Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majulka098 no u mna ovu bolesti zacibaju aj 5dni pred ovu a kazdy den sa stupnuju ptoom asi o den-2 po bolestiach mam ovu... no podla mna nema vyplyv na teplotu to kde stoji teplomer.... ved si ho nechaj chvilku "nahriat"tam kde merias a potom ho az zapni 🙂
@bejka90 to mi nenapadlo 😅 ale že vôbec... Ale skôr mi šlo o to, že jak je teplomer studený, tak ochladí aj tkanivo okolo teplomera 🙂 asi ho budem mať pod tým vankúšom 😅 a hneď som mala teplotu vyššiu, ak to teda bolo tým ... Tak ja väčšinou max deň pred ovu čosi, a v deň ovu si myslím, že ms snáď dostanem 😅 ... Ale mne nejde do hlavy, že 4 merania za sebou v priebehu 5 min a také rozdiely až ...
Ahojte, idem si kupovať bazálny teplomer, pozerala som ten z DM-ky značky Microlife alebo mi ešte vyskakuje od značky Adiel.. S ktorým máte skúsenosť, ktorý mi poradíte? 🙂
@patas011 ahoj, ja mám adiel a práve teraz s tým riešim problém, keď si prečítaš posledný príspevok môj .. a objednala som si dnes microlife práve, takže s ním skúsenosť ja nemám 🙂
@majulka098 ale to robí aj môj 😀 zapisujem vždy prvú či dobre neviem 😀
@patas011 mám ten Microlife z DM, žiadny problem
@marinecka95
@majulka098
Ďakujem 🙂 večer letím do DM 😀
Krásne grafy, jedna aj druhá stúpate ☺️🫶
@majulka098 uvidíme čo sa bude diať ďalej, dnes len 8DPO u mňa
@majulka098 este si pockam.lebo ak vzdy pekny graf a potom pad.takze radsej cakam
@marinecka95 tak buď to vyjde teraz, alebo vklad ☺️ ale bolo by pekné, keby už teraz
@katkaholiova tak minimálne by progesterón nemal chýbať, keď drží takto teplotu .. aspoň tak tomu chápem, čo som doteraz odpozorovala ☺️
Ale držím prsty obom 🤞
Ja som asi dnes usúdila, že vážne záleží na tom, kde sa nachádza teplomer pred meraním, teraz druhý deň pod vankúšom bol (izbová teplota) a teploty sú jednoducho o čosi vyššie, ako keď som ho mala na chladnom vzduchu len tak položený 🤔
Dnes má prísť microlife, zajtra porovnám
Hlásim 1DC 🫣😀konečne sa to moje naťahovanie skončilo 😀
@marinecka95
@katkaholiova pekne grafy mate obidve ☺️ tak uz len nech sa tu mozme tesit s // 🙏 drzim palceky 🍀❤️
A cakatelkam držím palceee 🙏🍀
@cukrik93 drmek/vitex mám aj ja kúpený, ale som sa nejak zarazila, že tiež neviem ako brať ... Niekto píše stále celý cyklus, niekto, že do ovu, niekto po ovu do ms ... Ale mne dáva zmysel po ovu, keďže to by malo udržiavať nejak progesterón, čo viem .. takže moja krabička je v šuplíku 😅 ... Graf je zaujímavý 🤞
@nikol114 vyzeralo to nádejne, škoda 🙁 držím prsty v ďalšom cyklu 🤞
@majoralka tak jedine si vyznačiť sama ovu 🙂 ... ja ešte na ovu čakám 😅 používam teplomer spod vankúša a zajtra porovnám teploty s novým microlife 🤔 a konečne uvidím chlapa po týždni poriadne 😅
@majulka098 ved prave,ze napisane je,ze od ovulácie po ms..ale citala som,se niektore uzivali cely cyklus..tak neviem..nakolko to ci bola ovu zistim az tri dni po nej 🤷 no graf je zaujmavo čudny a navyse prvy krat nemam ziadne ,,priznaky,, nicoho,ani prsia nic,ako to bolo posledne mesiace 🙈
@cukrik93 tiež som čítala rôzne dávkovania .. ale tak aj keby ten tretí deň po ovu začneš brať, tak myslím, že to ničomu neuškodí, len sa progesterón bude pekne tvoriť, držať, alebo čo to robí 🤣 .. a možno ani nebudeš musieť brať, keď vyjdu 2 čiarky teraz 😅
@majulka098 a ako sa dá sama zaznacit ovu? Lebo ja neviem ako 😀 len ma napadlo zapísať nejake teploty 😁 ja mam teplomer v sufliku v nočnom stolíku vedla postele, teraz som si objednala z pilulka.sk nejaky s dvomi desatinnými miestami 😁 tak sa tešíš riadne teda, skoč na neho riadne 🙈😂
@majulka098
@cukrik93
Ďakujeme, uvidíme 🙂
@majoralka určite sa dá, lebo som to niekedy našla niekde, teda dúfam, že to bolo v tejto aplikácii ... Keď nájdem, dám vedieť ☺️ ja som si objednala do práce ten microlife, doma mám adiel, obe sú s 2 desatinnými miestami
@123andy123 to je nejaká dlhá lf 😳 ... A teploty boli merané stále v iné časy ... Je možné že tie posledné 2 by boli už nižšie, lebo boli merané neskôr, vzhľadom na to, čo ukazuje graf ... A test by 17dpo mal určite ukázať niečo... Skôr je otázka tá, či určite bola ovu na 10dc

@zojeva je mi to jasné, len ma ten teplomer naštval, že si dáva hodnoty, aké chce 😒