icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sajmonka_1216
18. apr 2023

@ersp ja mám z aliexpresu a sú paradne 😁 tiež som mala vždy problém zachytiť pozitivitu.. teraz mám 10tkove
A verím že aj ja ochvilku pridám graf, ktorý ale bude víťazný 😁 dnes 10 dpo, teplota zatiaľ pekne vysoko tak uvidíme, aj keď dosť skáče

ersp
18. apr 2023

@sajmonka_1216 ako ja ak bude treba asi tiez dam na cinu, tieto su tiez 10rkove co som mala ale mam pocit ze su onicom...a nechcela som menit v polke testovania testy kedze kazde inak ukaze...tak hadam ovu prebehla a uz len tyzden cakania predomnou 🙂 drzim aj tebe palce nech je graf vitazny 🙂

marinecka95
19. apr 2023

Urobila som chybu, že som pred sviatkami a počas nich nemerala ale myslím, že ovu 22DC, dnes som teda ak tak 6DPO. Testami som zasobená, uvažujem kedy skúsiť test, keďže v prípade pozitívneho ihneď letím na infúziu

marinecka95
19. apr 2023

Zabudla som pridať graf

aga1997
19. apr 2023

Ahojte ja som s toho grafu mimo podla testov hlienu aj bolesti bola ovulka 12 dc alw podla teplôt to tak nevyzerá neviem ci na začiatku cyklu mohlo ovplyvnit teplotu to ze doktor mi 3 dni pred MS objavil dominantny folik 1.9cm ale ms prisla presne nacas ci to mohlo dako zvysit tie prve teploty alebo to bude tento mesiac prvy anovulák alebo co 🙈

saxano2222
19. apr 2023

@marinecka95 mne neukazal test skor ako 13DPO, ale baby tu mali uz aj na 10DPO, tak skus pre istotu skôr, len zase aby to neboli sklamania. Ja som nola 10DPO snehobiela.
ak nakup testy do zasoby ;)

saxano2222
19. apr 2023

@aga1997 keby tam ten 14DC neskocil dole vyzeralo by to fajn. nemala si odchylku merania v ten den? nedialo sa nieco? choroba zly spanok zle meranie etc,?
keby si oba podla hlienu uvazovala tak ta zrusim ten som mala aj 3x/mesiac 🤪 ale ten OPK je dolezitíy ked bol ozaj pozitivny, hmm… 🤔

aga1997
19. apr 2023

@saxano2222 no vidis to ma nenapadlo ten 14dc ano bolo tam viac veci v nedelu vecer som vypila dva fernety isla neskor spat a aj o 40 minut som skor vstavala lebo som sla skor do práce a este ma aj chlap nadránom zobudil ze chce sex 🤣🤣🤣🤣

aga1997
19. apr 2023

@saxano2222 hned to lepšie vyzerá

ersp
19. apr 2023

Pridam sa dnes aj ja a moju horsku drahu 😀

saxano2222
19. apr 2023

@aga1997 no tak to mi je okolnosti vidis 🤪😆 uvidis najblizsie dni
ak bude hore teplota tak ovu bola ;)

marinecka95
19. apr 2023

@saxano2222 mám krvný, skusim skôr 😝

aga1997
19. apr 2023

@saxano2222 no snad bude hore bo zajtra ma chlap nocne a prechod tak to bez sance 🤣 ale tak test bol brutal pozitivny aj bolesti ovulacne a vzdy byva 12-13dc 🙂

bejka90
19. apr 2023

Ahojte.takja som dnes podla ms 6+2 a podla ovu 5+4, bola som dnes u dr a na sone videl akurat tak prazdnu dutinku v maternici, ze to je este skoro nieco vidiet :( tak neviem ci je to ok alebo nie ked niektore uz maju srdiecko a ja etse ani plod :(

zojeva
19. apr 2023

@bejka90 neboj sa 🙂 možno je to naozaj ešte skoro, kedže podľa ovu si 5+4 ja idem zajtra a kedže som ešte menej ako ty tak uvidím čo povie mne

aga1997
19. apr 2023

@bejka90 neboj dobre b7de buduci tyzden uz bude srdiecko ja som bola 5+6 boli vidno len plod bez akcie potom som sla do centra 6+0 a srdiecko bilo ako zvon takze ono sa to moze velmi rychlo zmenit dne videl vacok zajtra by uz mozno videl aj plod pidlq ovu si len 5+4 este ma cas sa objavit 🥰😍držím prsty 😍

zojeva
19. apr 2023

@bejka90 a kontrola kedy ?

