icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mimuska328
29. apr 2023

@bejka90 nestupla hore ale je 36.7 stále sa to drží tam. A čo vlastne môže ovplyvňovať teplotu okrem spánku ? Aj stres ?

mimuska328
29. apr 2023

@clockwork na ig čo mám tu babu tak tiež minule to niekde riešil v otázkach a ona čo je certifikovana lektorka sa tiež čudovala. No je to zaujímavé celé všetko ale ak ťa ovulácia neprebehla vôbec tak to bude pre mňa veľké sklamanie už

zojeva
Autor odpoveď zmazal
zojeva
29. apr 2023

@mimuska328
@clockwork najprv som písala odpoved niekomu inému 🙈😀 ja mám poovulacne teploty tiež 36,6 až 36,7 dokonca prvé tehutenstvo som mala nad 37 v tomto tehotenstve som sa nedostala nad 36,8. Takze nemyslím, že by to bolo tým. Ale pozerám, že si mala virózu a tie teploty sú skreslené. Takze ja by som sa skôr teda spoliehala na ten tvoj pocit a výtok. Lebo podľa grafu by malo ísť po 6 za sebou idúcich teplôt nízkych 3 vysoke a držať sa nad úroveň predovulacnych, ale tebe do toho ide ta viróza a to nevyspatie čo to určite skresľuje a teda preto to vyzerá ako anovulacny.

mimuska328
29. apr 2023

@zojeva no keď si vezmem že tento mesiac som nasadila GS mimistar Forte a spolu s ním tie myovunelle čipky na plodný hlien a podľa kalendarika som tu nedeľu nemala ani ten čipok ani sex a strašne veľa hlienu som mala keď som skúšala krcok čiže to bol ten plodný hlien určite a ten som mala prvý krát.. tiez si myslím že tá ovu bola lebo ma aj bolelo na pravej strane a včera a predvčerom večer takisto a mala som to aj v prvom tehu takže na ten sa tento mesiac ani nespolieham len zo zaujímavostí meriam že čo mi tam ešte ukáže.. ale zistila som že pokiaľ chodím do roboty tak u mňa žiadnu výpovednú hodnotu nemá meranie teploty ani ovu testy robiť keďže niekedy robím 5:30-20:30

karolli111
29. apr 2023

@engiii dakujem 🥰, ano presne ja to mam tak isto, vzdy tieto PMS bolest prs, nafuknutie a dole ma pooichava a pobolieva, lenze ja som zacala tu matersku kasicku tak to mam asi z toho si myslim, a jedine co mam nove ze uz asi od 3dpo chodim casto cikat a ani vodu nepijem 🤷‍♀️ no tak uvidime neskor, mame cas este ❤️ nevzdavame sa, a ked by to nevyslo tak skusame dalej. 🍀

zojeva
29. apr 2023

@mimuska328 potom by som sa nato určite spoliehala, pre mna bol graf tiež len veľmi orientačný. Dokonca mne stúpala teplota až dva dni po ovulacii. Mala som to niekoľko krát potvrdené sonom takze pre mna bol graf len take uistenie že bola ovu keďže mávam 38 a viac dňové cykly. Takze uvidis aký bude výsledok na konci cyklu 💕

mimuska328
29. apr 2023

@zojeva ja ak to teraz nevyjde tak pôjdem asi k lekárovi nech už niečo robí lebo pri tých stresoch v robote to zasa nepôjde :( a z roboty odísť nechcem keďze som si to tvrdo odmakala aby som mala čo najlepšiu materskú :(

engiii
29. apr 2023

@karolli111 to mám aj ja to cikanie a malo pijem .. a prave by sme mali veľa piť ..vnoci tiež každú noc idem a kedysi som vydržala až do rána teraz aj 3x za noc .. materskú kašičku som mala aj ja pred 2 mesiacmi a inofolic premium combi to mi odporučil lekar aj kvôli váhe mám nízku a prvé dieťa som mala tiež rizikové od 3 mes hrozil predčasný pôrod ..teraz ovulácia pekna ukážková len mi posunulo menzes som mala pravidelnú a 5 dní mi meškal pri kašičke a inofolicu .ale posunula sa mi skorej mala som na 16 dc teraz 2 x po sebe skorej uvidíme teraz ako príde MS.. Manžel mal tiež Folandrol a vitamíny a po 2 mes to uz nechce brat .že je nafuknuty z toho😅 tak aj vitamíny obmedzil .. Tiež ma už 39 vek je vyšší a či nemal sedavu robotu sa pýtal dr a 4 roky sedel v kancelárii do minulého roka teraz má viac pohybovu tak uvidíme ,ale vraj u mužov aj tá sedava práca robí šarapatu .

