Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@anny29 je, pozerám, že si našla slniečko? Alebo je to mamatest? ☺️🤞 Držím prsty na odbere, ja som sa ešte nerozhodla, či idem vôbec na ten druhý 😅
@lenusa20 snažím sa tak myslieť, ale človek je na začiatku stále, odísť to stále ešte môže a vzhľadom na to, že sa to stáva úplne bežne, tak to beriem reálne 🙂 prvýkrát mám pozitívne testy, nikdy som tehu nebola, tak sa nechcem sklamať úplne, neupínam sa na to, príde čo má prísť 🙂 ale zo silnejúcich sa testov sa teším jak malá 😅 ... Preto si dávam do koláže tie 3-4 aby bolo vidno rozdiel aj obdeň 🙂
@anny29 mne bt klesla predvčerom, to som tiež zle spala, tak nejak, ale aj noc predtým ... Mňa dnes ani brucho nebolí, ale špinila som zase ráno trošku, opäť hnedé 🤨
@majulka098 našla v tete drogérii ako si písala 😀 ďakujem, dúfam že hodnoty budú vyššie ... Vidíš a mňa brucho boli úplne ako na ms az sa chodím kontrolovať vždy či sa nespustila ms aké včera som už nespinila aspoň
@anny29 daj nám vedieť, držím prsty nech sú vyššie 🤞☺️ no mňa dnes občas tam bodne, občas tam pichne, tam tlačí, ale tá bolesť zatiaľ ako predchádzajúce dni bola, tak teraz sa skľudnila trochu 😅 tak ja už 3tí deň špiním, ale iba doobeda
@dena12345678910 mne lekár predpisoval utrogestan a až potom som zistila, že mi blokuje ovuláciu, lebo ja ju mám vyslovene neskoro.
@majulka098 verím tomu že to pichanie a tlačenie patrí práve k tomu. Mňa k tomu ešte chytila nádcha 🤦 poobede volám o výsledky tak dám vedieť
@terry658 no ja som nato prisla tiez az neskoro ze mi ju blokuje lebo tiez som ju mavala neskoro alebo aj vobec.. ale mam ho uz leb posledny mesiac a od noveho cyklu idem na clostyk a pregnyl...tak uz som to neriesila nejako a dala som si ten duphaston tera z nech mi zasa nemeskaju kramy dlho a mozem co najskor nato hormonalku
@majulka098 tak práve som volala o výsledky z odberu - celkové HCG 1132,5
Ahojte zenušky dnes som bola na preventivke vraj pravy vajecnik dominantny folik 1,9 cm ja som mala ovulku odsledovanu 13dc 12ty bol aj test takmer pozitivny ale dosli tal som viac nerobila a teplota krasne stúpla doktora som sa pytala tak povedal ze vtedy asi nepraskol ale co potom ta teplota ak nepraskol? Alebo mozu byt dve ovulky stakym rozostupom ? Nechápem ja uz ocakavam pomaly ms na vikend a noe ovulku 🤣🤣🤣🤣
@anny29 No skvelé výsledky ☺️🤞len tak ďalej
@aga1997 tak záhada 😳
@majulka098 ani nevrav aj hlien som mala aj vtedy aj teraz 🙈
@dena12345678910 držím prsty nech to vyjde. U mňa to vôbec nezabralo a vedľajšie účinky boli šialene.
@aga1997 ja som mala toto iste, ale teda opačne bola som u Dr ta mi povedala že je žlté teliesko a som po ovulacii a si vravím fiha to je zvláštne teplota o tom nesvedčí a ešte to bolo na môj vkus skoro. A potom som mala ovulaciu neskôr lebo aj testy aj hlien aj teplota tomu nasvedčovala a dostala som ms presne 13 deň čo sedelo. Takze nechápem do teraz čo videla Dr keď povedala že je po ovulacii.
@zojeva no to sa moze pomylut myslim ze vidi zlty teliesko a neni to ono bohvie ale mne sa hned nezdala velkost vqjecnika ked meral a potom my ten velky folik aj ukazoval lebo som ostala mimo este rozmyslam ci to nemoze byt zblbnute po stimulke a po vkladoch 🙈 alw ms mam pravidwlnu stale27-28 dni
Pojdem kupit ovu testy uvidim co tie ukazu🤣
@terry658 ake si mala vedlajsie ucinky?? Mne pri prvom asi pomohlo ma treti cyklus..ale neviem ci pomohlo to alebo ine..vselico som brala
@dena12345678910 okrem zmeny nálad, depresie, mi narástlo brucho ako pri 7 mesiaci tahotenstva. Fakt to bolo šialené. Mala som hrozné kŕče. Taká reakcia, že sám doktor povedal, že túto kombináciu už u mňa skúšať nemôžeme. To bolo z pregnylu.
Z clostylu mi akože dorastli folikuly ale vôbec sa nám nepodarilo otehotnieť. Chodila som aj na folikulometriu aby sme vedeli kedy je ten správny čas
@terry658 aha tak to potom brutalna reakcia
.ja som nemala nic take chvala bohu iba som pribrala trocha...a kolko sa snazite o babo?
@dena12345678910 my sme sa snažili 2 roky. Potom som o jedno prišla v 8tt. Našťastie už máme dve doma a čakáme tretie. Jediná podpora medicíny je progesteron, ktorý mi chýba v každom tehotenstve.
@terry658 a co ti pomohlo otehotniet ?? Co si brala ?
Tak ja dnes ešte zmerala a cez víkend uvidím, ak sa zobudím sama od seba v čase, tak zmeriam, ak nie, nechám tak 🙂 dnes som ešte ráno zašpinila, ale minimálne úplne a ďalej nič, včera to bolo horšie, k večeru som si myslela, že sa dokonca ms spustí, špinenie bolo asi aj s prímesou ružovej farby, taký náznak a aj bolesti tomu nasvedčovali 😳 ... Takže hop alebo trop ... Dnes asi urobím digi 🙂
@anny29 @majulka098 dievčence držím vám silno palce, mne to prvotné mini tesnenie skončilo.... Hcg nerastie.... V stredu ultrazvuk, ak sa nespustí krvácanie, či to nie je maternicove.... Dúfam, že nie a o mesiac môžme nabehnúť na vlnu snaženia znova..... Progestenalle už vysadené
@adules to ma mrzi 🥺 drzte sa 🙏🏻

@majulka098 testy máš krásne. Porovnávať treba testy s obdňa. A teda super to máš. Všetko bude dobre. Treba myslieť pozitívne.