Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bejka90 kým nie je MS, možné je všetko 🤩
Dobre ranecko takze včera som si upravila v grafe ovulaciu a dnes som 11DPO teplota 37.12 takze ďalšie 2 nasledujúce dni sú pre mna kľúčové snáď neklesnem 🙏🫣
@123andy123 ahoj, chýba Ti tam veľa teplôt. Ťažko povedať.
@zojeva tak ja som uz k veceru zacala spinit a v noci sa mi to uz krasne rozbehlo.. nenormalne ma boli podbrusko a krize :(( celaaa som ubolena uz davno som taku bolest nemala ta ci nie aj kvoli covidu ked aj z neho ma boli zvysok tela .ta sme dopadli no.. nevadi zas budeme ratat spolu cca :D
@katkaholiova taaak skoro ovu? Wau to som este nevidela
@katkaholiova myslis, že ti ovu vyznacilo dobre ?
@marinecka95
@bejka90 no este som takto skoro veru nemala.
ale zas meriam stale v tom istom case.tak asi ano.aj ked vajecnik ma bolel az na druhy den aj to po dlhom case lavy.doteraz vzdy bolel pravy
@katkaholiova tak akzoe podla teplot vyzera ze mohla byt...alebo o 2 dni neskor... to je uz nepodstatne si myslim hlavne ze bola, aspon tak vyzeraju tie teploty po ovu 🙂 tak hadam to bude vitazny graf ked sa ovu tak poponahlala.. ja zacinam merat az okolo 10dc tak by som to ani nevystihla kebyze mam tak skoro ako u teba 🙂
@bejka90 no ved vies ja som mavala ovu dost neskor 15,18,25,28dca teraz toto
@katkaholiova hej hej ved pamatam si aj som na teba myslela ze si sa tu uz dlho neozvala a teraz s takym prekvapenim... no tak drzim palce a budem sledovat 🙂
@bejka90 no neverim tomu.ale viem kedy cakat ms tento vykend
@katkaholiova ale.to by si mala brutalne kratky cyklus :(
@bejka90 to ano ale po ovu mam 12 dni bolo ze aj 15 ale to bolo max
@bejka90 ak by ostali nahodou teploty takto vysoko ze 37.1, a vyssie tak sa mi ovu posunie na vcera
takze uvidime co dalsie dni
@bejka90 tiez by som povedala, že ovu bola o dva dni neskôr
@katkaholiova
@123andy123 Ahoj,kedze ti chyba jedna teplpta tazko povedat,ale teploty ti stupli,takze možno bola ovu na 20dc..
Ahojte tak už som doleee a tak pekne to vyzeralo
@nikol114 🫣 toto snáď nie
@majulka098 ale áno tipujem zajtra ms 🫣

@zojeva
@marinecka95 no nevylucuje sa to hahha ale prestavaju boliet prsia a zacina podbruski takze verim ze to pride coskoro :(