Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majulka098 tak tak, treba sa tešiť ale popritom stáť ešte nohami pevne pri zemi.
Nechcem ťa strašiť ale ja po toľkých skúsenostiach viem, že ani MS, ktorá nepríde ani rastúce hcg v krvi, ani silnejúce testy nemusia znamenať zdravé a prosperujúce tehotenstvo.
Verím ale, že to tvoje bude zdravé a prosperujúce tehotenstvo bez komplikácií 🤰😘
@anny29 pekná čiarka 😄🤰
@marinecka95 ďakujem, dúfam že to bude silnieť. Ráno mi klesla BT a testy maybebaby a Rapidclear a úplne slabucky duchovia 🙈
@anny29 vidno aj na nich, držím palce
tieto boli dnes ráno , dr max teraz večer ....iné v okolitých lekárňach nemali 🙈
@marinecka95 ďakujem 😇
@majulka098 ani ja som môjmu mužovi ešte nepovedala ,neviem dokedy to vydržím , no nechcem to zarieknuť.
@anny29 krásne testy 🤞☺️, mne tiež teplota klesla a preto som ani test nechcela robiť, ale keď už som tam ten moč odložený mala, tak čo už 😅 ale brucho bolí od včera od polnoci vkuse, ale inak než pred ms 🤔 ... A asi aj zajtra klesne keďže ten čas bude iný na meranie 🤔 práve teraz to vyjde, že sa mení čas a meriam bt a teplotami to neviem potvrdiť 🙄🤣 asi tento mesiac bol vážne plodný 🤣
A chlapovi to poviem až po tom, čo mi nepríde ms, takže až ďalší víkend 😳 to mi teraz doplo, lebo cez týždeň sa nevidíme pomaly ani 😳
@majulka098 práve som sa chcela pýtať na meranie teploty pri posune casu , nechávas tak, ako doteraz, alebo prestávis aj ten čas na meranie
@adules no ja som to urobila tak, žeby tam nebol až hodinový skok, tak poposúvam zajtra o pol h meranie a v pondelok už budem merať v normálnom čase ako meriam .. takže keďže meriam 5:30 .. zajtra o 6tej zmeriam (to znamená, že vlastne o 5tej v starom čase) a v pondelok už 5:30 opäť, inak by som nestíhala do práce 🤣 hádam som to správne rozpočítala 😀
@majulka098 tie zajtrajšie teploty budú mätúce 😅
@anny29
@majulka098 noco vam poviem s tym zajtrajsim meranim...ja som verila v to ze budem nejaky 4-5 dpo a nebude mata zmena nejak trapit, ame este stale cakam na ovu ci vobec bude alebo bude anovulak :( dnes som 20dc uz...ja som si dala budik na 6:15 miesto 5: 15 na zajtra
@anny29 tak ja to budem mať iba o pol h zmenené 😅 ale aj tak som zvedavá, no horšie dievčatám, ktoré merajú kvôli ovu
@bejka90 ja si to o pol h posunula, nech nie je taký skok ... Keďže v pondelok musím do práce vstávať 🙄
@majulka098 no vsak nejak bude :D uvidime rano ;)
@bejka90 tak ja o pol h zajtra a o pol h v pondelok a budem znovu na 5:30 😅
@anny29 tak ked orebehne ovu tak hadam bude viditelny skok :D no radsej uz na to nemyslim bo ma porazka chyta hlavne ked mi dr vrsvel ze ju budem mat podla ultrazvuku 14-15ty den..takze mzono ani nebduem mat.este som nemala anovulak...no dobre neskoro si mala a ake dlhe mas cykly?
@majulka098 super, len tak ďalej 😇
@anny29 no ja som asi jedna z mála, ktorá má pri PCO, normálny cyklus, síce je pravda, že lekár povedal, že mám len miernu formu , ale mám ju odjakživa... V puberte to bolo katastrofa.... Keď som mala 15 bolo to také divoké, že som mala ms 4 dní potom 3 mesiace nič, 3 dní ms a 2 mesiace nič.... Potom lekárka nasadila hormonálnu antikoncepciu na rok a od vtedy cykly Max 32 dní. Ale čo sa týka príznakov PCO, tak antuka to len znasobila, najmä mužské hormóny a ochlpenie... Potom sa nám podarilo s mužskými hormónmi niečo spraviť, ale s ochlpenim už nie 😭...
@adules ja pokiaľ som mala lieky tak samozrejme cyklus pravidelný, keď nie tak ako vravíš aj 3 mesiace nič. Za mlada ma to netrápilo, skôr opak bola som rada, že nemusím riešiť mrchu každý mesiac, no keď prišlo snaženie o babo prišli väčšie problémy, hlavne som si odsledovala ovulku v bežnom cykle a prišla nato že je oveľa neskôr a lieky mi ju len blokovali. O PCO som vôbec nevedela, az keď sme začali chodiť do CAR.
@anny29 tak ja som to tiež neriešila, ale už ma nebavilo počúvať od mamy, že som tehotná 🤣, každý druhý mesiac, ja som mala ms od 11 rokov. Tak som jej povedala, výbav gynekológiu a uvidíš, že nie som, ešte som nebola ani sexuálne aktívna, a teraz som rada, že od 18 rokov to mám takto pekne ustálené. A že mám partnera, ktorý nerieši, že mám chlpy na bruchu a na krížoch, lebo pri predošlých som sa strašne hanbila za to, lebo sa zvykli z toho smiať.

@majoralka
@marinecka95
Ďakujem dievčatá ❤️ i tak triezvo ešte uvažujem, ms až vo štvrtok alebo v stredu, keď nedôjde, potom sa začnem tešiť viac ... A chlap bude ešte v nevedomosti 😅