bejka90
19. apr 2023

@zojeva hej nosom zvedava co tebe povie potom pis 🙂 kontrola neviem zajtra mam volat na vysledok krvi a tak sa dohodneme..ale som vravela sestricke ze s auz tak nemusi ponahlat s terminom bo uz chcela ze o 2tyzdne tak jek vrvaim ze kludne aj 3 sle nech uz je tam aj srdiecko ked bude vsetko v poriadku nech tam neslapem kazde2 tyzdne jak na klavir :(

bejka90
19. apr 2023

@aga1997 dakujem no dufam ze sa objavi uz nabuduce vsetko 🙂 ale nechapem preco ma tak skoro dala sestricka ved musi vediet kedy cca sa naozaj oplati prist :( ja som akurat menila dr za noveho takze aspon som ich spoznala takto no :D

aga1997
19. apr 2023

@bejka90 niektory dávaju tak skoro a kedy ti kazala prist znovu ? Mna moj vtedy volal 2 tyzdne po meskani ms

bejka90
19. apr 2023

@aga1997 tak ja mam zajtra2 tyzdnove meskanie ms :D tak zajtra mi da sestricka termin ale tiez tak vravela aj ona aj on ze o tie 2 tyzdne by uz malo byt vidno urcite tajze asi zaciatkom maja niekedy

zojeva
19. apr 2023

@bejka90 ale nechápem, stále lebo mne appka dnes ukazuje, že som 6t+1 podľa ovulácie, všetko by sedelo aj termín pôrodu čo mi ukazuje všetko, len mi ukazuje 6t+1 ale to mi nesedí, takže mám nejakú na prd tú appku :D

bejka90
19. apr 2023

@zojevatak neviem ako to pocitas :D ja som 6+2 podla menstruacie a ovulaciu ked som zadala ze som mala az 25.3. Tak mi vypocitalo dnes 5+4 . Ty si podla ms 6+1 a ovu kedy si mala?

zojeva
19. apr 2023

mne to ta appka ráta podľa ms, aj keď som zadala, že ovu bola 29.3 (si myslím) ona to neberie do úvahy :D ale podľa ovu som teda 5+3 ? správne nie ? :D

bejka90
19. apr 2023

@zojeva tak si dnes podla ovu 5 rovnych... zdaala so mdo ferility rvoj datum ovu a tak pise.. ja tam som ratala podla ovu a menstruacny kalendar appka podla ms :D

iam24
19. apr 2023

@bejka90 ahoj ja keď som bola prvýkrát tak som bola 5+3 a Dr tiež videla len prázdnu dutinku, teraz v pondelok som bola 8+3 a Dr videla plodik aj so srdieckom

saxano2222
19. apr 2023

baby ja som v 6tt is ste nemala ❤️, az v 7. no stresss 🙂
a inak datum nemam ani podla ms ani ovu. proste sa uhniezdilo nejak neskor a dokonca mi na druhej kontrole v 13tt zmenila datum porodu. oni to odhaduju potom podla velkosti, nerobte si z toho vobec hlavu 🤪 pokym je to par dni nic sa nedeje 🙂

bejka90
19. apr 2023

@iam24
@saxano2222 vdaka baby za upokojenie..no radsej na to nemyslim a snad budr vsetko dobre ;)

veronkasim
19. apr 2023

Ahojte, s manželom sa snažíme o dieťa. Začala som si merať bazalnu teplotu. Je pravda ze som začala merať uprostred cyklu, ale rada by som vedela váš názor. Nemala by som mať už potvrdenú ovulaciu? Zdá sa mi, že som mala pred ovu (podľa testu a aj hlienu by mala byť asi 25 DC) príliš vysoké teploty a že po ovu mi nestupa tak ako by mala. Myslíte si, že je to iba tým ze som nemerala cely cyklus a tým pádom sa to nedá vyhodnotiť? Každopádne si chcem sledovať aj ostatné cykly ale príde mi ze nie je všetko v poriadku s tými teplotami 😅

zojeva
19. apr 2023

@veronkasim podľa mna ti to vyhodnotí podľa zajtrajšej teploty ☺️Posledný deň nízkych teplôt by mala prebehnúť ovulacia. Pravidlo je, že musíš byt 3 vyššie teploty po sebe, ktoré nasledujú po 6 nízkych, vyššie, ako tie pred ovu. Ak zajtra sa bude držať teplota hore podľa vyhodnotí ovu ☺️