Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majulka098 úplne krásne ti tie testy zo dňa na deň tmavnú 😇👌
@majulka098 nádhera ❤️
@anny29 ešte zajtra ranné musia byť tmavšie (a tak ďalšie a ďalšie 😅) a potom to dnešné špinenie snáď bolo len nejaké zblbnutie 😅 a ty vlastne ako si na tom? ☺️
@marinecka95 ďakujem, snáď to bude pokračovať ☺️
@majulka098 mne hovorila dr ze to spinenie moze byt vtedy ked ma byt ms..ja som tak spinila trosku do 15tt..vzdy ako keby v obdobi ked mala byt ms...tiez som mala ascorutin 3x denne a teda ja od zacistku hned ako mi vysli 2 ciarky som mala aj progesteronove cipky
@majulka098 ešte neviem, ráno som bola na odber, ale výsledky budem vedieť zajtra. Minula som všetky testy čo som mala 😅🙈 a ostal mi digi, ten skúsim ráno. Špinila som len 2x slabulinko, tak verím tomu že nič, veľa báb písalo že je to bežné, no pre istotu som dala duphaston
@adka3321
@zuzi_747 čaute dievčence, my sme stále bez druhého krpca ale už som úplne od všetkého viac-menej upustila. Zmenila som Dr., ten vidí,že je všetko v poriadku, dokonca ani pcos nemám. Každopádne, zajtra idem pre výsledky z hormonálneho profilu, tak som zvedavá. Inak nič viac, nič menej neriešim. A čo sa týka Dominiky, tá čaká bábätko, neviem presne kedy ale niečo medzi máj-júl má tuším termín 🙂
@zuzanaa2010 tak ja nemám nič predpísané, uvidíme, snáď to bude v poriadku 🙂
@anny29 ja iba ascorutin dám 😅 to viem, že bežne niektoré to majú, ale nečakala som, že aj ja ... Ale tak nečakala som ani 2 čiarky a sú tam už od soboty 🤣 na krvi som bola tiež a výsledok tiež zajtra po 10 h ... A skúsim aj kontrolný asi ako samoplatca 🙂 a porovnám si ... Ale brucho sa skľudnilo a bolí ako predtým 😀 takže aj ja som pokojnejšia 🙂 od cca 4tej h som už nešpinila vôbec a to som nesedela, neležala 😀 ... Tak dáme si vedieť zajtra, čo krv, ty si bola na prvom odbere?
@majulka098 samozrejme, dáme 🙂 vo štvrtok mám ísť na ďalší odber. Ja chodím zatiaľ ako samoplatca, svoju obvodnu gyndu nemám poblizku. Tiež som nečakala, ale že vôbec že sa niečo podarí, v dvoch CAR nás odpísali a odporučili IVF, tak sme vo februári skúsili ešte Naprotechnology a prvý kontrolný cyklus sa zadarilo a zatiaľ tieto odbery konzultujem len s lektorkou, mužovi sa chystám zajtra povedať 😇
@anny29 tak vidíš, ten môj to už vie , žiaľ trochu inak som chcela, ale situácia si to vyžiadala 😀 digi urobím v piatok večer alebo v sobotu ráno... Uvidím ☺️ snáď nepríde mrcha ... A my ani v centrách neboli ešte, keďže toto je 8my cyklus, čo sme sa snažili len j už mám vek 😀
@majulka098 ja mám tiež už vek 🙈 , celkom pekne po 8 mesiacoch, my okolo 2,5 roka
@anny29 tak mne je 33, v septembri 34 ... Chlap je mladší, ale osobne si myslím, že keby som ho pred 2 m nezačala dopovať folandrolom, tak neviem, neviem 😀 plus materská kašička a Se, Zn ...
No samé prekvapenia dnes, asi aj pre to, že som lepšie spala dnes 🙂
@majulka098 ja 31 v lete 32 a aj môj je mladší 😅😅😅 my sme tých vitamínov pobrali hlavne on kedze tiez nemá dobré výsledky ( začal folandrolom, potom sme mali kombináciu maca, kotvicnik, selén, zinok, E, C, D, coenzym, potom niekoľko mesiacov len bluefertil a nedávno sne sa vrátili opäť ku kombinácii vitamínov , ja inositol, materskú kašičku, fytosoju, E, D, koenzým, alchemilku, vitex, kyselinu listovú ...) 🤦😃😃😃 .... Pekne si stúpla, ja som trochu klesla no aj zle som spala, ale to meranie má len stresuje
@anny29 gratulujem 🤰
@anny29 ked ta meranie stresuje tak uz nemeraj. aj tak neovplyvnis to, co ma prist, musis verit, ze babatko je silne a udrzi sa. ja som prestala merat v den, ked mi test ukazat //, nechcela som si robit zbytocny stres skakanim teploty, takze ani netusim aka bola teplota po 16dpo (test som robila az tak neskoro, ja som nebola z tych co testuju skoro, som si hovorila, ze ak teplota na 16dpo neklesne az vtedy testujem)...
