Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zanzilady asi by to nemalo velmi vypovednu hodnotu ak teraz urobim a rano. Uz tolko pockam. Len doniesol mi dr.max testy a potom tie kazetove asi tiez dr.max. tebe pekne silneju.
@engiii to su graviclean akoze 1x som nimi testovala lebo lacno vychadzali :D 3kusy v baleni... ja sm s top testami spokojna alenuz kaslem na to. Urobim tie co mi doniesol dnes muz a potom je to v rukach bozich...a v pondelok volam dr tak som zvedava na kedy ma objedna. To mi bude tyzden a den meskat ms
@bejka90 pecka 🤩 držím palce
dnes som 15dpo
A teraz keď som bola na wc tak už to bolo hnedé. Take ako keď vám konci Ms. Čítala som medzičasom že to je normálne keď to nie je krvácanie. Tak dúfam. Len som sa zľakla.
@zanzilady ja som to mala pri prvom tehu v 8 tt hematom krvná zrazenina z ms ,ktora mala prísť a neprišla dr nasadil lieky ascorutin duphaston a pekne sa vstrebal a všetko bolo v poriadku len som ležala dva týždne v nemocnici na pozorovani a potom som musela mat kludovy režim stava sa to .zajtra si skus zavolať dr možno ti niečo dá ascorutin sa dá bežne v lekárni kúpiť .dobre to dopadne 🍀❤️
@zanzilady jej veru 😅keď som prepracovana nemám pojem aký je deň stava sa mi to 😅 ja mam namahavu pracu tak sa tiež obávam aby som nezačala špinit lebo pôjdem hneď PN ked budem znova tehu len ja som nemala celych 9 mes vychádzky musela som ležať s vyloženými nohami od 6 mes mi hrozil predčasný pôrod tak sa modlím aby som aj toto nemala také rizikové.
@zanzilady ja som mala od 14dpo takéto špinenie, stále ráno, doobeda v práci (aj námahou asi z časti, cez víkendy vôbec) cca 2tt ... som v 31tt teraz 🙂 na gyn mi vtedy povedala, že pokial nebudem krvácať, tak ok, a na kontrolu som šla o ďalšie 2tt a to už videla machuľku, tuším už aj srdiečko bolo, to som bola v 7tt vtedy
@majulka098 presne toto potrebujem počuť 😍aj ja to mám tak naozaj bez krvi len spinenie.
@zanzilady držím prsty 🤞
@majulka098 dakujeeem 🥰
utekala som si este kúpiť iný test 😅slniečko
@majulka098
@zanzilady tak ja slniečko robila poobede iba (viac som ich nemala) a dr.max ráno 😅
@majulka098 to ti pekne tmavli, skúsim ho aj ráno urobiť tak dúfam že budem mat aj ja tmavšiu 🙂
ja som mala ovu 16.teho takze som dnes 15dpo, ale posledné cykly som mala 32-34 dňového podľa toho by som mala mat ms 3.10. 🙂 tak dúfam že to ťavnutie príde zajtra / pondelok
@majulka098
@zanzilady ono sa nedá počítať cykly ako také, koľko dňové sú, keďže folikulárna fáza môže byť aj predĺžená alebo skrátená vplyvom rôznych okolností (u mňa ju napríklad skrátila fertiprona o 3-4dni, teda potom som mala cykly 28dňové a nie 30-32 ako predtým), takže záleží, kedy dozreje vajíčko a potom prebehne ovu a aká dlhá je luteálna fáza väčšinou, ja som ju mala 14-15 dní, takže štandard ... lebo podľa toho ako píšeš, by si mala luteálku 19 dní, čo je už priveľa, tých 16 ešte môže byť, ale aj to je už veľa a o dlhšej lf som fakt nepočula
@zanzilady ak je to "len" spinenie tak to bude snad v poriadku 🙂 ale kebynahodou krv tak skoc na pohotovost pre istotu. Test mas pekny 🙂 ja so mdnes urobila posledne som sa rozhodla ze sa nejdem viac stresovat testovanim takze dnes koncim 18dpo. V pondelok volam dr tak sa uz neviem dockat na kedy ma objedna 🙂

@engiii dnes si mala.termin ms a uz ti takto ukazuje digi? Mne ukazoval 1-2 sranda. Ale super 🙂 ja zajtra skusim digi