Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ale ako @marinecka95 raz napísala pokial nieje ms možné je všetko 😂
1 deň do MS 🙈 to bude veeeľmi dlhý deň 😁
Ale prsia citlivé, od včera už sem-tam bolesť v podbrušku tak dosť možné, že zajtra klesnem ako vy :((
@nikol114 ja to mam vzdy takto :( nevyskoci mozem rovno nabalit lieky od bolesti do práce ja uz som tie zúfala 4 roky snahy a stale nic :( musim sa nejako donutit nemysliet na to a dat si pauzu o 2 tyzdne svadba tak snad sa mi to podari trochu odychnut a potom dalsi vklad asi v lete niekedy 🙂
Dievčatá prepáčte za takú otázku ale aký máte výtok pred ms ? Ešte som si ho nesledovala pred ms tak preto sa pýtam lebo ja dnes mám úplný pocit mokrá a trosku sa naťahuje nemal by byt hustý krémovy ?
Pýtam sa aj preto lebo neviem taký pocit mám že môže zajtra mi stúpiť ta teplota čo keď to bolo dnes uhniezdenie 😂😂 ale na 12dpo asi ťažko , test si zatiaľ nerobím urobím vo štvrtok keď nepríde ms len ten výtok má dnes nejako fascinoval že reku spýtam sa ako to máte vy.
@marinecka95 ty stale :D take krivky davas
@marinecka95 uvidíme čo z toho bude, či nebude😀
@bejka90 uvidíme čo z toho bude, či nebude😀
Ahojte 😊 tak ja s grafom takto…ale mam uz asi po ovu, boli sme v Tatrách na víkendovej lyžovačke, tak som dva dni nemerala a podľa bolesti, mohla byt ovulka prave sobotu na 11dc….ale tak užili sme si jeden druhého, nic nebolo nútene, len spontánne 😁 tak uz len čakám co z toho bude-nebude
@marinecka95 mas riadne skoky teda 😁
@nikol114 ja mavam vytok pred MS skor taky kremovy a trosku sa naťahuje 😁
@majoralka tak nech to spontánne dopadne na // 😇
Dobre ranecko dnes takto 36.99 ms nikde ale zaujímavé že mám vyššiu teplotu ako včera Noe síce o veľa ale je no
Dievčatá, mám dilemu ... Dnes som si prvýkrát nechala teplomer pod vankúšom a nie na stolíku voľne (vetračky máme otvorené stále v noci, takže je chladno) .. a dnes ráno meriam a ukázalo mi 36,58 .. a tak že zmeriam opäť, 36,50 .. znovu 36,46 .. a tak už naštvaná ešte raz a 36,54 ... Tak som si tú poslednú teplotu zapísala aj do grafu ... A ten teda teraz vyzerá takto ... Tak neviem, či je problém v teplomeri, alebo že bol na stolíku na chlade celú noc a preto meral nižšie teploty, lebo bol teda aj studený občas, keď som šla merať a teda ochladilo aj vo vnútri? Alebo je ten teplomer fakt divný, že zo 4 meraní po sebe, 4 rôzne teploty ... Mám objednaný nový iný, zajtra ho až bude mať asi ...
Poprípade, je reálne, že 7meho bola ovu? Ovu som podľa posledného cyklu čakala okolo 13teho (inak 15-16dc predtým, beriem 2. cyklus fertipronu) ... Dnes ma pobolieva brucho, tak žeby pred ovu bolesti? Koľko dní pred ovu ste mali bolesti? ... Hlien zatiaľ žiaden... Nejak som rozhodená z toho 😅 (asi aj práca do toho zasahuje)
@majulka098 to či bola ovu asi budeš vedieť zhodnotiť až podľa dalších teplôt či budú stúpať respektíve budú vyššie ako pred ovu

@aga1997 fíha no tiež máš pekný graf a tiež si 12dpo ako ja a ten pokles u nás :( ach už pochybujem že v mojom prípade dačo z toho bude neverím žeby mi zajtra vyskočila teplota :( hádam aspoň tebe vyskočí 🙂