icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zojeva
5. apr 2023

@bejka90 😀 asi ja mám aj tak pocit, že mám vždy nízke tie poovulacne teploty nikdy nie viac ako 36,8 či nemám problém a progesteronom alebo čo

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
5. apr 2023

na obed silnejsi.stale tomu neverim na 9dpo takto

zvykne slniecko test robit taketo testy a predsa nie je to tehotenstvo?

zuzanaa2010
5. apr 2023

@katkaholiova noo tak ta je pekne ruzovaa..to nebude falosne🥰

katkaholiova
5. apr 2023

@zuzanaa2010 myslis? volako este mam 3dni do ms este sa vsetko moze stat.nechcem sa este tesit

aleskandra
5. apr 2023

@katkaholiova nemyslim si, ze by spravil take ciarky, ak by sa nejednalo o tehu
Na 9dpo je ta ciarka krasna 🥰 ze by dvojicky?

katkaholiova
5. apr 2023

@aleskandra stacia jedny

majulka098
5. apr 2023

@bejka90 a predsa je to tam 🤞☺️
@katkaholiova sluníčko som robila na 11dpo až, ale poobede a ukázal mi pekne 🙂☺️

Krásne testíky obidve ☺️ a potichučky blahoželám ☺️ človek, keď najmenej čaká, tak to príde 😅

bejka90
5. apr 2023

@majulka098 no asi tak :D nejak som necakala ale som rada no uz lem nech je vsetko v poriadku 🙂

@katkaholiova wau nobrutal aka silna ciarkaaa to nemoze byt falosne!!!🙂)) juuuuj

zuzanaa2010
5. apr 2023

@katkaholiova jasne..to nemoze byt falosnee.skus rano dalsi

majulka098
5. apr 2023

@bejka90 úspešné 2 m sú tu 😅 ... Ja zajtra urobím digi, či mi ukáže 3+, ak áno, tak je to asi na dobrej ceste 😅 a 17.4. ku gyn, dnes snáď prvýkrát, čo som v práci, tak zatiaľ nešpiním

katkaholiova
5. apr 2023

@zuzanaa2010 neverim ze prave teraz kedy bolo povedala ze velmi mala sanca.ked som sa s tym zmierila a moj povedal ze uz ani nechce tak prave vtedy

katkaholiova
5. apr 2023

nedalo mi to

bejka90
5. apr 2023

@majulka098 ja sa chystam v nedelu na digi ked pojde vsetko tak ako ma 🙂

bejka90
5. apr 2023

@katkaholiova vidiiis zazraky sa deju ;)

katkaholiova
5. apr 2023

@bejka90 ako vidim deju a velke

iam24
5. apr 2023

@bejka90 @katkaholiova baby gratulujem vám. Nech sa udrží 🙏

katkaholiova
5. apr 2023

@iam24 no veru uz len nech sa udrzi cca v sobotu nedelu cakam -necakam ms

aleskandra
5. apr 2023

@katkaholiova ja odpadnem z teba 🥰🥰🥰🥳
Velmi velmi drzim palce ✊️🙏

zuzanaa2010
5. apr 2023

@katkaholiova to tak byva.znie to ako klise ale nieco na tom bude❤️drzim palce

katkaholiova
5. apr 2023
majulka098
5. apr 2023

@bejka90 držím prsty, aby to šlo všetko ako po masle ☺️🤞 ja zvedavá zajtra teda

dena12345678910
5. apr 2023

@bejka90 tak vidis a ako si sa citila predkramovo a je to tam 😊😊😊 gratulujem

bejka90
5. apr 2023

@dena12345678910 no hned som si na teba spomenula :D ale naozaj :D

sajmonka_1216
5. apr 2023

@katkaholiova fiiha držím palce, keby som nevidela ten digi tak neverím, fakt na čiarocka je slabulinka, ale keďže máš ešte do ms, tak verím že bude silnieť 🙂 super že na tom digi netreba hľadať duchov
Ja som tiež potvrdením, že sa podarí keď sa nesnažis a psychika a netlacenie dokáže prekonať aj nepravidelne cykly aj pcos… 😁 aj u teba zrejme zapracovala psychika, že si sa možno opustila a povedala kašlem na to.. 🙂 Držím palce

saxano2222
5. apr 2023

@bejka90
@katkaholiova
dievcata gratulujem vam 😍 tu nie je priestor na pochyby, su to ciarky, ziadni duchovia ktorych by sme museli hladat ;)
Tak sa drzte, vela zdravicka prajem 🥳😎

zojeva
5. apr 2023

Baby, môže krvný test ukázať falošnú pozitivitu ? Som len 6-7DPO 🙈☺️😂 ja viem veľmi skoro, ale mám lokálnu liečbu akné (vitamín A) a hneď ako zistím tehu musím prestať liečbu, nie je to lekárska Kozemtika nie je taká silná, ale aj tak…ale samozrejme aj zvedavosť 😀 a zda sa mi duch na tom krvnom teste. Na živo sa mi zda že niečo vidím tie fotky tam ani nie 😩😀

majulka098
5. apr 2023

@zojeva ja ju tam vidím aj na foto 🤣 tak dnešok tu stojí za to 😅 a ako či krvnú test robí duchov? To fakt neviem, ale vidím ju tam tiež 🤞☺️

zojeva
5. apr 2023

@majulka098 že či to nemôže byt kanalik alebo čo 😀

majulka098
5. apr 2023

@zojeva ako možné to je, ale tu jedine, ak by si šla na krv do labáku, alebo počkať aspoň 3-4 dni na klasický test domáci 🙂