icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bejka90
7. apr 2023

@katkaholiova tak veeelmi sa tesil tu skakl ze juppi ako male dieta :D prodal na kureni abymi nebola zima ked som chora a uz chystaobed a caj nech mozem lezat... joj uz mistupla na 37.8 tak som si dala panadol radsej :,(

ersp
7. apr 2023

@bejka90 ak mas daj si skor paralen. Mne pri prvom len ten odporucili v prvom trimestri 🙂

katkaholiova
7. apr 2023

@bejka90 som rada ze sa tesi.ja som este ticho chcem mat za sebou vysledky krvy a mozno aj prve sono ze je vsetko ok
test o 12h stmavol riadne

marinecka95
7. apr 2023

@katkaholiova nadhera 🙂 len tak ďalej 😍

marinecka95
7. apr 2023

@bejka90 u mňa je teplota na začiatku tehu vždy zlým ukazovateľom, nechcem ťa však strašiť.
Šup paralen, pod perinu a oddychovať 😍 bude dobre

saxano2222
7. apr 2023

Dievcata prajem vam vsetkym pekne sviatky l 🐣🐣
tym s // nech sa vytesuju a davaju na seba pozor a tym ktore meraju, pokial nie ste niekde okolo ovu, oddychnite si na par dni od teplomera ❤️
P.S. ze okna 😳 skrsla mi taka myslienka ale potom sa ochladilo (nahoda? 😅). U nas ani napecene 10druhov, toboz nie daky barancek, ani navarene zatial, vikend ako kazdy iny s jednym jednoduchym jablkovym pernikom 🥧

kakatulik
7. apr 2023

@lauritka ahoj lauri, dávno som ťa tu nevidela. Máš sa? Okná tiež neriešim....veľa veci som prehodnotila už.....😉

dena12345678910
7. apr 2023

@saxano2222 presnee...ja som veru vcera teplomer odlozila...uzijem si vikend s rodinou ..nebudem myslet na ziadnu ovu ziadny teplomer testy ciarky a podobne 🙂

majoralka
7. apr 2023

@saxano2222 ja tiež okná nemám umyté 😂 no a čo, Veľká Noc bude aj kvôli tomu, neriešim 😊 a ja dnes odložila teplomer ráno, že pomeriam až utorok na 11dc…čo má byť bude a už to nezmením… 😆
@bejka90 oddychuj 🤞
Krásne sviatky dievčatá, tehuľky aj netehuľky 🍀❤️

bejka90
7. apr 2023

@ersp a panadol a paralen nema tie iste uxinne latky?

bejka90
7. apr 2023

@katkaholiova tak ten je ale silnykrasa 🙂 to tak dho vydrzis byt ticho pred manzelom? Mne teraz par dni bolo dlho uz :D

mirus11
7. apr 2023

@katkaholiova vidíš ja som ti to hovorila,krásne testy silnejú.ja sa tak s tebou aj ostatnými babami vytešujem,ako by tie testy boli moje😀 a každej jednej prajem,aby ste to dotiahli do ÚSPEŠNÉHO KONCA a mali každá jedna krásny uzlíček šťastia v náručí.

katkaholiova
7. apr 2023

@bejka90 tak v utorok idem na krv tak dovtedy urcite nech to mam takto potvrdene

katkaholiova
7. apr 2023

@mirus11 dakujem.toto je taky zazrak.kedze dr povedal ze ziadna sanca len zazrakom 😉

ersp
7. apr 2023

@bejka90 maju obe paracetamol, ale viem ze mna doktorka upozornovala ze len paralen mozem 🙂

zuzinamt
7. apr 2023

@bejka90 ja zatial vzdy ked som otehotnela, tak to bolo v sprievode choroby , vysssie teploty, sople, nadcha, aj zapal
mocaku…a tak som aj zistila, ze som tehotna 🤷‍♀️

zuzik5891
7. apr 2023

Kokoooooos...ja som tu dávno nebola...mnohé ma určite ani nepoznáte...bola som aktívna cca v rokoch 2018 a 2019 ale aký babyboom tu je to je až radosť pozerať🍀🙏🏻☺️...zo ❤️ všetkým tehulkám blahoželám a tie čo sa snažíte ďalej tak šup na chlapov lebo teraz asi plodnosti stoja všetky hviezdy v správnom poradí🥳😍❤️

bejka90
8. apr 2023

@zuzinamt v prvom tehu som tiez bola na zaciatku chora ale nepamatam si ci aj teploty som mala alebo len taka nadcha :(

iam24
8. apr 2023

@zuzik5891 ja si ťa pamätám 😇

bejka90
8. apr 2023

@katkaholiova ahojki noako dnes? Ja mam dost nejak nizku teplotu, ale test je krajsi o dost od vcerajsieho 🙂

zuzik5891
8. apr 2023

@iam24 juuuuj paráda...aspoň niekto😍🥳

katkaholiova
8. apr 2023

@bejka90 ja dnes by som mala dostat ms
teplota sa drzi a test zo vcera rana zas tmavsi

mirus11
8. apr 2023

@katkaholiova krásny je.a dnes si nerobila test?

katkaholiova
8. apr 2023

@mirus11 to je dnes

mirus11
8. apr 2023

@katkaholiova aha,tak som neako nepochopila.a mužovi si to už prezradila?Či ešte počkáš ?

nikol114
8. apr 2023

Ahojte dievčatá prosím mám otázočku je to anovulacny cyklus ? 4.1 teplotu nemôžem brat do úvahy nakoniec som mala teplotu :D
Myslím že mám nízke poovulacne teploty stále som mala nad 37

nikol114
8. apr 2023
katkaholiova
8. apr 2023

@mirus11 cakam do utorka

saxano2222
8. apr 2023

@nikol114 v aplikacii na datume 4.4. si mozs oznacit nech neberie ten den do uvahy, nech ta to nemätie.
ale zatial to veru vyzera na anovulacny :/ kolko dnove cykly mavas?

zojeva
8. apr 2023

Muž mi tvrdí, že vidí len jednu čiarku 🙈😀 Dnes je asi 9-10DPO zda sa mi silnejší ako včera, a on ju proste nevidi 😀🙈 kúpila som aj digi čo myslite kedy môžem urobiť ten keď tak ? Dnes by asi ešte neukázal ? Akože na živo je fakt pekne vidieť podľa mna 🙈😀