Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zanzilady ja som pri prvo msynovi vyrobila taku kartu akoze a dnu text: gratulujem najrychlejsiemu plavcovi a vedla par testov nalepenych:D. Druhe neuspesne som oznamila stieracim zrebom a do tretice teraz so msi dlaa urobit tricko s textom ale jeho ani nenapadlo precitat ...som sa ho musela opytat ci mam pekne tricko :D
@patulka2 viem, že možno ti to príde ako hlúposť, ale mali sme v rodine stav, kedy sa teta snažili o bábo 12 rokov, mala naplánované už implementáciu darovaneho vajicka skrz vek-42 rokov, nemali žiadne dieťatko predtým, keď už mala ísť na kliniku, tak jej vyšiel pozitívny test, ako zázrak. Všetko čo doposiaľ brala, vtedy vysadila, a zmierila sa s tým, že vajicko nebude jej, a dúfala, že dospeje až k pôrodu. Jedine co ešte vyskúšala, bolo pitie zihlavoveho čaju každý deň 3tyzdne vkuse na prečistenie, krvi celkovo . Každý deň si nazbierala čerstvú zihlavu, a vypila 1,5l čaju. Nehovorím, že to presne dospelo k tehotenstvu ale po toľkých rokoch , ona verí, že jej to pomohlo. Vyskúšaj, za to nedáš nič. Jej sa zahadne aj usporiadal cyklus. 🙂
@zuzi_747 inak presne moja kolegyňa toto. Teraz začína 4ty mesiac. A 3 roky sa snažili. Už mala ísť na umelé oplodnenie a ani ona ani muž nemali dobre výsledky a zrazu pár dni pred tým ako mala už oplodnenie podstúpiť zistila že je tehotná. Tiež cca 37 rokov. Naozaj pomáha asi to uvoľnenie sa a zmierenie že to či ma prísť príde.
@bambulka711 preco sa ti napr 8 dc nerata? Merala si v inom case?🤗
@zuza265 veľmi zle som spala, tak bola teplota skreslená podľa mňa.
@bambulka711 lebo podla tohto by si mohla byt po ovulacii (neviem ako hlien) ale aj nemusela - skoda tej jednej teploty. Mas ich dost nizke - ale mozu byt aj take. No nemusia. Uvidis co dalej. Ak prebehla, tak 10 dc. Ale podla mna este len bude a je mozne, ze ta teplota na 8 dc nebude skreslena🤗 uz asi len cakat
To iste sa stalo aj na 5dc?
@zuza265 áno, to som tiež nespala viac menej. Teploty mávam všeobecne nižšie, ale tento mesiac je celý čudný. Aj ovulačné bolesti mi trvajú cca 5 dní vždy a končia ovuláciou. Tento mesiac začali tiež 9dc, tak som nízku teplotu na 10dc pripisovala paralenu. Vlastne stále mam tie bolesti podbruška a krížov silné, ako každý mesiac, aj testy tmavé dnes... na 5-10 DC boli úplne svetlé... len teplota ma mýli. A hlien nemávam vôbec a podľa krčka to nepoznám :( takto som mala graf minulý mesiac.
@zanzilady ahoj. Joj ano akurat som isla pridat foto, ze co si myslite. Mam pocit ze ten dnesny 17dpo(spodny) je svetlejsi ako ten nad nim 15dpo :( zacinam sa trochu obavat:( nemam uz tuto znacku takze uz nebudem vediet porovnat ae akurat siel muz do lekarne tak som mu kazala kupit este nejake ake budu mat a aj digi tak uvidim s cim pride...skusim zajtra rano. Dufam ze z toho nebude biochemicke lebo ma porazi :,( a ty ako???
@bejka90 je tam trošičku rozdiel, ale zas to nie je nejaké výrazne to este kludne môže byt v poriadku. Hlavne ver tomu že to bude dobre 🥰 a niektoré teda majú vecer silnejšie testy tak možno skús urobiť teraz poobede keď príde muž, a zas aj zajtra ráno a uvidis, budem myslieť na teba, neboj bude dobre 😍 ja som mala dnes asi rovnaký asi kuuuusocek silnejší ako všcera ale skoro nepatrne. Ale zas keď sa hladina zvysuje ob deň tak zajtra by mal byt výraznejší rozdiel. Mám ešte jeden rovnakej značky, a potom už len clearblue
Toto čakanie je úplne najhoršie 🥲 ale nesmieme pripúšťať nič zle.

@zanzilady ja som tym len chcela povedat, ze ms “keby bolo keby by mala termin skor” 🤗 a ano! Tes sa najviac na svete a mysli pozitivne♥️