Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte, myslite že sa mohlo podariť ? Zajtra si asi urobiť test keďže ms som čakala včera a dnes a stále nič. Len ta teplota… síce je vyššia ako pred ovu ale aj tak, čo si o tom myslite ? Ps. Merania prvý mesiac boli v rôznych časoch, a nevedela som ako správne merať, niekedy som o 5 ráno išla na wc a potom o 7-8 som merala. Teraz meriam pravidelne medzi 5:00-5:30
@majoralka jejo, držím palce daj vedieť ako. Ale graf ke pekný 🙂 ja idem asi dnes testovať, ale veľkom sa bojím. Nemá v podstate žiadny príznak, len ma hrozne boleli bradavky od ovu ale hrozne ani sa dotknúť. A vraj sa mi aj zväčšili priateľ hneď povedal či nie som tehotná 😜dav vedieť keď bude test
Negatívny. /
@majoralka silno drzim palce 😊 kedy budes testovat? 🙂
@zanzilady veru negatívny, mrzi ma to 😕
ďakujem, ja som male vela krat krasny graf a potom bum a pád dolu…
@dena12345678910 ďakujem 😊 ak bude teplota hore, tak sobotu na 12dpo by som skúsila, našla som jeden test Slunicko 🤣 a ty ako?
@majoralka oddivujem tu tvoju trpezlivost ze cakat netestovat uz aj skor 😀😀ja som to nikdy nevydrzala 😀....ja dobre zatial dodnes som nevedela ani ze som tehu a od dnes rana mi je nejak šouufllll ..na kontrolu idem 19 dufam ze tam bude vidiet vsetko co tam ma byt 😊
@dena12345678910 neobdivuj, lebo skočím po test a ocikam ho este teraz 🙈🤣😀🤣
Tak to som rada, ze je dobre a na nevoľnosti neporadím, nemala som pri prvom tehu…ale vlastne pri druhom som musela mat stale nieco na jedenie po ruke, ked mi zacalo byť blbo, stačilo 1-2 sústa a bolo dobre….lenze to nedopadlo dobre…drž sa a nech je lepšie 🤞🫶😊🥰☘️
@majoralka dufam ze ked to tu rano otvorim bude tu pekny testik 🙂
Baby, na ktory den je najlepsie robit hormonalny profil? Konecne mi gyn chce spravit HP a ako na just som dostala v stredu MS a 3-5 den vychadza piatok(svitok)-nedela cize mi nevezmu krv...zvazujem sukromne si ist vziat krv v pondelok co bude 6dc, myslite ze to moc skresli? Nechce sa mi dalsie 2-3mesiace cakat na dalsie kramy...
@majoralka to ma veľmi mrzí :(
@dena12345678910 hmmm, tak čo už 😕 ja som aj tak akosi zmierená, že dcérka bude, bohužiaľ, jedináčik 🥺 ale v kútiku duše každý mesiac dúfam 🙏🏻
@majoralka ale tak zasa ked uz mas jedno dieta preco by si nemohla mat aj druhe 🙂
@dena12345678910 áno, otehotnieť sa mi dá, aj keď už to nebude také ľahké 🙈 v apríli budem mať 40, čiže aj vek je už taký vyšší 🤣😀 bude ako bude 🥰
Dievčatá 🙈 dnes 30dc, MS nikde (mala prísť včera) teplotu som včera ani dnes nemerala, zle som spala, máme doma prváčku a ja mám stresy za ňu 🤣🙈 test nemám doma, tak som ani nerobila 🤷♀️ Ale asi dnes cestou z roboty kúpim a spravím 🙈🤣

Zalezi ako dlho mas LF, ale test by ti to na 13 dpo ukazal🤗