icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

marinecka95
13. apr 2023

Aj ja úpenlivo čakám na správy od Katky ale akosi sa odmlčala 😒

mirus11
13. apr 2023

Žienky dajme Katke trochu času,verím tomu,že sa nám určite ozve,nech je výsledok akýkoľvek.

kakatulik
16. apr 2023

Čo noveeee😊🙂

eliska1986
16. apr 2023

Ahojte,žienky odporučte najspolahlivejši tehotenský test.Ďakujem peknú nedeľu prajem🙂

zojeva
16. apr 2023

@kakatulik ja čakam na vyšetrenie u Dr. ktoré ma čaká štvrtok 😊

zojeva
16. apr 2023

@eliska1986 za mna livsane 😊

aleskandra
16. apr 2023

@eliska1986 ja som bola spokojna s women secret

bejka90
16. apr 2023

@eliska1986 mne top test ukazal jeden z prvych pekne 🙂

bejka90
16. apr 2023

@kakatulik ja som si dnes urobila po par dnoch testy na ukludneni duse ze je vsetko ok ked nemam absolutne ziaden priznak :D a v stredu rano idem 1x k dr 🙂

kakatulik
16. apr 2023

@bejka90
@zojeva paráda....

A čo KATKA?

eliska1986
16. apr 2023

@bejka90 držím palce,gratulujem

bejka90
16. apr 2023

@eliska1986 dakujem ;)

mirus11
16. apr 2023

@bejka90 krásne

majulka098
17. apr 2023

Tak ja idem dnes k doktorke ... Po týždni som v práci a žiadna sláva teda, takže ma najskôr vypíše na PN ... Tak držte palce od 11tej, aby bolo všetko ok 🤞 sama som zvedavá a potom ešte prežiť poobedie v práci

majulka098
17. apr 2023

Tak dievčatá, kontrola za mnou, machuľka tam je a odpovedá podľa ms a tiež aj akcia srdiečka tam je, takže som 6+5/6 ... V pondelok ďalšia kontrola a teraz som vravela, že ešte to dám do piatka v práci a potom na PN ☺️ obrázok nemám, došiel jej papier práve pri mne 🤣

dena12345678910
17. apr 2023

ahojte chcela by som sa spytat mam dnes 38 dc a stale.ms nikde brala som aj duphaston pred 13 dnami poslednu...bazalku som prestala merat ked mi povedala na 26 dc doktorka ze ovulacia nebola ze mam folikul ale nepraskol mam aj pco...teraz som skusala merat 3 dni po sebe mala som 36.6 , 36.5 a dnes 36.3... je zbytocne robit tehu test??..pri tehu musi byt vzdy vyzsia teplota??

majulka098
17. apr 2023

@dena12345678910 teplota pri tehu by mala byť určite vyššia ako 36,6 ... Väčšinou sa pohybuje v okolí 37 ... Sú výnimky, kedy sú nižšie, okolo 36,7-8 (štítna žľaza?) ... Odborník v tom nie som, ale čo som tak odpozorovala, tak je to tak

dena12345678910
17. apr 2023

@majulka098 mam aj stitnu berem tabletky....dobre dakujem veľmi pekne..lebo ja ani neviem vlastne ci prebehla ovu ci nie..zostala som sklamana ked som isla z gyndy a povedala ze folikul nepraskol tak som prestala merat a potom som.aj mala jeden den bolesti ale nebola som doma..bola velka noc tak som ani nemerala....a po duphastone by som mala do 2 tyzdnov dostat ms a stale nic..prsia boliaa strasne sem tam nejake pichnutie v bruchu...ale nechcela som test kupovat lebo zasa sklamanie a tak..a ked mam tu bazalku nizku aj oreto som nechcela testovat...tak pockam este par dni a potom volam na gyndu

123andy123
17. apr 2023

Ahojte, dnes som si robila 2 ovu testy z tej istej vzorky. Jeden vyšiel pozitívne a druhy negativny a tretí už nemám ako by ste to chápali?

majoralka
17. apr 2023

@majulka098 super 👍🏻❤️ teším sa s tebou 🤗 držím palce, nech to dotiahnete do úspešného konca
Ja som 3dc a kašlem na všetko meranie

marinecka95
17. apr 2023

Takže ženičky, dlhooooo som nemerala a teraz meriam pár dní len aby som si potvrdila, že ovu prebehla. Teplotu mám poovulačnú, čakáme na test 😀 neviem koľko DPO môžem byť, možno 4?

saxano2222
18. apr 2023

@marinecka95
kedze ti chybaju hodnoty predtym je to take skreslujuce. ale mozno mohla byt ovu na ten 22DC, takze by si bola 4DPO. Teraz uz neodkladaj teplomer, kymsi nebudes ista ze neklesa. drzim palce ;)

majulka098
18. apr 2023

@majoralka ďakujem, ja by sa aj tešila viac, keby mi nebolo tak blbo 😅 a musí z toho niečo byť, keď už tak trpím, lebo ak by to malo byť k ničomu, tak sa už na to vykašlem nabudúce 😅
Držím prsty, snáď to vyjde teraz ☺️🤞ja teplomer nebrala ako zlo alebo ako stresujúci faktor, ale ako info, čo sa deje s telom 🙂

majulka098
18. apr 2023

@marinecka95 držím prsty 🤞☺️

marinecka95
18. apr 2023

@saxano2222 áno presne tak som to myslela, že najskôr na 22 DC bola aj na základe hlienu atď. Ja už vlastne čakám MS aby som sa mohla pripravovať na vklad. Ale s chlapom sme sa neovládli tak testovať budem 😅

ersp
18. apr 2023

Tak uz sa aj ja pridavam na cakacku na dve ciarky 🙂 po mojich dvoch vyse 70 dnovych cykloch je toto uspech, ovu dostala vystrahu ze ak nepride do 30 DC ma smolu a zvladla to 😀 dlhsie sme na ovu nemohli cakat, o 3,5 tyzdna mame letiet na dovcu, tak aby sme vedeli, ak by sa zadarilo posunut let...na potvrdenie ovu som musela cakat na teplotu, testy na ovu som nevystihla vrchol, alebo neviem, od novembra som skusala vsetky mozne a nejak nespolupracuju 😀😀😀

saxano2222
18. apr 2023

@marinecka95 tak drzim palce pri jednom alebo druhom. a teraz ak nebudes tehu tak vklad hned ten dalsi cyklus? 🙃

saxano2222
18. apr 2023

@ersp ja som tehotna 3ti x a ovu testy vzdy negativne 🤷🏼‍♀️ asi mame nejaky prudky vzrast/pad a nezachytime, nic si z toho nerob.
drzim palce, nech ti vakanie rychlo ubieha ;)

ersp
18. apr 2023

@saxano2222 zaujimave ze pred trimi rokmi pri prvom som mala testy za par centou tu z konika a ukazalo krasne ovu, teraz som objednala z konika v novembri a mali zalostne malo farbiva tak som povedala ze kupim normalne v lekarni a to hroza des, mamatesty ovulacne malo farbiva, pepino zas vela 😀 aspon hadam teplota neklame, ale mala som krce v sobotu aj hlien, tak hadam boal 😀

marinecka95
18. apr 2023

@saxano2222 áno presne tak 🙂