icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

karolli111
27. apr 2023

@aga1997 ahoj no bud si podla grafu 12 dpo ale ak sa ovu posunula tak 8dpo.zalezi aky mas cyklus dlhy a kedy mas mat ms, ale vyzera to nadejne ☺️

aga1997
27. apr 2023

@karolli111 cyklus mavam 27-28 dni ovu 13-14 ja si skor myslim ze bola ten 14ty len tam mi potom nesedi ten pozitivny ovulačny na 11dc keby bola na ten 14ty tak som 10 dpo no asi my ostáva len počkat 😊

karolli111
27. apr 2023

@aga1997 no kludne sa ti mohla posunut ked ti ovu tak ukazalo. Ja mam raz na 16dc potom 14 dc, telo sa meni stale aj urcite obdobia. Ale kazdopadne to vyzera fajn. Kedy chces testnut?

aga1997
27. apr 2023

@karolli111 fu netusim testovala som predvcerom asi pockam dake 2-3 dni

zojeva
27. apr 2023

@bejka tak dievčatá ja som bola dne sna nečakanej kontrole kvôli špineniu. Beby ma 3 mm a už je aj náznak srdiečka. Avšak, mám (aj som mala pred tým ) na vaječníku cysty z ktorej mi minulý rok robili aj punkciu. Tereza zas narástla a je väčšia, ako naposledy. Takže idem na špeciálne sono a zhodnotenie. A ak budú odporúčania tak v 15tt laparoskopicky ten útvar vybrať :/ takže to ma celkom nepotešilo.

pet888
27. apr 2023

@engiii vyska teploty nehovori o tom,ci tehotna si alebo nie,len o prebehnutej ovulacii🙂

engiii
27. apr 2023

@pet888 to áno to viem 😊 len keď klesá potom už si myslím ,že nič z toho.. keď poväčšine sa teplota vždy drží hore pri tehu..

engiii
27. apr 2023

@zuzka2662021 aj si brala niečo na úpravu?

zuzka2662021
27. apr 2023

@engiii beriem vitamíny tiande

marinecka95
27. apr 2023

Tak baby ja už idem opäť do boja …
Dnes mám za sebou intralipidovú infúziu na začiatku cyklu, o pár dní idem na ďalšiu a vklad samozrejme podľa ultrazvuku ale predbežne okolo polovice mája. K tomu samozrejme hemato liečba, clexan, … proste verím, že tentokrát sa tá naša fazuľka ubytuje na dlhšie a dotiahneme to do konca ❤️
Držím Vám všetkým palčeky 🙏

bejka90
27. apr 2023

@zojeva ahojki. Joj tak drzim prsty aby to kontrolne sono dopadlo dobre a netrebalo zasahovat pocas tehotenstva do tela :(

zojeva
27. apr 2023

@bejka90 bola som rovno dnes poobede. Plodik ok, srdiečko bije. A ten útvar či nádor, sledovať a ak narastie tak v 15tt musí von 🙈 no moc ma nepotešili , ale uvidíme čo bude na ďalšej kontrole

bejka90
27. apr 2023

@zojeva bude dobre ;) pekje ze uz aspon plodik so srdieckom ste videli;) dufam ze aj ja v stredu uvidim konecne :(

engiii
28. apr 2023

Prosím chcem sa spýtať meriavam si teplotu 5.30 len pred 4 som musela ísť na wc ľahla som a zaspala tvrdo do 5.50 a merala potom moze to wc ovplyvniť aj keď som cca 2 h potom zaspala ?

karolli111
28. apr 2023

@engiii no neviem mozno o trosku vyssia? Ja som to tiez tak urobila minule 3. 15 som vstala, sla na wc, spala do 0620 a normalne som zmerala a zapisala ako bolo 🤷‍♀️

mimuska328
28. apr 2023

Ahojte, chcela by som sa opýtať či mi prosím vie niekto poradiť s mojím grafom. Mohla prebehnúť ovulácia alebo nie? Od tej nedele kde som mala veľa priesvitneho hlienu a aj trochu bolesti na pravej strane odvtedy sa teplota drží celkom hore a neklesá, ovulácny test som nemala šancu robiť ten víkend takže neviem podľa testu odhadnúť a teplota vyskočila sobota hore lebo som malo spala a skoro aj vstávala aj merala. Keby bol anovulacny cyklus tak by lietala hore dole teplota že?

