Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bejka90 ďakujem, zajtra budem múdrejšia ☺️
Snáď sa opäť k vám pripojím 😀
@marinecka95 dufam ;))
@bejka90 ozvem sa zajtra okolo 13:00 s výsledkom 😇
Aj keď nevirm čo čakať keďže som dlhšie počas sviatkov nemerala, dnes som predpokladám 7DPO 🤷♀️ no uvidíme, bude tak ako má byť
@marinecka95 ja nechcem kaziť radosť, ale na týchto krvných v posledných časoch sú vkuse čiarky ☹️ hádam to nebude tvoj prípad
Tak z ducha je dnes ms 🤣🤣 tak na 5 dc clostyl na 12 sono..tak uvidime co bude z toho 😊
Tak baby, Dr mi povedala toľko, na 8DPO by to číslo hcg sedelo, ale ona to pokladá stále za negatívne keďže to je menej ako 10.
@marinecka95 a aky je dalsi postup? Pojdes o par dni teda znovu na krv?
Ahojte pridávam aj ja graf meriam 3 mesiac minulý mesiac ovu prebehla pekne len som počas nej ochorela takže nič z toho 😔tento mesiac zasa ovu prebehla aj test ovu Max silný snažili sme sa pred ovu a potom manžel ochorel už sme nepoistili😔 tak moc nedúfam ,že z toho niečo bude pridávam graf a budem čakať 🙏
@iamkate mala by som áno. Ale asi to bude zbytočné, začala som špiniť a testy dnes snehobiele 🤷♀️
Nevadí, ideme na vklad ☺️🙏
@katkaholiova ahoj Katka. Ako pokracujete? Budú dvojicky? Ako sa máš? 🤗
@evita2176 bohuzial to bolo na zlom mieste uchytene v stredu som bola na kyrerazi.
a uz sme sa zhodli ze uz ani dalsie nechceme.takze vsetkym vam tu drzim palce.
@katkaholiova to ma mrzí 🥲
@katkaholiova to je mi veľmi ľúto. Zvláštne že tak krásne tmavli testy a potom príde toto :( 😞
Prajem skoré uzdravenie 🙏
@katkaholiova
mrzi ma to :( prajem skore uzdravenie, a drzim palce akokolvek sa rozhodnete do buducna…. ❤️❤️🙏🏻
@katkaholiova
Je mi to ľúto držala som palce všetkým aj tebe skoré uzdravenie a veľa veľa Zdravia 🍀
@katkaholiova no nazdar....je mi touto...to už bolo tak veľké, že to bolo tak dobre vidno,kde je to uchytene? Nemusíš odpovedať ak nechceš....❤️
@majulka098 aké máš skúsenosti? Mne nepipa keď meriame dole. Ale keď skúsim normálnu teplotu tak pípa. Nerozumiem tomu
Ahojte dievčatá. Pripájam sa ja vám. Ja som snažilka zatiaľ 2,5 roka čakám na tie // čiarky
@katkaholiova joj mrzi ma.to strasne:( zazrakom sa podari a potom toto :,( ani neviem co povedat :( ale vela sil ti prajem !!!
@katkaholiova 😔 je mi to ľúto, že to takto dopadlo. Prajem veľa síl s nech sa rozhodnete akokoľvek ❤️
@zuzka2662021 ahoj 🙂...ja zatial rok snazilka
@katkaholiova mrzí ma to 🥺 skoré zotavenie
@katkaholiova js mi to ľúto 🙁 hlavne skoré uzdravenie
@zuzka2662021 skúsenosti s teplomerom? Ktorým? Používala som Adiel a Microlife som skúšala tiež ... Pípu obe, samozrejme, pokiaľ človek prekryje mikrofón, tak ho nie je počuť, ja som potom merala tak, že odpípa a jednoducho aj tak som ho tam nechala 4-5 min
@majulka098 s microlife. Ja tiež tak 6 min ho tam nechávam lebo ja to nepočujem pipat
@majulka098
@zuzka2662021
baby ja som vzdy pockala na pipanie (asi minuta?) vybrala a zapisala hodnotu. pekne mi ukazovalo grafy.
Ja by som asi zaspala za 5min a zabudla na cely teplomer 😬😀 mate vobec rozdiel v teplote po minute a 4?
@saxano2222 to neviem ja ho až po tých 6 vyťahujem.

@marinecka95 jej vidim aj ja na vsetkych testoch.... no nech s auz konecne udrzi !!!🙂 drzim silno palce