icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

iam24
28. mar 2023

@majoralka držím palce ascorutin kľudne 3x denne 🙂

majulka098
28. mar 2023

@majoralka ďakujem ☺️ aj za radu
@iam24 to asi patrilo mne 😅☺️ ďakujem

Dievčatá, je krásne mať takúto podporu, ďakujem krásne všetkým, ste úžasné ☺️ ako komunita ste tu skvelá a tak ešte niečo pridám, poobedné testy, ktoré robím 😅 tak sa sa potvorka vážne drží a udrží 🤞

anny29
28. mar 2023

@majulka098 úplne krásne ti tie testy zo dňa na deň tmavnú 😇👌

marinecka95
28. mar 2023

@majulka098 nádhera ❤️

majulka098
28. mar 2023

@anny29 ešte zajtra ranné musia byť tmavšie (a tak ďalšie a ďalšie 😅) a potom to dnešné špinenie snáď bolo len nejaké zblbnutie 😅 a ty vlastne ako si na tom? ☺️
@marinecka95 ďakujem, snáď to bude pokračovať ☺️

zuzanaa2010
28. mar 2023

@majulka098 mne hovorila dr ze to spinenie moze byt vtedy ked ma byt ms..ja som tak spinila trosku do 15tt..vzdy ako keby v obdobi ked mala byt ms...tiez som mala ascorutin 3x denne a teda ja od zacistku hned ako mi vysli 2 ciarky som mala aj progesteronove cipky

anny29
28. mar 2023

@majulka098 ešte neviem, ráno som bola na odber, ale výsledky budem vedieť zajtra. Minula som všetky testy čo som mala 😅🙈 a ostal mi digi, ten skúsim ráno. Špinila som len 2x slabulinko, tak verím tomu že nič, veľa báb písalo že je to bežné, no pre istotu som dala duphaston

patulka2
28. mar 2023

@adka3321
@zuzi_747 čaute dievčence, my sme stále bez druhého krpca ale už som úplne od všetkého viac-menej upustila. Zmenila som Dr., ten vidí,že je všetko v poriadku, dokonca ani pcos nemám. Každopádne, zajtra idem pre výsledky z hormonálneho profilu, tak som zvedavá. Inak nič viac, nič menej neriešim. A čo sa týka Dominiky, tá čaká bábätko, neviem presne kedy ale niečo medzi máj-júl má tuším termín 🙂

majulka098
28. mar 2023

@zuzanaa2010 tak ja nemám nič predpísané, uvidíme, snáď to bude v poriadku 🙂

@anny29 ja iba ascorutin dám 😅 to viem, že bežne niektoré to majú, ale nečakala som, že aj ja ... Ale tak nečakala som ani 2 čiarky a sú tam už od soboty 🤣 na krvi som bola tiež a výsledok tiež zajtra po 10 h ... A skúsim aj kontrolný asi ako samoplatca 🙂 a porovnám si ... Ale brucho sa skľudnilo a bolí ako predtým 😀 takže aj ja som pokojnejšia 🙂 od cca 4tej h som už nešpinila vôbec a to som nesedela, neležala 😀 ... Tak dáme si vedieť zajtra, čo krv, ty si bola na prvom odbere?

anny29
28. mar 2023

@majulka098 samozrejme, dáme 🙂 vo štvrtok mám ísť na ďalší odber. Ja chodím zatiaľ ako samoplatca, svoju obvodnu gyndu nemám poblizku. Tiež som nečakala, ale že vôbec že sa niečo podarí, v dvoch CAR nás odpísali a odporučili IVF, tak sme vo februári skúsili ešte Naprotechnology a prvý kontrolný cyklus sa zadarilo a zatiaľ tieto odbery konzultujem len s lektorkou, mužovi sa chystám zajtra povedať 😇

majulka098
28. mar 2023

@anny29 tak vidíš, ten môj to už vie , žiaľ trochu inak som chcela, ale situácia si to vyžiadala 😀 digi urobím v piatok večer alebo v sobotu ráno... Uvidím ☺️ snáď nepríde mrcha ... A my ani v centrách neboli ešte, keďže toto je 8my cyklus, čo sme sa snažili len j už mám vek 😀

anny29
28. mar 2023

@majulka098 ja mám tiež už vek 🙈 , celkom pekne po 8 mesiacoch, my okolo 2,5 roka

majulka098
29. mar 2023

@anny29 tak mne je 33, v septembri 34 ... Chlap je mladší, ale osobne si myslím, že keby som ho pred 2 m nezačala dopovať folandrolom, tak neviem, neviem 😀 plus materská kašička a Se, Zn ...
No samé prekvapenia dnes, asi aj pre to, že som lepšie spala dnes 🙂

anny29
29. mar 2023

@majulka098 ja 31 v lete 32 a aj môj je mladší 😅😅😅 my sme tých vitamínov pobrali hlavne on kedze tiez nemá dobré výsledky ( začal folandrolom, potom sme mali kombináciu maca, kotvicnik, selén, zinok, E, C, D, coenzym, potom niekoľko mesiacov len bluefertil a nedávno sne sa vrátili opäť ku kombinácii vitamínov , ja inositol, materskú kašičku, fytosoju, E, D, koenzým, alchemilku, vitex, kyselinu listovú ...) 🤦😃😃😃 .... Pekne si stúpla, ja som trochu klesla no aj zle som spala, ale to meranie má len stresuje