karolli111
29. apr 2023

@engiii ano aj sedava a aj moc fyzicka, moj ma zas dost fyzicku zataz. Tak ani tak ani tak. A tiez ma folandrol a hundre ze mu je tazko z toho 😂 tak asi cosi natom bude. Inak ked som ja brala inofolic mne to strasne cyklus rozhadzalo. Mala som ho dlhsi a ovu az 16-17 dc. Teraz mam konecne po dlhej dobe na 14ty. Tak ja mam len tu kasicku a alchemilku zatial. Uz sme mali aj ivf 2x raz nic, druhy krat biochemicke, tak skusame zatial prirodzene, este chodim aj na akupunkturu, tak uvidime, ked sa nezadari tak zas asi pojdeme do IVF ale to sa mi taaak nechce. Dieta este nemame 🥴 a tlaci nas tiez vek. Mame 33 😬😱

engiii
29. apr 2023

@karolli111 silno držím palce aby vám to vyšlo 🤗🍀
Ja som presne tiež mala 16 dc po inofolic sa mi rozhadzal .potom som mala ešte pupalku a možno pri Tom som mala skorej ovu 12-14 .. ešte aj vitex ten mám teraz 2 týždeň neberiem ho v kuse od menzesu po ovu a tento mesiac som mala dosť silnu ovu strašne kŕče v ľavom vaječníku a test silno pozit poobede večer a ešte na druhý deň ráno .. len zrovna po Tom teste muž ochorel ako naschvál už sme nardsej neriskovali tak len dní pred ovu sme mali styk preto tomu nedávam veľa nádej .. Syn je už veľký 13 pubertiak a strašne by som chcela zažiť to všetko znova od tehu a po vôňu malého bábätka 😊 všetkým snažilkam prajem aby sa im zadarilo aj tebe ❤️

clockwork
30. apr 2023

Ahojte, ja dnes takyto graf. Teplotu 36,9 mam prvykrat… a mam velke bolesti, ako ked mi zacina Ms, rano som sa zobudila a myslela som si ze som dostala… ale nic zatial. Mozem ju ale dostat takto skoro a pri takej teplote? Nezda sa mi to

karolli111
30. apr 2023

@engiii aj ja tebe velmi 🍀 to b si mala uz pomocnika velkeho pri baveni. My sme mali tak segru po 12 rokoch, sme bavili, mama mala pokoj uz si to len uzivala 🤩

engiii
Autor odpoveď zmazal
engiii
30. apr 2023

@karolli111
Áno a on je veľmi starostlivý aj mi pomáha len už ťa puberta je taká ani pomojkat sa už nedá 😅A to mne chýba

engiii
30. apr 2023

@karolli111 dnes mi teplota stúpla 37.03 na 11 dpo som ešte takú nemala no neviem test biely tak budem už len čakať či príde MS za 5 dní lebo už mám aj také bolesti trošku a nálada nič sa ma radšej nepýtajte 😅
Ale včera mi bolo zasa od žalúdka divne aj dnes ráno 🤔

karolli111
30. apr 2023

@engiii to vyzera fakt nadejne. 🤩 Som zvedava nasledujuce dni, este casuuu dost. Ja som tak isto ako bola skoro, len 9dpo zatial. My sme boli vcera na oslave a vela ludi v malej miestnosti, uz kaslem ako tuberak, som tam ochorela, porazi ma. Kazdu chvilu sa mi zda mi cosi je 🤦‍♀️ imunita v prdeli. Mna hned aj prefukne. Tak budem cakat 😬

karolli111
30. apr 2023

@engiii inak to mas lutealnu fazu 16 dni? To mas super, ja som rada ked mam 13 uplne bez spinenia 🥴

engiii
30. apr 2023

@karolli111 mavala som práve menej 12 len 2 mesiac sa mi to posunulo asi z toho inofolicu nemavala som také dlhé cykli ani lf menzes mávam 5-6 dní

engiii
30. apr 2023

@karolli111 to má mrzí .že si ochorela to je hneď ..ja som nebola x rokov chorá ani covid som nemala a teraz som bola nezdravá už dva krát od začiatku roka

karolli111
30. apr 2023

@engiii aha tak to ano, to aj mne ten inofolic tak predlzill. No ved to je aj tym pocasim, stale skaredo, a ked je pekne tak strasne zas fuka, stale chodim len s capicou a aj tak. 2 roky mi nic nebolo a posledny pol rok stale cosi ale bude leto uz to hadam prejde 🙂

karolli111
30. apr 2023

@clockwork ahoj, tiez mas ukazkovy grafik. To na ms asi este nevyzera, s takymito teplotkami. Skus testnut rano a uvidis. Alebo v den MS, drzim palce 🍀❤️

dena12345678910
1. máj 2023

Ahojte...tak ja idem zajtra na sono ci mam nejaky dominantny folikul po clostile...teplota kleska vcera 36.1..dnes 35.9...mala by mi pichnut aj injekciu na ovulku ak bude dobry folikul..tak uvidime..snad konecne uz ta ovulka prebehne po 6 mesiacoch bez.😊

karolli111
2. máj 2023

Ahojte dievcata ako pokracujete? Ja dnes 11dpo a uz zacinam klesat 🥴 tak o 2 dni cakam ms.

