icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

cukrik93
2. apr 2023

@bejka90 no ved to a kopu penez,uz si viem docela predstaviť,ze by tie peniaze boli aj v niecom inom..no uvidíme,mala by som ist k dr na kontrolu,tak som zvedava co povie,ale ani nevien kedy sa tam dostanem 😏
@majoralka joj moja,u mna nadej je,ale ja som dost pesimisticky clovek obcas,no v tomto pripade sa skor uz prestavam sustredovat na to

majulka098
2. apr 2023

@majulka098 ja idem ešte teraz do stredy do práce, od štvrtka mám dovolenku až do 14.4, potom víkend a 17teho kontrola, takže to ešte v pondelok ďalší vydržať a o 11tej mám kontrolu, uvidím, čo mi povie, ale asi ma vypíše na PN, lebo to už spomínala aj minulý týždeň a vzhľadom aj na predchádzajúce kolegyne, ktoré boli tehu a boli jej pacientky ... A ako neviem ešte, či ju budem meniť, alebo ako 🤔 ... A som zvedavá, či budem opäť špiniť v práci 🤨 teraz cez víkend bol od toho kľud ...
Tak hádam bude dcérka dobre zvládať kiahne ☺️ a na ovu sa nabudúce pripraviť, ja sa tiež posledné 2 cykly divila zo skorej ovu na 13-14 dc a nie 15-17dc ako som mávala 😅

majulka098
2. apr 2023

@cukrik93
@bejka90
Dievčatá, držte sa ... My sme teraz vlastne 8my mesiac, čo sme sa vážne na to viac zamerali, ale myslím, že až posledné 2 cykly so všetkým, teda aj pre chlapa niečo (folandrol, materská kašička a iné) a ja tiež fertiprona a materská kašička a ďalšie... A asi so správnou konšteláciou hviezd to vyšlo a snáď do víťazného konca 🙂

ersp
2. apr 2023

@cukrik93 poznam to velmi dobre, cykly dlhe, posledne dva mi dodrbali atb a mali 70 dni..inak celkovo medzi 40-60dnami mam cykly a rovbako som uz z toho v prdeli lebo cakat mesiac na ovu je fakt uz na nervy, 100e minimalne mesacne dam do vsetkych moznych vitaminou...mame jedno dieta 3 rocne zo 60 dnoveho cyklu, verim ze sa podari aj druhe...ja som dnes 16dc a vcera vyzeral ze silnie a dnes zas slaby, takze mozme na ovu cakat spolu..

majoralka
3. apr 2023

Taaak, a zas už len čakať 😊🤞😀

bejka90
3. apr 2023

Dobre ranko. Tak ja dnes 9dpo, ale nevidim to ruzovo, uz sa citim tak predkramovo ako zvyknem takze dlho tu nebudem strasit s grafom :D

dena12345678910
3. apr 2023

@bejka90 predkramovo sa citili teraz aj moje 2 kamaratky a boli tehotne...takze sanca je tam stale 🙂

bejka90
3. apr 2023

@dena12345678910 hahahahaha :D dobree :D tak bodaj by som sa k nim pridala 🙂 :D ale ked som bola 1x tehotna tak som uz pred ms pocitovala nejake "priznaky" aj ked vela zien vravi ze to nieje mozne ale teraz naozaj nemam pocit :(

dena12345678910
3. apr 2023

@bejka90 tak snad sa zadarilo🙂 teplota sa drzi hore to je fajin....ja som zasa pri prvom tehu necitila nic ani na kramy ani nic ...každa to ma inak...aj svagrina ked bola na umelom tiez citila ze jej pridu kramy uz bola nestastna a nakoniec neprisli 🙂

bejka90
3. apr 2023

@dena12345678910 no u mna to ide dolu od 10dpo takze zajtra ked to pojde dolu tak je to jasne u mna... no pri prvom synom tiez som si myslela ze uz uz dostanem :D ale neviem no vrvaim z evtedy som mala aj ine priznaky akoby

zuzinamt
3. apr 2023

Dievcata, nam druhe trvalo vyse roka aj s jednym biochemickym…. Zadarilo sa v mesiac, kedy som zacala cvicit a povedala si, ze idem na poslednu folikulometriu a na Vianoce pauza, kaslem
na to lebo od januara nastup do prace po RD, ze tak idem zarabat😄 No lenze, v ten mesiac som skusila aj Fytosoju, (uziva sa na zaciatku cyklu. Podporuje rast vajicok atd). V ten mesiac sa podarilo, kamaratke po neuspechoch tiez po fytosoji hned… Neskusali ste ?🙂

anny29
3. apr 2023

@zuzinamt niečo natom bude , my sme sa snažili 2,5 roka, po 3 mesiacoch užívania fytosoje sa podarilo. Samozrejme nemôžem tvrdiť s istotou že je to len vďaka nej.

