Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@adules ja mala na 14dpo a ďalších 7 dní špinenie (ranné skôr), ustálo iba cez víkend a potom počas sviatkov, takže mimo práce bol kľud a potom už nebolo
... špinenie môže byť zavrtávanie sa viac alebo kvôli námahe (brala som tie dni ascorutin) ... ja mala od 11dpo čiarky, ktoré silneli aj napriek špineniu, momentálne končím 29tt .. takže iba špinenie nemusí znamenať ešte nič ... ja by skúsila i tak test, či silneje 🙂 držím prsty 🤞
@majulka098 ja si ťa pamätám, ja som vtedy mala potrat. Ale ty si od začiatku mala krásne čiarky a ja mám duchov. Ak to má vyjsť tak to výjde. Lebo potom by som len testy naháňala a obzerala. Už sa na snívalo dnes s testami. Musím ti stopnúť, lebo sa fakt zbláznim.
@adules tak ja som tiež si hovorila, že buď-alebo, ale ráno som test urobila, ako to vyzerá, keďže ma miatlo to špinenie a dr. mi tiež povedala, že buď sa spustí ms, alebo nie (ale sliznicu som mala vysokú na to, že by mi mala začať ms) a na preventívke o 2tt na to už videla machuľku
@adules krása, budem držať palce 🙂
Ahojte, môžem sa ku vám pridať? Som ale úplný novačik 😔
Testujem ovu testami, ale nakoľko mi už 2 mesiac hapruje cyklus tak by som chcela skúsiť marat BT.
Zajtra budem 12dc nie je to neskoro začať teraz merať (ovu testy sú zatiaľ negativne), alebo radšej počkať do ďalšieho cyklu?
A prípadne viem zistiť podľa BT že ovu ešte len bude, alebo len že už prebehla (+ovu test)
Ďakujem za každú radu 🥰
@samuel06 ahoj, určite nie je neskoro. Prvý cyklus budeš zisťovať, aké máš teploty pred ovuláciou, akú v deň ovulácie a aké po ovulácii. Časom budeš potom vedieť určiť, či ešte len bude alebo už bola. Napr. u mňa v deň ovu klesne teplota úplne dole, takže viem odhadnúť aj bez testov 😊
Ahojte...tak ja som dnes po kontrole konecne po nekonecnom cakani....vsetko je zatial tak ako ma byť. Tak mi odlahlo zasa nachvilu 😊.....aktualne som 8+6tt podla ms a malé bolo presne tak veľke ako má byť podla tt.
Všetkym vám tu budem držať silno palce..a budem vás sem chodit pozerat ako sa vám darí a dúfam ze tu nieco nové pekné pribudne 😊😊
@bejka90 ja ich tam vidím tiež 🤞☺️ na 10dpo krásne, ale pre istotu, dopredu nebudem blahoželať 🙂 hlavne sa dať dokopy a čiarky nech silnejú a je všetko v poriadku ... ten vrchný je WS? Ten spodný nemám šajn
@majulka098 jasneee neprijimam este ziadne gratulacie ani nic :D joj len aj v aprili mi to zacalo chorobou :( ale v podstate aj prve tehu som bola hned chora :D ten vrchny je top test a spodny graviclean? Nieco take :D akoze videla.som ze ten spodny vela falosne ukazuje ale urobila som minuly cyklus a nic ateraz zato pekne vidno no a too test ma este nesklamal..uz len mech sa to drzi no. Nechcem si znovu zopakovat Ma alebo nieco ine:(
@majulka098 aj čiarky boli celkom pekne, ale keď prestali v nedeľu večer bolieť kríže a nos už nebol tak citlivy, vedela som, že to už nie je ok,práve sa mi rozbieha krvácanie
@adules je mi to ľúto, no asi tam nebolo všetko ok a radšej takto si myslím 🤔 a ďalší sa podarí
@majulka098 takto vyzeraju zaschnute normalne az neverim ze tak pekne ich vidno este take som na 10dpo nemala 🙂 teraz budem mysliet uz len pozitivne lebo na jar som s alen stresovala takze teraz nic zle nepripustam!!!!🙂 a ty sa ako mas? Uz termin sa pomalicky blizi🙂 pohlavie viete?🙂
@bejka90 krásne čiarky🤞tak treba myslieť určite pozitívne 🙂 a to zlé si nejak nepripúšťať, bude ako bude (to som si hovorila ja stále 😅) ... No ja som v 30tt a malá je od nedele pretočená dole hlavou a zistila som to tak nejak hneď, keďže sa dostavili iné, nepríjemnejšie bolesti v spodnej časti panvy, v stredu mi to potvrdila aj doktorka na kontrole, takže má priestor mi s nohami kopať do rebier, čo si aj užíva a rukami do močáku 😅 no z toho vydedukuješ hneď, že na 99% to je slečna, anjelik, v ktorej sa bude skrývať čert (tak to sedí na môj termín 6.12. 🤣 no ale je pravdepodobné, že sa vypýta skôr, keďže je väčšia o viac ako týždeň, veľkosťou aj váhou, bude asi po chlapovi, ten bol veľký, ja taký štandard, ale obaja prenášaný 🤣 uvidí sa teda kedy) ... a riešim kvasinky po glukózovom teste, ktorý dopadol ok a klasika vonkajšie hemoroidy, s ktorými sa trápim asi mesiac a pol 🫣 ešte ma čaká tretie sono na klinike 4.10. A 11.10 nástup na MD s kontrolou opäť... asi taký môj výcuc z posledných dní 🤣
@majulka098 krasaaa tak nech vsetko dobre dopadne a nech ta vela nekope :D
@bejka90 ďakujem, snáď už aj tebe teraz dobre dopadne 🙂 ... nech si kope, ale nemusí do močáku a rebier 😅 to nakopala v stredu aj doktorku, keď hore hmatala maternicu 🤣 tak doktorka hneď ruky preč dala, že malej sa to nepáči 🤣
@bejka90 wau 🥳👏🤩

@adules Stúplo, ale to je reakcia na duphaston. Takže tento mesiac asi nič. ☹️ Snáď ten ďalší...