icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

anny29
20. mar 2023

Dievčatá, mohol mi paralen pred spaním az takto znížiť BT ? 😬

majulka098
20. mar 2023

@majoralka myslíš asi 11dpo 😅 som ťa nakazila s tým dc 🤣 ako možné je všetko 😳 len údaje, čo viem, tak dochádza k ip 5-10 dní po ovu, ale vychýlky sú stále 🙂 stúpla ti teplota? Ja už s meraním neviem ako, mne to nejak blbne 🤣

majulka098
20. mar 2023

@anny29 možné to je, keďže Paralen má znižovať teplotu 😅

anny29
20. mar 2023

@majulka098 no veď to, ale až tak som nečakala .😅 Asi som ani nemala merať ešte 🙈 pozerám že ty si pekne stúpla, len tak ďalej 😇

majoralka
20. mar 2023

@majulka098 áno dpo 🤣 no ja som stúpla 😁 aj ked len o kusok 😁 fakt nechápem 🤷‍♀️

majulka098
20. mar 2023

@anny29 tak ja stúpam, klesám, už tá teplota nevie, čo so sebou 🤣
@majoralka ale je tam nejaké zvýšenie ... Len mi nejdú do hlavy tí duchovia, tí by mali byť až po ip detekované 😳

majulka098
20. mar 2023

Ktorý graf je krajší podľa vás? Lebo je možný, že mám jeden z týchto 🤣 blbne to meranie nejak, teplomer

majoralka
20. mar 2023

@majulka098 druhý 👍🏻🤭🤣 meraj len jedným 😂
No uvidime co bude dnes, ci sa rozbehne alebo co zajtra teplota 🤣 uz som mimo z tohto cyklu 🤷‍♀️

majulka098
20. mar 2023

@majoralka ono to je merané jedným 🤣 včera som merala prvýkrát a vytiahla som hneď po pípnutí, pozrela a dala druhý pokus hneď a vytiahla som až po pípaní, asi bol o málinku chvíľku dlhšie a zmeralo to o toľko viac .. takže jeden teplomer a 2 rôzne teploty hneď po sebe 😅
Tak musíš počkať, alebo urobiť test, ak by to k niečomu bolo 🙂

majoralka
20. mar 2023

@majulka098 tak ja meriam tak, že odmeriam a hneď tú hodnotu zapisujem…nemeriam ešte raz, lebo viem že bývajú odchýlky 😂

majulka098
20. mar 2023

@majoralka tak ja som to občas urobila a naposledy teraz v nedeľu ... Lebo mi to prišlo divné 😅 no a druhá teplota o 0,12 vyššia 😅

majoralka
20. mar 2023

@majulka098 keď mne začne pípat, tak hneď vytahujem a nechavam dopipat pod perinou az to nezobudí drahého vedla 🤣

majulka098
20. mar 2023

@majoralka práve, že to aj ja väčšinou robila a občas nechala dopípať vo vnútri a vytiahla ... občas som nepočula pípanie a dlho sa mi už zdalo, tak pípanie som prepočula .. no a dnes som pozerala, že dopípalo, nechala som a pozerám, teplota sa po pípaní za 5-10s zvýšila o 0,07 a potom sa už 1-2 min nepohla, tak som vytiahla 🤣 taký experiment ... Takže po pípaní nechám ešte cca 2 min vo vnútri 😅

ereska
20. mar 2023

@adka3321 gratulujem vela zdravicka

majulka098
21. mar 2023

Hadík povyrástol 😅

marinecka95
21. mar 2023

Ahojte, viaceré ste mi písali ako pokračujeme.
Bohužiaľ 7x hlásim The END 🤯

cukrik93
21. mar 2023

@marinecka95 😢😢 och bože to ma veľmi mrzí 😢🖤

marinecka95
21. mar 2023

@cukrik93 ďakujem, bojujem ďalej. Dúfam, že MS dostanem čím skôr.
Na ďalší cyklus ideme do vkladu 🙏 so všetkým 💉💊🌡️, infuzie tak verím, že bude všetko okey.

majoralka
21. mar 2023

@marinecka95 mrzí ma to 🥺💔 moc moc držím palce 🤞🤗
U mňa dnes GAME OVER 🥺 ešte sa nespustila, ale je to na spadnutie
@majulka098 pekne stupas, len tak ďalej 👍🏻

majulka098
21. mar 2023

@marinecka95 to mi je ľúto, drž sa 🤞

cukrik93
21. mar 2023

@marinecka95 budem ti velmi drzat palce,nech to uz koencne vyjde a dotiahnete to do uspesneho konca..aj tak ta obdivujem po tomto vsetkom..ale treba verit,isto to s nastavenou liecbou vyjde..budem cakat na spravy 🙏🍀👊❤️
mna dnes konecne čaka endokrinologia,tak som zvedava co sa tam dozviem a potom niekedy v aprili kontrola u gyn aj s vysledkami spermiogramu a endokr.
ale uz som to postupne tak trochu zacala vypustat z hlavy,mam teraz ine starosti,tak ktovie mozno to pomoze..

cukrik93
21. mar 2023

@majoralka joj,no vyzeral ten graf zaujmavo,test si asi neskusala ani ci?

majoralka
21. mar 2023

@cukrik93 nie vôbec, nema to zmysel…ale tento mesiac nemeriam 😊 davam si pauzu, bude velka noc, mam akurat narodky na veľkonočný pondelok, tak by bola teplota skreslená z 🍷😁

majulka098
21. mar 2023

@majoralka tak uvidíme, čo bude po 10dpo, po ňom som už klesala minulý mesiac 🙂 teraz je ešte skoro vôbec nad niečím uvažovať

marinecka95
21. mar 2023

@majoralka
@majulka098
@cukrik93
Ďakujem baby ❤️ dôležité je nevzdať sa 🙏
Ja si idem tvrdo za svojim, verím, že mi bude dopriate aspoň jedno bábätko, ktoré ma po tých rokoch urobí šťastnou 😘
A absolvujem čokoľvek 🙏

majoralka
21. mar 2023

@marinecka95 pekne napisane 🥰🤭 ja mam dcerku a je pre mna vsetko na svete ☺️ chceme jej dopriať súrodenca, o jedno sme uz prisli v 12tt, ale ked to nejde, tak to nejde…ale verim tomu, ze sa to podari a bude velka sestra a bude mi pomáhať s babetkom ☺️

marinecka95
21. mar 2023

@majoralka držím palce ❤️ naozaj nepochopí ten, kto nezažil

majoralka
21. mar 2023

@marinecka95 presne tak, nepochopí 🥺 v januári to boli 2 roky a boli to stale…ale ideme ďalej a raz sa to podari, verim tomu 🙏🏻
Tebe budem moooc drzat palce, nech sa IVF podari🤗

marinecka95
21. mar 2023

@majoralka zatiaľ sa všetky vklady podarili, no žiaľ nedopadlo to dobre ani raz … verím, že s nasadenou liečbou z každej strany to pôjde 🙏
Ďakujem, držím Vám všetkým palce ❤️😘

iam24
21. mar 2023

@marinecka95 och to mi je ľúto 😭