icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katkaholiova
6. apr 2023

@aleskandra zatial aj obedny test pozitivny a iny druh

kakatulik
6. apr 2023

@katkaholiova tichučko gratulujem.😉 Bolo by asi dobre, nasadiť utroš.

katkaholiova
6. apr 2023

@kakatulik cooo utros.?

kakatulik
6. apr 2023

@katkaholiova progesterón nejaký ak máš.

katkaholiova
6. apr 2023

@kakatulik bohuzial nemam

zuzanaa2010
6. apr 2023

@katkaholiova krasna ciarka🫶🫶🙏

aleskandra
6. apr 2023

@katkaholiova ja sa tak s tebou tesim 🥰 kazdy den budem cakat na testiky, ako silnejú ;)
A utrogesran je velmi dobry napad, zavolaj dr. nech ti ho nasadi

katkaholiova
6. apr 2023

@aleskandra idu sviatky takze az v utoroka to sa chystam na krv ak budu testy este pozitivne

lolitqa
6. apr 2023

Ahojte dievčatá 😊 trosku som si to tu prelistovala, prečítala, bazalku sledujem často, posledných pár mesiacov som to riesila najmä kvôli forme antikoncepcie, ale od začiatku roka sme sa začali snažiť o druhé bábätko, mame chlapčeka čoskoro 3 ročného a chceme mu spraviť súrodenca 😊 teraz otázka na viac baby, co si myslieť o tomto grafe? Poslednú dobu mi tak vysoko teploty vôbec nešli, len ten pokles dnes ráno, dávať tomu stále nadej či ide to do zatratenia? 🙈 ďakujem za názory

kakatulik
6. apr 2023

@katkaholiova tak do utorka to snáď vydrží 👃

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
7. apr 2023

@kakatulik dufam ze ano a bude tmavnut.aj ked este stale rovnako 😉

katkaholiova
7. apr 2023

ja dnes a porovnanie

katkaholiova
7. apr 2023

@bejka90 a ty ako? teplota,test?

bejka90
7. apr 2023

Baby prosim pomooooooc. Vcera vecer ma zacala boliet dost jedna mandla potom uz cely krk akoby napuchnuty a rano ked meriam teplotu zistila som ze mam aj teplotu zatial "len" 37.5..velmi sa bojim ze mozem potratit z choroby :( mate niekto skusenost tak na zaciatku s takou pliagou? :,((( dnes test zatial takto

bejka90
7. apr 2023

@katkaholiova ja som totalne chora :,( dajak ma aj boli podbrusko aj krize...tak snad to nieje predvest niecoho zleho :( bazalku som mala vysoku kedze mam teplotu.tebe pekne silnie..ja uvidim dalsie dni co prinesu

iam24
7. apr 2023

@bejka90 nasad si vitamíny, tekutiny, kloktanie slanou vodou .. určite to v tvojom prípade dopadne dobre a veľa hlavne oddychuj. ono ja som od septembra do decembra bola v kuse chora.. vtedy to dobre nedopadlo no teraz na začiatku tehu doma každý ležal v horuckach a ja úplne fit vďaka Bohu. Test je krásny. Držím palce.

bejka90
7. apr 2023

@iam24 joj tak by som rada oddychovala ale neviem ako to pri malom zvladnem..muza este seklo v krizoch takze paradicku tu mame doma ...a to este nevravim o priprave velkonocnych jedal :,((( ale dnes asi naozaj budem odpocuvst co s alen bude dat nech neriskujem :(

katkaholiova
7. apr 2023

@bejka90 joj to mi je luto.nasad vitaminy a skus paralen.nic silnejsie urcite nie.
test pekny len ta choroba

iam24
7. apr 2023

@bejka90 my sme akurát včera s manželom rozprávali že každý má umyté okná a my len 2 🤣🤣ale vôbec nie sú sviatky o nejakom prehnanom upratovaní. Oddychuj. Ja som teraz brutálne unavená pri tých mojich 2 detičkach. Myslím že 3 paraleny na deň si môžeš dať. Ono to je dosť blbé keď príde choroba na začiatku tehotenstva lebo vlastne nič poriadne si dať nemôžeš.

lauritka
7. apr 2023

@iam24 ja ani jedno. Nie som samovrah. V tej zime.. a ani keď zase by sa týmto počasím poriadne zniesli..

bejka90
7. apr 2023

@iam24 my mame este lesenie okolo domu... a kym nezmizne som ppvesala ze skor ich neunyjem lebo led som ich umyvala v novembri hned ked prsalo mi obilo vsetku spinu z nich na okna..takze u mna su ciste len zvnutra a vonkajsok si pocka... a aj na lepsie pocasie...a teraz uz aj na zdravie :,(

zojeva
7. apr 2023

@bejka90 neverím čo napíšem, nie sme prepojené ?!? 😀🙈 ja to isteee, mandla presne a ešte aj syn ochorel. A vždy ochoriem od neho 😩 dnešný test mám takto 8-9DPO na živo krásna ružová

bejka90
7. apr 2023

@zojeva cooosi waaaaau akoze ten test waau a stou mandlou nesraaanduj :( :Dale asi sme nejak prepojene :D tak to vyzera hahaha..no drzim prsty nech pekne silnieeee 🙂 ja som dnes urobila digi..setrila som si na nedelu ale ukazem uz dnes muzovi nech ma trosku polutuje viac teraz v tej chorobe.....a aj mne sa mozno ulavi na dusi ked mu to konecne oznamim 🙂

iam24
7. apr 2023

@zojeva potichučky gratulujem len nech silnie 🙏😇

katkaholiova
7. apr 2023

@zojeva nieco sa tam crta 😉

katkaholiova
7. apr 2023

@bejka90 kolko ukazalo 1-2?

bejka90
7. apr 2023

@katkaholiova ano. A z druheho mocu som robila lebo som to nemala v plane dnes ale ta.... nech si trosku skraslime den. Vnedelu bymozno ukazalo 2-3 ale ktovie no ro by som bola 15dpo

katkaholiova
7. apr 2023

@bejka90 super.muz na to co?