Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majulka098 bude bude 😂 nasaď ženské zbrane 😁
@marinecka95 a nevidíš naživo nič? Mne sa zdá, že sa tam čosi črtá ☺️ Je mokrý či zaschnutý?
@majoralka toto je už asi minútku po limite, niečo tam je áno ale čiarka to asi nebude 😝 nejaký kanalik alebo čo, testov som urobila už na mraky za tie roky, takže beriem to triezvo 😅
@marinecka95 ja takisto 😀 uvidíš, deň-dva a sprav zas 🤞
@majoralka áno určite zopakujem, je to Dr Max test, tými som testovala málo, neviem či robia nejaké takéto čudá 😁
@marinecka95 mne robili sj tieto 🙈🤣 ale nemusí to byť tvoj prípad 🤞 a keď uschol, ukázal lepšie…
@majoralka prežil to 🤣 a cez týždeň prišiel ten gel conceive plus, tak rovno aj s tým, keď už pomôcť tomu, tak aj takto 😅
@marinecka95 graf celkom dobre vyzerá ☺️ a drmax som robila a nikdy nebol duch a ani som o tom nikde nečítala, aby falošného niekto mal na ňom ... A vidím tam aj ja 🤞 tienik, nie kanálik ... Ja som ho mala fakt čistý úplne
Myslíte, že keď urobím ovu test doobeda, tak to nebude skreslené? Ja som ho stále po obede robila, po práci ... Brucho ma už dosť bolí 😏 .. predchádzajúce dni ovu test negatívny, ani nesilnel ... Tak som čakala, že bude ovu až tak pondelok, nie už dnes, že bude viac pokusov 😅 uvidím čo test dnes a teploty nadchádzajúce dni 😅
@majoralka ved beriem to triezvo úplne 😃 neviem načo som 10DPO robila test ja krava 😆
Úplne vyschnutý asi po 20 min vyzerá takto - viem že nemá žiadnu výpovednú hodnotu ale čosi tam zostalo.
@majulka098 uvidíme čo sa týka testu nasledujúce dni 🙂
Ovulačný test môžeš urobiť kedykoľvek počas dňa, neodporúča sa ráno.
@marinecka95 tak zvedavosť je väčšia 😅 takže asi preto 😅 ... Ale niečo tam je, tak tfuj tfuj, aby silnela 🤞 ale určite triezvy pohľad na to treba mať... Musíš niečo teda hneď nasadiť, ak by sa to predsa len potvrdilo?
Práve, že ráno nie, a čítala som, že najlepšie po obede ... Urobím a uvidím 😅
@majulka098 triezvy pohľad mám ☺️
Áno ihneď hematológia a aj imuno liečba.
Uvidíme 🙂
@marinecka95 tak asi sa snažíme všetky mať triezvy pohľad na to, ale občas tam tá nádej a predstava zablúdi 😅 ... Snáď to vyjde každej ☺️
@majulka098 ja si nikdy predčasne nádeje nerobim, vždy som radšej pripravená na horšiu variantu 😄
Ja verím, že každej z nás bude aspoň raz dopriate
@majulka098 no vidíš to 😂 ja som to vedela, že … 🙊😀 ovu test sa robí cca od 10tej do vecera, len ak si dobre pamätám, nemala by si pred nim pit vodu, len neviem kolko 😶 ja som robievala o cca11tej a 16tej…
@marinecka95 skús o tie dva dni a uvidis, ale na zaschnutom vidno lepšie 🤞👍🏻
@majoralka ďakujem
@majoralka ja som tiež väčšinou okolo 16-16:30 robila 🙂 a väčšinou tak od 1nej-2hej som nič nepila a nešla na wc 😅 a stále mi krásne ukázalo iba tento mesiac to je nejaké divoké 😅
@marinecka95 no ja tam čosi vidim ☺️ drzim palce nech je o dva dni lepsie vidiet..ja dnes tiez 10dpo ale teda ani naznak tienika 😐
@cukrik93 ďakujem, uvidíme 🙂
Ešte nezufaj, je to priskoro 😊 ešte sa kľudne // môžu objaviť
@kakatulik myslis,ze to je uz trojfazovy? Doteraz som este nemala trojfazovy,resp ani taku teplotu som doteraz nenamerala 🙈
@marinecka95 chcem velmi dufat,ze to vyslo..ale po tolkych sklamaniach uz cakam vsetko..
@123andy123 ahoj ovulka bola niekedy 18-19 ale kedze ti chyba tepota na 19ty den tak appka ti nevie oznacit ze ktory den...a potom tie ostatne teploty zpisovane v inom case...tak ma ta appka z toho gulas.... musis merat a.zapisovat doslednejsie a nabuduce ti vyznaci 🙂
@bejka90 aha ďakujem za vysvetlenie. Ja som to merala okolo tej 7.30 ako som sa zobudila, ale zapísala som to počas dňa ako som si na to spomenula. Môžem sa spýtať odkiaľ vieš ze som to zapísala v inom čase?
@123andy123 skus si tam teda opravit tie casy na 7:30..musis zapisovat ten cas kedy si merala..vieme to podla tych trojuholnickov namiesto bodiek 😁
@cukrik93 ahááá ďakujem už nebudem z toho taká blbá 😀
@123andy123 naucis sa 😁
@majulka098 ty kam ideš? 😀
Mne vyznačil FF “asi” ovu, ale nejak tomu neverím 🤷♀️

@cukrik93 snaha tam bude si užiť, ale som zvedavá ako z chlapovej strany, keď dýchať nemôže 🤣 ale ešte spí 😅 ja som sa dnes zobudila s tým, že som zaspala do práce, úplne ma to prebralo, panika atď, a potom pozerám, že je sobota 🤣🤣🤣
Grafik máš krásny, a dúfam že hore vydržia až do pôrodu 😅☺️
@majoralka držím prsty 🤞 ... Tak snáď bude niečoho schopný ten môj chlap 😅