icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

butterfly333
20. nov 2014

@vicianocka ahoj chcem sa spýtať ako si si dala potvrdiť ovu prišla si za gyn nech ti zistí kedy máš ovu či ako? Ďakujem

kitulka
20. nov 2014

@janulka999 Tak to ste na tom velmi podobne ako my. Ja mam teraz 36 a moj mangelik bude mat v januari 41. Nam sa nedarilo 3 roky, ale nastastie sa zadarilo a sme vo februarovom ocakavani 🙂 Drzim palceky, urcite sa zadari aj Vam! A nech necakate tak dlho ako my!

janulka999
20. nov 2014

@kitulka nie, nebudeme tolko cakat!! :D ak sa nepodari tento mesiac, nasleduju vsetky vysetrenia. Uz mi dr. bral stery na mykozy, chlamidie a pod., cakam na vysledky. nasledovat bude spermiogram, HP, priechodnost vajecnikov, atd. Vylucovacou metodou na to ideme 🙂 dufam ale, ze nebude uz nic z toho potrebne🙂 a ako sa to podarilo vam? co vsetko ste pre to urobili?

magnolia26
20. nov 2014

Tak ja budem mať 38 v januári a priateľ mal teraz 39,snažíme sa už 1,5roka a nič nedarí sa nám

kitulka
20. nov 2014

@janulka999 No nam sa praveze podarilo na prvy sup, presne 2 roky po prvej dcerke. Ale v 6 tt. som potratila a odvtedy sa nam nedarilo. Po roku snazenia mi zacal gyndos robit vysetrenia, vysetrenie stitnej zlazy, hormonalny profil, folikulometrie a diagnostikoval mi PCO (polycysticke ovaria). Skusali sme stimulaciu umelymi hormonmi, skusala som Inofolic 8 mesiacov a popri tom opat stimulku, merala som BT, robila ovu testy a furt nic. Nakoniec mi pomohol Metformin (od endokrinologicky) uz po 2 mesiacoch uzivania a to som sa este nedostala ani na terapeuticku davku (lebo mi ju postupne zvysovala). Tak drzim prsty!

janulka999
20. nov 2014

@kitulka hm, dlha cesta, ale so stastnym koncom.. aspon budem vediet, na co sa mam este lekara pytat 🙂

micikatka
20. nov 2014

@senta_sofia teplota stupla, testik som robila len digi od @rybkaa -y a tam krasne napisane pregnancy 2 - 3

janulka999
20. nov 2014

@micikatka blahozelam ;) a tento test sa da opakovane pouzivat?

micikatka
20. nov 2014

@janulka999 myslim ze nie. ale mozem vyskusat 🙂
a dakujem velmi pekne

kudusko
20. nov 2014

@micikatka je to je pekne sa tesim stebou konecne stupla ta teplota 🙂

micikatka
20. nov 2014

@kudusko dakujem velmi krasne. len sa obavam ze to duphaston zvysil teplotu

kudusko
20. nov 2014

@micikatka to je jedno vysledok si videla a to je dolezite kedy ides k doktorovi na sono?

micikatka
20. nov 2014

@kudusko 28.11

janulka999
20. nov 2014

@micikatka 🙂))) nebudem to radsej skusat. len ked je digi, tak ma to napadlo. nemam skusenosti. za par dni budem skusat prvy tehu test v zivote.. 🙂

rybkaa
autor
20. nov 2014

@janulka999 nie nie, dá sa použiť len raz 🙂

rybkaa
autor
20. nov 2014

@micikatka pecka, ja som to vedela, že rybka pošle šťastie 🙂 juchuuuuuu 🙂 a neboj, dufík teplotu nedvíha 🙂

rybkaa
autor
20. nov 2014

@janulka999 a inak, graf máš super, ak bude zajtra teplota stále hore, skúsila by som ten testík 🙂 už by tam na 11 dpo niečo malo byť vidieť 🙂

janulka999
21. nov 2014

@rybkaa ahoj. teplota 36,5 ale test nic.. biely.. :(

vicianocka
21. nov 2014

@butterfly333 ahoj 🙂 no ja uzivam clostyl tak som bola na folikulometrii povinne 🙂 mam problemy s cyklom tak preto som sledovana 🙂

senta_sofia
21. nov 2014

@micikatka supiiiiis, neboj, nech to ten duphaston podrží,aj keby just dvíhal teplotu🙂

adamnela
21. nov 2014

Čaute mrafce 🙂
@micikatka Supiš pupis, že aj digi ti to takto pekne potvrdil. .Sa s Tebou veľmi teším 😉
@janulka999 😒

janulka999
21. nov 2014

@adamnela test biely..uz netestujem..teplota vyzera sice dobre, ale ani nejake priznaky nemam.. asi spadne tesne pred ms. :(

janulka999
21. nov 2014
adamnela
21. nov 2014

@janulka999 no pokým nepríde mrcha, tak neni nič stratené. .

rybkaa
autor
21. nov 2014

@janulka999 ani ducha tam nemáš? no uvidíme zajtra

janulka999
21. nov 2014

@rybkaa ani :(

janderka
21. nov 2014

@janulka999 sme na tom uplne rovnako, aj ja som dnes testovala... aaa.... uuuuplne bielo 😠 kedy by mala (no nemusela) mrcha dorazit? http://www.fertilityfriend.com/home/janderka

janulka999
21. nov 2014

@janderka ahoj. mam 26-28 dnovy.. v nedelu az v utorok

bosoriak
21. nov 2014

@janulka999 Na 11ty den by naozaj mal byt aspon duch na 10-tkovom teste. Ja uz som sa naucila nedufat, lebo som bola potom o to sklamanejsia. Pozri sa na to z tej pozitivnej stranky - mas cykly 26-28 dni, takze dalsia ovulacia je tu co nevidiet. Nie ako my poniektori, co nam len na 24. den pride ovulacia 😀

bosoriak
21. nov 2014

No a ja zas padam. Stale to nic neznamena, takze stale cakaren - pakaren u mna. 🙂