icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

janulka999
21. nov 2014

@bosoriak dakujem za povzbudenie.. 5 mes. sa snazime. akurat som to prepocitala 🙂 tak este nehadzem flintu do zita, ak ked uz mam vela rokov.. kazdopadne nas cakaju vysetrenia..to som rozhodnuta uz riesit takto.

bosoriak
21. nov 2014

@janulka999 Podla mna tie zakladne vysetrenia ako preventivka, hormonalny profil a spermiogram spravit mozu a ked nezistia ziadny problem, tak aspon viete, ze sa staci len snazit dalej. A mozno vam bude stacit tak ako mnohym, len zaziadat o vysetrenia a uz to pojde, najust. 🙂

janulka999
21. nov 2014

@bosoriak ani tento sled udalosti by mi nevadil. xixixi. len nech to dopadne podla zelani kazdej z nas 🙂

zarzisia
21. nov 2014

baby potrebujem radu. Dnes som 9DC, MS som mala po 5DC-uplne normalna bola a teraz som bola na WC a na papieri krv. z mocovych ciest to asi nie je, lebo som sa prehmatala. Stalo sa vam to uz? Ja nechapem. Poobede ma sice bolel trosku pravy vajecnik-ma tam pichalo a aj teraz ho citim, ale toto ma uplne matie. CO to moze byt?

vavrenka
21. nov 2014

@zarzisia mozno ovulacne krvacanie

rybkaa
autor
21. nov 2014

@vavrenka na 9 dc? to je skoro, kdežeee 🙂

rybkaa
autor
21. nov 2014

@zarzisia mne sa to stalo asi 2 x, že ms skončila, potom zo 2 dni nič a potom som ešte asi 3 dni špinila,ako sa ešte vyplavila nejaká zabudnutá krv. Alebo ti len praskla cievka, to je normálne. Ak riadne nekrvácaš, nemusíš sa báť 🙂

bosoriak
22. nov 2014

Baby, je mozne, ze mam kazdy cyklus po ovulacii uplne inu krivku? Ale ze uplne iny tvar. Predovulacny vyzera v podstate kazdy cyklus rovnako. Ale tie poovulacne su uplne nepredvidatelne. Mam ich 7 a kazdy uplne inaksi, ako potom zistim, ked je nieco inak, krucinal? 🙂

senta_sofia
22. nov 2014

@rybkaa no moja, ja by som ani na 9DC to ovulacne krvacanie na 100% nevylucovala, vzhladom na moje terajsie tehotenstvo 😀

senta_sofia
22. nov 2014

@bosoriak mozne to je, ci je to normalne, to neviem 🙂

rybkaa
autor
22. nov 2014

@bosoriak stáva sa to 🙂 hod link zhodnotíme 🙂

rybkaa
autor
22. nov 2014

@senta_sofia možné to je...aj keď máva inak ovu vždy v rovnakom case? uvidíme ako sa zachova teplota 🙂

senta_sofia
22. nov 2014

@rybkaa ja som tiez mavala ovu zrejme vzdy v rovnakom case 😀 a ocividne nebol ten spravny na plodenie a toto mi stale vychadza na nejaky 8-9DC, hoci som inak ovulovala az 14ty alebo kolky, dokonca niekolkokrat sme polemizovali az o 16DC

paskolinka
22. nov 2014

@zarzisia a teplotu merias, hlien sledujes? Ja by som nevylucovala ovulacne krvácanie. Alebo možno ak praskla nejaká cievka... Ale v oboch prípadoch by to malo byť skôr jednorazové a len trochu krvi.

paskolinka
22. nov 2014

@bosoriak no moje grafy su tiež kadejaké... ale tak zase ked si zoberieme od čoho všetkého závisí či namerias kúsok vyššiu alebo nižšiu teplotu, tak by mi skôr prišlo čudné, ak by sa podobali 😀

micikatka
22. nov 2014

@bosoriak ano aj ja som mala rozdielne krivky 🙂 kazdy mesiac ina 🙂 takze asi je to ok.

butterfly333
22. nov 2014

@rybkaa Ahoj mam otazku týka sa ovu testov z minulého cyklus. Lebo na 115DC mi vyšiel pozitívny na 16DC už kontrolná slabšia a na 17DC zasa pozitívny teda mne sa to tak zdá vieš mi to nejak objasniť. Ďakujem

butterfly333
22. nov 2014

@micikatka ahoj gratulujem.

micikatka
22. nov 2014

@butterfly333 dakujem pekne, este stale mi to nejako nedochadza

butterfly333
22. nov 2014

@micikatka držím palce aby bolo všetko v poriadku. Aj ja sa teším dúfam že sa zadari aj mne.

micikatka
22. nov 2014

@butterfly333 dakujem. prajem ti z celeho srdca, aby ti to vyslo. u teba to ako vyzera?

butterfly333
22. nov 2014

@micikatka no ja len 6DC dnes do ovu ďaleko. Takže tak. Bojím sa že netrafim ovu. Keď si pozerám ovu testy čo som sem dala to sú z minulého cyklus tak sa mi zdá že aj 15 aj 17 sú pozitívne no 16nie som z toho jeleň. Nemala som hlien len vlhko tak som nevedela či je ovu či nie. No keď 14DC som mala teplotu 36,6 a od 16DC už bola 37,0 to znamená že ovu bola toho 115DC??

micikatka
22. nov 2014

@butterfly333 no zrejme ano.

micikatka
22. nov 2014

@butterfly333 len potom preco si mala aj 17 dc silny. je dost mozne ze ovu ani nebola.

butterfly333
22. nov 2014

@micikatka to myslíš ako že by nebola? Veď po ovu aj teplota stúpla a držala sa vysoko do ms deň pred klesla. Myslíš že je to možné že by nebola? Veď ovu bol pozitívny.

veronikax
22. nov 2014

@butterfly333 mne sa zdaju tie prve ciarky velmi slabe na pozitivny ovu test ;/

butterfly333
22. nov 2014

@veronikax ktoré prvé? 15Dc mi vyšiel pozitívny deň po ovu mi aj teplota stúpla z 36,5 bola 115DC 16DC už bola 37,0

butterfly333
22. nov 2014

Tu je to lepšie vidieť ten posledný ovu je 15DC.

veronikax
22. nov 2014

@butterfly333 na tych foto to vyzera skor na 17 DC pozytivny ovu test 🙂 aj ked uz mas vyssiu teplotu 🙂 Mozno len na foto to tak vyzera 🙂

butterfly333
22. nov 2014

@veronikax no keď pozrieš tento obrázok posledný tak ten žltý ovu je 15DC a bol pozitívny aj teplota na druhý deň vystúpila. No to je už teraz jedno aj tak sa nezadarilo. ☹