zuzinamt
3. apr 2023

@anny29 to nechcem tvrdit ani ja ze vdaka nej, no moze dopomoct 🙂

saxano2222
3. apr 2023

Baby POZOR na fytosoju ak máte problémy so štítnou. Ja som to podcenila a uplne mi rozhadzala hodnoty 😬

bejka90
4. apr 2023

Drzim si "liniu" :D

majoralka
4. apr 2023

Dobre ranko 😊 mám taký pocit, že sa mi zas posunie OVU 😆🙈

nikol114
4. apr 2023

Ahojte dievčatá prosím je to normálne že bazalka teplota je 37.92 ? 😀 a to nemám ani telesnú teplotu ráno som tiež merala

nikol114
4. apr 2023
zojeva
4. apr 2023

@bejka90 krassssna ❤️ No ja akože neviem čo sa deje…chyba pár teplôt, ale tak to by nemalo vadiť ale dnes tak skok dole 🙈

bejka90
4. apr 2023

@zojeva skoda ze si nemerala vikend na "potvrdenie" ovu ale drzime si orsty nech nam to odbre dopadne 🙂

cukrik93
4. apr 2023

@ersp tak ja mavam cykli cca 32 dni..ale akosi poslednú dobu mi to just hapruje..uvidime co na to doktor,snad sa k nemu dostanem tento mesiac..zatial cakam 🙈

cukrik93
4. apr 2023

@saxano2222 vdaka za upozornenie,uz som sa chcela pozrieť na to,ze to vyskusam 🙈

zojeva
4. apr 2023

@bejka90 to som rada, že spím :D myslím, že ovu podľa hlienu a testov prebehla, však uvidím :D ale ty máš veľmi pekný grafik, taký verím, že tehotenský 🙂

bejka90
4. apr 2023

@zojeva tak verim aj ja ze prebehla 🙂 aj ked u mna prebehne asi 2dni po priznakoch ked ne aj viac co nechapem :D esteze mame tie teplomery inak by som netusila :( noo som rada ze sa mi dne sudrzala teplota lebo mne na 10dpo ide dolu vodou 🙂))

zojeva
4. apr 2023

@bejka90 ja má m inak odsledované aj podľa hlienu a hlavne Dr, že ovulácia mi prebieha dva dni pred výstupom teploty....už dva dni pred výstupom pri prebieha ovulácia, snažila som sa Dr presvedčiť, že nie je možné a potvrdila viac krát a ukázala mi aj ako vyteká tekutina z folikulu, že už praskol....takže sa riadim podľa toho, že 2-3 dni pred vzostupom mám ovuláciu

bejka90
4. apr 2023

@zojeva cooo?to naozaj???? Nikdy by som nepovedala...ale.ekd to ma su dr odsledovanetak srandaaa 🙂 ja u seba neviem nic :Dkedze moja folikulometria jedina v mojom zivote bola 11 dc a potom ma dr odbil ze mam prist ked nedostanem :D ovu testy u mna takisto som etse pozitivny nikdy nevidela:D takze moja zachrana je len teplomer ...ale uz menim akurat doktora :D tak uvidime co povie novy

ersp
4. apr 2023

@cukrik93 ja mam niekedy 40 niekedy 60 moj doktor to neriesi ani neriesil..v minulosti pred 8mimi rokmi mi dal hormony na upravu ze 3 mesiace a uz budem mat pokoj, no trt po vysadeni som bola tak isto na tom...teraz to uz duplom neriesi lebo ved jwdno dieta mam...mam v plane dakedy v maji ist na preventivku tak som zvedava co mi povie

cukrik93
4. apr 2023

@ersp a nerozmyslala si nad zmenou dr?

sajmonka_1216
4. apr 2023

@ersp ja som mala to isté.. bez hormónov celé zle, dokonca bez ovulácie.. teraz 11 mesiacov po pôrode som na tom rovnako, rada by som to nejako tiež vyriešila, nakoľko by sme chceli aj druhé bábätko, ale dr. ma tiež len odbije, že kým kojím tak bohužiaľ... pritom viem od iných báb, že s ich dr. to nie je vždy len bohužiaľ..ale že sa snažia nájsť nejaké možnosti... tvoj dr. je asi podobný tomu mojmu.. len mi dajte pokoj.. :D

ersp
4. apr 2023

@sajmonka_1216 ako ja ovu podla vsetkeho mam aj pri dlhom cykle len je to unavne sa 2 mesiace sledovat pre jeden den..kojila som do 2 rokov teda fiez nic nechcel riesit, potom po odkojeni treba aby sa hornony vysporiadali, presiel rok a nic...uvazujem nad zmenou ale nemam v okoli ziadneho na ktoreho by fakt boli dobre recenzie...takze to z kaluze do blata