspoň o 2-4 dni 😅
@bejka90
Ja aj pri prvom tehu som prvý mesiac mala normálne MS a až druhý mesiac neprišiel a bola som v 8tt ..tak uvidíme.. aj vek je vyšší možno mi to začína raplovat .keď ma prestanú bolieť prsia tak ms isto príde to mám taký znak keď ma prestávajú bolieť už to príde 😅.. teraz stále bolia som zvedava čo z toho bude len ma začali aj neskoršie bolieť tesne pred MS a to nemávam vždy ma bolia aj 2 týždne pred MS ,ale podbruško sem tam cítim také mierne bolesti počas dňa fakt záhada 😅aj čo tu čítam iné dievčatá
Ahojte dievčatá tak asi budú tie moje teploty skreslene keďže som si merala telesnú teplotu a mám 37 rovných ale zlavastne je na tom to že vôbec sa necítim choro normálne fungujem ani nemám potrebu si ľahnúť ani nič tak ja už vážne ničomu nechápem vôbec veď dakedy keď mám 37 tak letím doma a všetko má boli a teraz vôbec akéže vôbec nič 🫣
@bejka90 ojojoj 🫣
Ale to ešte stále nevylučuje // na tehu teste 🤭 držím palce