anny29
29. mar 2023

Dnešný digi ranný 😇

marinecka95
29. mar 2023

@anny29 gratulujem 🤰

adka3321
29. mar 2023

@anny29 ked ta meranie stresuje tak uz nemeraj. aj tak neovplyvnis to, co ma prist, musis verit, ze babatko je silne a udrzi sa. ja som prestala merat v den, ked mi test ukazat //, nechcela som si robit zbytocny stres skakanim teploty, takze ani netusim aka bola teplota po 16dpo (test som robila az tak neskoro, ja som nebola z tych co testuju skoro, som si hovorila, ze ak teplota na 16dpo neklesne az vtedy testujem)...

saxano2222
29. mar 2023

@majulka098
@anny29
Baby gratulujem a kaslite na to, hodte teplomery do skrine a nemerajte uz, za chvilu vam tehu potvrdi gynekolog a budete to mat cierne na bielom. 😍
zvytocne riesite ci ste o 0.2 klesli / stupli, je to jedno. verte ze to bude dobre, doprajte si nadej ❤️🙏🏻 drzim palce

majulka098
29. mar 2023

@anny29 stále si mladšia odomňa 😅 testík krásny ... Ja si tento urobím v piatok večer asi 🙂 kým príde chlap ... A mňa meranie nestresuje, keď sa niečo po toto, tak aspoň budem s teplotami s tým pripravená, ale asi do piatka budem merať, a v sobotu sa už na to vykašlem 😅

@saxano2222 ako píšem, mňa meranie nestresuje 🙂 do piatka ešte pomerám a potom to už nechám, cez víkend sa ale aj tak zobudím asi v tom čase sama 😅

Dnešné takto ... Max iba 4 pod seba dám (dr.max) ... A ten jeden som skúsila sluníčko ráno 😅

bejka90
29. mar 2023

@anny29
@majulka098 joj dievcata prepacte ake tak sa smejem ako pisete ze mate uz vek :D ja som presne medzi vami 32 a v lete 33 a tiez mam mladsieho muza o 4 roky :D takze sa aj nam musi zadarit tento mesiac nech sme v tom spolu :D moj ide zajtra na spermiogram konecne.tiez ho dopujem ale zatial len tyzden folandrolom..a ja som uz skoncila s inofolicom po 2 mesiacoch a berem cistu kyselinu listovu...z inofolicu ma akurat tak nenornalne boleli prsia od ovulacie do ms :(

zuzanaa2010
29. mar 2023

@majulka098 tak to uz su kolajniceeee❤️🙏odhod teplomer a uz nemeraj..

majulka098
29. mar 2023

@bejka90 držím prsty 🤞 nech sa podarí

@zuzanaa2010 ale pomeriam do piatku, teoreticky dnes alebo zajtra by som mala dostať ms ... mňa to nestresuje nijak ... A aj tak aj včera dooobeda a raz poobede som špinila .. a teraz znovu špiním, tak to nechávam ešte tak, že ktovie, isté to proste nie je ešte aj tak 🙂

majulka098
29. mar 2023

Tak na 14dpo mám 178 hcg ... vôbec neviem, čo to znamená a koľko by malo, nemalo byť 😅 a na kontrolný nejdem som sa rozhodla, možno zmením názor ešte ... možno pred kontrolou ešte skočím

@anny29 ako si na tom ty? 🙂

anny29
29. mar 2023

@majulka098 ja mám 440, tiež sa do toho nevyznam pýtala som sa či to nieje malo, takže to závisí aj od toho kedy bola ovu a tak ... Tu som našla takýto rozpis podľa toho sme " v norme" 😅

majulka098
29. mar 2023

@anny29 tak to máš pekné, ktorý deň po ovu si bola na odbere? Ono aj závisí, kedy sa zavrtalo a začalo telo produkovať hcg 🙂

majulka098
29. mar 2023

@anny29 ip bolo u mňa asi 8dpo 🤔

anny29
29. mar 2023

@majulka098 na odbere som bola 15 dpo. Uvidím ešte, zajtra idem opäť.

anny29
29. mar 2023

@adka3321 @saxano2222 viem, musím prestať merať, ale bolo to silnejšie než ja 🤦😅 je pravda že tým nič neovplyvním . Minulý rok som takto mala biochemické 17 dpo klesla teplota viac a už som vedela ktorá bije ...
@majulka098 wau tak ten sluničko test máš super koľajnice, kde ho kupuješ?
@bejka90 to sme aká skupinka tridsiatničiek s mladšími mužmi 😅😅😅 držím palce, určite to vyjde 🤞

adules
29. mar 2023

Dievčatá v lete 35, chlapa mám staršieho, ja som bola dnes na druhom odbere, výsledky budem mať zajtra, lebo neviem pre o dnes už mi brala sestrička 4 skúmavky krvi. Doktor mi potom poslal recept na kys. Listovú s vyšším obsahom účinnej látky.

anny29
29. mar 2023

@adules a prvý odber ako ? Koľko si mala v ktorý dpo?