@majulka098
@anny29
Baby gratulujem a kaslite na to, hodte teplomery do skrine a nemerajte uz, za chvilu vam tehu potvrdi gynekolog a budete to mat cierne na bielom. 😍
zvytocne riesite ci ste o 0.2 klesli / stupli, je to jedno. verte ze to bude dobre, doprajte si nadej ❤️🙏🏻 drzim palce
@anny29 stále si mladšia odomňa 😅 testík krásny ... Ja si tento urobím v piatok večer asi 🙂 kým príde chlap ... A mňa meranie nestresuje, keď sa niečo po toto, tak aspoň budem s teplotami s tým pripravená, ale asi do piatka budem merať, a v sobotu sa už na to vykašlem 😅
@saxano2222 ako píšem, mňa meranie nestresuje 🙂 do piatka ešte pomerám a potom to už nechám, cez víkend sa ale aj tak zobudím asi v tom čase sama 😅
Dnešné takto ... Max iba 4 pod seba dám (dr.max) ... A ten jeden som skúsila sluníčko ráno 😅
@anny29
@majulka098 joj dievcata prepacte ake tak sa smejem ako pisete ze mate uz vek :D ja som presne medzi vami 32 a v lete 33 a tiez mam mladsieho muza o 4 roky :D takze sa aj nam musi zadarit tento mesiac nech sme v tom spolu :D moj ide zajtra na spermiogram konecne.tiez ho dopujem ale zatial len tyzden folandrolom..a ja som uz skoncila s inofolicom po 2 mesiacoch a berem cistu kyselinu listovu...z inofolicu ma akurat tak nenornalne boleli prsia od ovulacie do ms :(
@majulka098 tak to uz su kolajniceeee❤️🙏odhod teplomer a uz nemeraj..
@bejka90 držím prsty 🤞 nech sa podarí
@zuzanaa2010 ale pomeriam do piatku, teoreticky dnes alebo zajtra by som mala dostať ms ... mňa to nestresuje nijak ... A aj tak aj včera dooobeda a raz poobede som špinila .. a teraz znovu špiním, tak to nechávam ešte tak, že ktovie, isté to proste nie je ešte aj tak 🙂
Tak na 14dpo mám 178 hcg ... vôbec neviem, čo to znamená a koľko by malo, nemalo byť 😅 a na kontrolný nejdem som sa rozhodla, možno zmením názor ešte ... možno pred kontrolou ešte skočím
@anny29 ako si na tom ty? 🙂
@majulka098 ja mám 440, tiež sa do toho nevyznam pýtala som sa či to nieje malo, takže to závisí aj od toho kedy bola ovu a tak ... Tu som našla takýto rozpis podľa toho sme " v norme" 😅
@anny29 tak to máš pekné, ktorý deň po ovu si bola na odbere? Ono aj závisí, kedy sa zavrtalo a začalo telo produkovať hcg 🙂
@anny29 ip bolo u mňa asi 8dpo 🤔
@majulka098 na odbere som bola 15 dpo. Uvidím ešte, zajtra idem opäť.
@adka3321 @saxano2222 viem, musím prestať merať, ale bolo to silnejšie než ja 🤦😅 je pravda že tým nič neovplyvním . Minulý rok som takto mala biochemické 17 dpo klesla teplota viac a už som vedela ktorá bije ...
@majulka098 wau tak ten sluničko test máš super koľajnice, kde ho kupuješ?
@bejka90 to sme aká skupinka tridsiatničiek s mladšími mužmi 😅😅😅 držím palce, určite to vyjde 🤞
Dievčatá v lete 35, chlapa mám staršieho, ja som bola dnes na druhom odbere, výsledky budem mať zajtra, lebo neviem pre o dnes už mi brala sestrička 4 skúmavky krvi. Doktor mi potom poslal recept na kys. Listovú s vyšším obsahom účinnej látky.

@majoralka držím palce ascorutin kľudne 3x denne 🙂