Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ersp zvlastne… mozno baby poradia ale podla mna je to dlho 5min, potrebujes odmerat a sup sup sa chystat do prace alebo vstavat k detom…
kazdoapdne drzim palce na pekne grafy 😍
@saxano2222
@zuzka2662021
ja microlife skúšala len párkrát, lebo som mala cykly začaté s adiel ... Ten pípa po fakt rýchlej dobe, cca 20-30s a rozdiel bol teda, po pípaní sa teplota ešte navyšovala ... zaspanie mi nehrozilo, keďže som vstávala do práce
@marinecka95 ahojky ako pokračujes?
@iam24 čakám MS 😀
@majulka098 gratulujem, nech len rastie 😘
@marinecka95 vážne? Už klesas?
@iam24 nemerala som už dnes, špiním stále, snáď sa rýchlo rozbehne, test biely
@marinecka95 ďakujem, tak snáď to už vyjde aj vám na tom vklade 🙂🤞
Ahojte,vidíte tam niečo?ja som videla zo začiatku akoby dušíka...poprípade skúste mi to dať do negatíva..Ďakujem
@majulka098 verím, že sa fazuľka už udrží 🤗
@eliska1986 niečo tam je, ale testovala si pepinom? Aj mne včera vyšiel ešte silnejšie a dnes ráno prišla ms. Skús inu značku radšej
@zuzka2662021 áno Pepino,kupovala som v DM drogeri.No počkám a keď tak spravím test cez vikend
@zuzka2662021 joj mrzí ma to s tou ms.A tie testy by mali stiahnuť keď tak duchuju
Ahojte dievcata, vidim ze su tu super plodne mesiace, vsetkym tehulkam gratulujeem ❤️ a anetehulky nevzdavajte to 🌺 po dlhej pauze zacinam merat aj ja s novym teplomerom, akurat ma trapia nizsie poovulacne teploty. Asi to bude tym ze meriam v ustach. Ja som zacala teraz prvy cyklus brat matersku kasicku a chodim na akupunkturu, tak skusam co sa da 🥴 teraz uz len cakat.
@karolli111 ahoj, ja meriam v ustach ako ty a moj graf zatial vyzera podobne ako tvoj, ovu 36,12 a aktualne dnes som mala 36,54 😃😃
Zajtra si idem dar zmerat progesteron lebo sa mi to nezda
@clockwork jej dakujem za odpoved. No mne to kedysi tiez merali ked som bola na IFV a nic nevraveli akurat po vklade som ho brala. Ale je mozne ze ho mam nizky. Tiez pojdem na rocnu prehliadku tak sa spytam 🙂 drzim ti palce ❤️🌺
Baby boleli vas po clostile vajecniky?
@dena12345678910 mňa nie
@engiii no ty mas krasny vzostup nahodou. Kiezby som mala tak vysoke teploty niekedy ☺️ drzim palce, nehadz flintu do zita, ved to mas super zatial 🌺
@dena12345678910 ani mna nic nebolelo
@engiii 10 až 11 dpo je rozhodujúci ak budeš mat vysoko je to super.ešte musis vydržať. Ja som mala tiež takto vysoko a deň pred ms mi klesla
@karolli111
@zuzka2662021
Práve takýto graf mám už 3 mesiac krásna ovu podľa teploty aj testov a nič z toho .. či je to aj vekom .. ďakujem dievčatá za podporu 🤗 všetkým snažilkam držím prsty 🤞😊🍀
@engiii hej moze byt vekom, stresom, a uplne hocicim ale poovulacne teploty mas paradne. To sa neboj. Urcite sa Vam cim skor zadari ❤️
@engiii veru ja som mala strašne Alpy grafy a tento posledný mesiac pekný graf tak rátam že sa mi asi hormóny upravili

@saxano2222 na microlife spravi aj 0,1 rozdiel ci ho vyberes po zapipani alebo po 5tich minutach 🙂