Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuza265 aka je to aplikácia ten graf?
@michaelka_ mala by to byť aplikácia “read your body”
@michaelka_ ako pise baba nadomnou - read your body. Pozor sama si tam nastavujes liniu a 1 dpo a podobne z dovodu, ze tie aplikacie, ktore to robia same, to casto robia nespravne. Co je tu aj vidiet niekedy - nehovorim, ze vzdy. Minimalne liniu davaju na zlu uroven takmer vzdy
@patkajj podľa toho, že máš rozdiel teplôt medzi začiatkom a koncom grafu by som povedala, že prebehla. Neviem však určiť deň 🤔
@bambulka711 veď toto, že ani ja vôbec netuším … a to vyzeral ten začiatok cyklu tak krásne s tými nízkymi teplotami 🤨🙃🙃🙃🙃
@patkajj hlavne, že prebehla. A ak ste sa snažili medzi 13. a 19. dňom, tak nádej tam je 😊
Ahojte. Merala som si teraz 3 dni bazalku a stále je na 36.2 včera som si robila ovu test lebo na 15. DC býva pozitívny a teplotu 36.5 a aj bol ale mala som moc zvláštny silný výtok a divnú ms ktorý som nikdy nemala tak som si spravila tehu test a hneď po minúte bola okom viditelna čiarka potom po 10min pomaly bledla. Aký je váš názor?
Ahojte, stretli ste sa niektora s vysokym amh? Norma je to 7,37 ja mam 11,2..cakam na vyjadrenie od gyn..pozerala som na nete ze moze to byt pcos, ale okrem nepravidelnej MS, resp. dlhsieho cyklu ziadne priznaky z pcos nemam...cyklus mam dlhy od prvej MS, doteraz do gyn nechcel riesit, mame uz syna prirodzene, podla BT ovu prebieha aj ked v cykle neskor..
@ersp ahoj ja mam 10,8 amh a tym aj potvrdene pcos tiez nemam ine priznaky iba nepravidelny cyklus a anovulacny..ovulacia mozno raz za pol roka...
@dena12345678910 ocakavam aj ja ze mi dr napise ze sa jedna o pcos..neviem co bude dalej..ale podla teploty by som mala mat ovu kazdy cyklus (vidiet vzostup, drzanie teploty, 16 dnova LF pravidelne a potom MS), tak neviem..uzivas aj nieco na upravu MS, alebo ovulaciu?
@ersp neviem no podla toho amh by som povedala ze nemas ovu kazdy mesiac lebo ho mas tiez dost vysoke...uzivala som vsetko mozne co som sa docitala ze pomaha na pco ale nic mi nepomohlo...ani moja gynekologicka tiez mi dala lieky na stimulaciu na rast vajicok ale vobec som nereagovala ..tak som isla do car do martina urobili testy a tak nasadili liecbu a hned prvy cyklus som zostala tehotna ..teraz som v 9 tt.
@dena12345678910 mam da sa povedat kazdu druhu ovu kedze cykly mam 60-70dnove...cize vajicok sa spotrebovalo malo...uvidim co mi povie gyn, ci klamala teplota alebo nie...kazdopadne tebe k tehu gratulujem, sme aj my s muzom otvoreny rieseniu v Car, v ktorom v MT ste boli? Lebo je tych centier viac a fakt clovek nevie ake zvolit 🙂
@ersp my sme boli v Iscare a sme maximalne spokojny🙂hned robili testy po tyzdni vysetrenie a vysledky boli a hned nastavili liecbu vsetko vysvetlili aj pristup super ..dlho necakas ked prides...akoze fakt super ..nelutujem a mala.som ist aj ja skor nemusela som zbytocne cakat a nervovat sa s vitaminami a podobne.
@dena12345678910 asi to zacneme aj my riesit...maly ma 3,5 roka nechceme uz dlho cakat...dakujem za info 🙂
@bambulka711 ja dnes 10 dpo
@adules a kedy sa chystáš testovať? Mne majú prísť v sobotu, tak rozmýšľam, že v piatok už by som mohla skúsiť, ak neklesne teplota. Prvýkrát mám niečo, čo sa snaží podobať na trojfázovú krivku.
@bambulka711 tak ja keď tak v piatok aj to len kvôli tomu či brat alebo nebrať progesterón , ja by som mala (ne)dostať až v pondelok
@bambulka711 moj graf...
@adules tak ty máš parádny graf. Podľa mňa to tam je, ešte aj ten pekný pokles... 😊
@bambulka711 áno pekný je, ale snažili sme sa len deň pred ovulkou, necítim žiadne príznaky, dokonca ani nemám plnšie nejako prsia ako zvyknem mať. Takže asi tak, a podobný graf som mala aj v marci to vyšlo, ale nedopadlo dobre.
@adules tak to je dobre, že sa cítiš inak ako inokedy. Držím palce 😊 Ja cítim bolesti podbruška na pravej strane, ako keby som mala dostať MS a mám výtok ako keby riedky krémik (lotio) a dnes zmenil farbu z čisto bielej do ružovo-žlta. To sa mi stalo prvýkrát, že by som mala na nohavičkách vôbec niečo... tak už len vyčkať...
@adules ahoj aj si testovala? 🙂
@dena12345678910 ešte nie

@katariiinkaa Neviem, aké sú tam časové odchýlky v meraní, ale vyzerá, že prebehla 16DC.