dena12345678910
2. máj 2023

Mna dnes gyndoska odpinkala po prvom cykle s clostilom ze nemam.ziadny folikul dominantny a to.mam.len 12 dc pri.mojom.pco mavam neskor aj ovulku aj cyklus mam.aj 40 dnovy ona to hned zavrhla ze nic ziadne dalsie sono zeby som.mozno mala.neskor..ze edte skusime.dalsi cyklus so zvysenou davkou a ked ani vtedy nic ma posiela uz do centra do ziliny....hned.po 2 cykloch to somnou vzdala ze nema mi co dat..ze tam mi pomozu...ale.mne sa do.toho moc nechce ked mam jednu zdravu dceru preco by som nemohla mat dalsie dieta aj bez reprodukcneho centra. Tak som taka sklamana znicena z toho....neviem co robit...

karolli111
2. máj 2023

@dena12345678910 boze oni su na jedno kopyto, ani so mnou doktorka nic nerobila poriadne ani len ten clostil mi nedala hned do centra tiez. Tam to nevyslo prvykrat lebo neodhadli liecbu a druhy krat sa ujalo ale nakratko a az tam povedali ze to vyzera na pco. Ale hp krv nic nenaznacovala ze by to bolo pco. Tak 12 idem na preventivku ale uz tej doktorke nieco poviem, tiez ma to uz nebavi 😠 a ked mas dlhe cykly tak sama mala navrhnut ze treba neskor pozret boze moj sak kolkym babam povedali ze nemaju dominantny folikul ani ovu a otehotneli a este k tomu ked uz dieta mas. Nenechaj sa odbit a chod tam sama nech to pozre. Drzim palce 🍀

dena12345678910
2. máj 2023

@karolli111 no u mna vieme ze mam pco dlho uz..pri dcere asa podarilo na 3 cyklus s clostilom..ale to bol druhu gynekolog viac sa rozumel bolo vidiet ze vedel.co a ako..ale tato nova co mam je ozaj slaba ide len akoby podla tabuliek ze co sa da pri pco a nic neriesi nesnazi sa..ani sono nechcela po clostile ja som.ju prehovorila...dokonva ak davku mi chcela dat mensiu hovorim jej ze u mna je malo 1 tabletka ze pri dcere som zostala az ked som brala 3 a aj to bola ovulka na 26 dc a ona mi chcela dat jednu denne a bez sona nic..anoo ona ma odbila na 12 dc ze neni tam.nic tak papa.....ani ziadne testy krv hormonalny profil nic...a to mi este chcela dat na dalsie 3.mesiace duphaston na cyklus ze az potom clostil..hovorim ze to nechcem aj tak nepomahal ze aj tak ms som.mala neskoro vobec namma nezaberal....a stale.mi tvrdila ze netreva ete clostil netreba sonoo a neviem.co...a zrazu ma uz po jednom cykle ide posielat do centra.....treba naozaj trafit dobreho doktora co samu chcet pomoct a ma skusenosti..lebo toto cele stoji za prd...

engiii
2. máj 2023

Ja dnes takto .. včera a dnes som test nerobila od stresu som sa nato vykašľala .že do ms nebudem nedávam tomu nádej .. Ale zvláštne vlastnosti nech už nemám bolesti pms ja už týždeň pred mávam kŕče veľké a teraz nič len cez víkend trocha a odvtedy nič len tie prsia 🤔

karolli111
2. máj 2023

@engiii noo tak ty sa pekne drzis stale, jasne ten stres tomu neprospieva, najlepsie pockat do tej ms a uvidi sa. 🍀🙂 Drzim silno palceky 🍀🍀🍀

engiii
2. máj 2023

@karolli111terraz pozerám 😅 ako mi ten tel prehadzuje slová napísané ako Maďar ..zdá sa mi ,že aj prsia ma menej bolia tak myslím .že budem klesať
Tiež by som mala ísť na kontrolu po 3 mesiacoch.. len nemám kedy akosi mi to nevychádza