engiii
28. apr 2023

@karolli111 hmm neviem ani ja tak zapišem tiež

bejka90
28. apr 2023

@mimuska328 zatial to vyzera na anovulacny cyklus :(

mimuska328
Autor odpoveď zmazal
mimuska328
28. apr 2023

@bejka90 to vážne aj keď ide teplota hore? Tam tie tri teploty hore boli keď som mala črevnú virózu a teda vždy tá teplota hore výška keď som išla do roboty a bola som nevyspata. Ja už ozaj nechápem. Tento mesiac som hľadala všetky nádeje do toho a aj som zbytočne premarnila všetky tie vitamíny. Asi mi ozaj není súdené to bábätko

zojeva
28. apr 2023

@mimuska328 zatiaľ ovulacia neprebehla, podľa týchto teplôt, ale ja som mávala ovulaciu aj 27DC. Uvidis, aké budú teploty ešte.

mimuska328
28. apr 2023

@zojeva tieto posledné sú moje poovulacne teploty takže ani nebude už. Minulý cyklus som mala 27dc ale to bol prvý cyklus po potrate a predtým som mala okolo toho 17-18 DC ovuláciu čiže už ani neverím tomu že by bolo

clockwork
28. apr 2023

@zojeva
@mimuska328
Baby tie posledne teploty by mohli byt poovulacne.
Moje poovulacne su 36,6-36,7 a ovu mam potvrdenu aj sonom, aj progesteronom. Niekto ich proste ma nizsie.
Otazne je , co tie 12-15.den..
akoze meriam 2.mesiac, nie som vobec odbornik len som si vela nastudovala… a nechcem brat nikomu najdej

mimuska328
28. apr 2023

@clockwork Ten 12 deň som nemerala lebo som celu noc pregrcala čiže by to bolo zbytočné i tak a tie teploty mohli byť vyššie ešte skrz toho a tá posledná 36.7 som išla už do práce a vtedy sa mi dosť zle spi čo aj presne vidno že tie dni ktoré som vstavala do roboty a ten víkend je tiež taký o ničom lebo som vstavala sobotu 4:50 a meram o 7:00 a je to preto celé skreslené že nevyznacilo mi to. A nedeľu večer keď som si robila ovu test tak večer aj keď som mala dosť skoncentrovany moc bola celkom silná čiarka čiže mohol byť tu sobotu nedeľu pozitívny len tým že som tak hlúpo tam spala tak vyskočila teplota.. lebo od nedeli mám iba vyššie teploty vôbec neklesajú a čo som pozerala tak pri anovulacnom cykle to stúpa klesá stále.. ozaj to je záhada tento mesiac tak som zvedavá na konci

mimuska328
28. apr 2023

@clockwork Toto je graf z minulého cyklu a tiež postupne išla hore teplota ale to som bola vtedy ešte doma na PN čiže som nemala žiadne stresy a merala som stále na minútu presne

bejka90
28. apr 2023

@mimuska328 tak uvidis ak zajtra este vystupi teplota, tak ti vyznaci 21 dc ;) rano budeme mudrejsie ;)

clockwork
28. apr 2023

@mimuska328 ja som toho nacitala vazne dost, a vraj ta teplota vobec nemusi ist az k 37, kludne moze byt nizsia, aby doslo k pocatiu a tehu, samotna teplota v spojitosti s tehotenstvom je to nerelevantny udaj a vedecky nepotvrdeny…. Relevantny je len na potvrdenie ovu. Zenske telo je labyrint😃

engiii
29. apr 2023

@karolli111
Ahoj dnes takto 10 DPO a test biely 😔

karolli111
29. apr 2023

@engiii dobre ranko, to je asi este skoro ja co som citala baby az na 12dpo nieco malo videli, u kazdej je to ine, zalezi kedy sa uhniezdi. Este nieje nic stratene. Graf mas paradny neboj. Ja som troska stupla a som len 8dpo. Tak az kedysi buduci tyzden skusim ak to neklesne. A mas nejake pocity?

engiii
29. apr 2023

@karolli111 pekne ti ide hore veľmi držím prsty 🤞😊🍀 🙏..
Práve tento celý týždeň mi bolo dosť nevoľno od žalúdka bolo to čudné prsia ma bolia dosť ,ale to mávam bežne každý mesiac pred ms .mne má prísť budúci piatok .. niekedy aj nevoľnosti mávam pred MS ,ale toto bolo ozaj také divné až na zvracanie celých 5 dní .tak som dúfala ,že dnes ozaj niečo bude vidno .
Aj pri prvom synovi mi test ukázal neskoro . Ale teraz nedávam tomu nádej mám taký pocit ,že nič opäť .