Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majulka098 paráda, už len čakať na výsledok ☺️
@majoralka tak snáď ešte čosi ukáže ☺️ ja zvedavá na svoje teploty, lebo celkovo sú vyššie tento mesiac, ale iba o 0,1 😅
@marinecka95 práve, už len čakať 😅 najhoršie obdobie 🤣 a ty ako? ☺️
@sajmonka_1216 to vyzerá zaujímavo 🙂
@sajmonka_1216 fiiiha to vyzerá skvele 👍🙏
@majulka098 tak nech ti to čakanie rýchlo zbehne 🙂
Ja ? Testovala som ráno, uvidíme 🙂
Zatiaľ som tieto posledné dni mala testy krajšie poobede/večer. Uvidíme 🙂
@marinecka95 krasne testiky 🙏🏻😊
@marinecka95 ja som tiez mala poobede krajsie a realne rano boli pekne az na 15dpo..dobre to bude drzim velmi palce👌🙏🙏❤️
@marinecka95 ale ak sú tieto ranné testy, tak sú na 100% krajšie ako včerajšie poobedné ☺️ .. ale áno, zameriam sa na byt, tak snáď to utečie 😅
A liečbu už máš nasadenú teda? 🫣
@majoralka
@zuzanaa2010
Ďakujem, uvidíme čo bude 🙂
@majulka098 áno tmavšie sú ale stále som nohami pri zemi 🙂
S liečbou čakajú do potvrdenia tehotenstva z druhého odberu krvi. Idem zajtra. Uvidíme
Ahojte. 😊Každú jednu z vás sledujem. Zajtra mám narodeniny. Po potrate 22.12 som sa prestala sledovať, prestala som merať BT.... Dnes som 27DC = 1 deň meškajúcej MS. Išli sme s manželom a mladsim synom do mesta. Hovorím mužovi, deň mi mešká mám pocit že som tehotná, musím si kúpiť test. Tak som si kúpila. A hovorím mu, urobím zajtra ak nepríde ms. (Momentálne muž nie je doma tak som využila možnosť, nevydržala som a ocikala ten prúžok) a ja vám neviem 😂 robí test dr.max takýchto zretelnych duchov? Opäť každej jednej z vás držím palce, aby ste si čím skôr našli // a verím, že tentokrát to dotiahneme do úspešného konca 🙏
@iam24 krasna čiarka 🙂
@marinecka95 tak nech len tmavnú naďalej ☺️🤞
@iam24 falošný duch to určite nie je ☺️ takže krásne 2 čiarky ☺️
@marinecka95 bude dobre a tak ako má byť 🤞
Môj zaschnutý test 😁 a ništ
@majoralka tak u teba je nejasné, ktorý dpo si 🙂 ja podľa všetkého 1dpo 😅
@majulka098 veď práve 😂 keby nejaká kontrolka zabliká 🤣 takto budem čakať pár dní, asi až cez víkend nedeľu testnem…ty si uplne ze 1dpo 👍🏻 dnes si testovala?
@majoralka Dr max majú malo farbiva, vyskúšaj iný 🤗
@marinecka95 ukázal tebe, ukáže aj mne 🤣😂
skúsim kúpiť iný a porovnám piatok alebo cez víkend 😊
@iam24 toto nie je duch ani keby co 🤪
drzim palce nech jetento rok uspesnejsi a vsetko dobre dopadne 🙏🏻😍
@majoralka ja som ešte v práci, takže až po nej testnem, či to klesá ... Ale teplota vyskočila nad všetky predovulačné teploty 😅 lebo dnes 36,59 .. a najvyššia pred ovu na 8dc bola teplota 36,58, všetky ostatné sú oveľa nižšie 😅 ... Tak snáď budem už iba stúpať a ostanem hore 😅 ... Ja mám tiež dr.max pripravený doma ale ešte aj woman secret , ak ukáže aspoň ducha na maxovi, tak potom skúsim iný 🤣 ale tak ja tak až ten ďalší víkend bude testovať 😅
@marinecka95
@majulka098
@majoralka
@saxano2222
@bejka90 ďakujem baby 😊
@majoralka tak test urobený a slabne, brucho bolí stále 😅 ale táto apka premom počíta inak dpo ako FF ... Premom mám hlavne kvôli ovu testom, aj keď som zistila, že aj FF vyhodnocuje ovu testy 😅 včera som skúšala plus som si tam nechala foto pridať do ff 😅

@majulka098 no vidis, super 🙏🏻 už len čakať 😁🤞
Ja som trolinku stúpla, test takto (ništ)…cca 11dpo podľa seba a 7dpo podľa FF 😂