Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@jaja9891 myslim, že tou poslednou vetou si to vystihla. On si je tebou absolutne istý a vie, že v konečnom dôsledku aj ked on sa snažiť nebude, tak to ty svojou iniciatívou zachrániš. To je to nebezpečenstvo, ked žena ukaže aka je schopná, aka je akčná... On má zrejme pocit, že on sa pri tebe len tak zvezie. 😒
@jaja9891 pani, uz ste spolu dlho, ked ste to doteraz spolu zvladli, neboj, zvladnete aj dalej. vies, ak si ho naucila, ze vsetko organizujes ty, on si zvykol. chlapi su tvory pohodlne. on tazko pochopi, ze by to mal menit, vsak to tak dobre fungovalo, ze ty vsetko vybavis, zariadis 😉 a niektori chlapi na take veci jednoducho nie su. mam kamaratku a jej priatel je velmi uzavrety typ, ona musi byt ta akcna. on ju podrzi, podpori, povie svoj nazor, ale ked pride na vybavovanie a vymyslanie aktivit, tak nastupuje ona 😉 ju to nastastie bavi, ale myslim, ze keby mala ona krizu a potrebovala od neho akciu, tak sa nedocka 😀 ten tvoj bude asi podobny pripad 😉 navyse ho to asi teraz dost prevalcovalo, tvoje zdravotne problemy, snazenie, vsetko to trapenie. skuste si dat trosku pauzu so snazenim, venujte sa sebe. neboj, vsak ked ta preliecili, snad sa ta endo len tak rychlo nevrati a psychicka pohoda ti len prospeje. vsak vy dvaja a vas vztah je predsa dolezitejsi, ako potencialne deti, nie? skuste sa o tom porozpravat a nesustredit sa len na to, aby ste za kazdu cenu mali cim skor dieta. mne to napr. velmi pomohlo, ked sme si to s mm vyjasnili. tym padom som prestala byt smutna, mm netrapim tragickymi viziami zivota bez deti 😉 a hned nam je obom lepsie. by si neverila, ako to aj na neho vplyva, ked som ja v pohode 😉
@rybkaa sak frastacke narecie, galoty ako velke nohavice, galotky ako male 😀
@paskolinka naschvál ich dávam tesne k sebe, aby som vedela, kde vlastne presne mám na tom teste pásik hľadať, v ktorých miestach 😀
@paskolinka my nazyvali galotkami len dievcenske nohavicky 🙂 trenky su trenky, ale nikdy som nepatrala hlbsie po tom, co vsetko ten pojem zahrna a slovnik slovenskeho jazyka sa tvari takto http://slovnik.juls.savba.sk/?w=galotky&s=exact...
@senta_sofia jaaaj, to akoze gatky stahuje? ja furt ze svoje galoty 😀 lebo teda my sme gatkam nikdy galotky nehovorili 😀
@paskolinka hej, ale sak vies ako, stiahne najprv svoje galoty a potom aj galotky 😀
@senta_sofia viem čo to znamená, len som to dlho nepočula 😀 naposledy si pamätám tie modré gate na telesnú pre dievky - to boli glotky - ako gaťky z ruštiny 😀
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/bapsi123/gra... ach zienky, tak toto je najskaredsi graf, aky som kedy v historii merania mala...asi ta ovu fakt nebude ☹
@bapsi123 a preco? vsak je pekny... normalne mavas ovu tak 14-16 DC, tak akurat. a to uz si zadala aj zajtrajsiu teplotu?
@paskolinka aha upss, to som musela nieco na mobile postlacat...niekedy mi vyhadzuje cisla dopredu co si pamata :D
@bapsi123 vsak uvidime dalsie teploty, zatial to vyzera, ze ovu kludne este moze byt 😉
@rybkaa drzim silnoooo palce, nech vam to tento mesiac vyjde 😉 ..inac na margo bocianov: boli sme s manzelom v sobotu vypomahat pri jednej akcii na takom velkom dvore...vysli sme vonku a nad nami mali hniezdo bociany, boli dnu aj s mladatkom.. ako sme si zacali pripravovat veci na grilovanie, bociany odleteli a nevratili sa, kym sme tam boli..tak hovorim mm, pozri, este aj ten bocian,ked ma videl, ta odletel a uz sa radsej nevratil 🙂 🙂
Ahoj holky, asi se s váma loučím, přestávám měřit 😀 Už mě to nebaví 😀
Dnes jsem byla u doktorky a všechno v pořádku 🙂 za dva týdny na kontrolu srdíčka 🙂) Váček 8mm, mimčo 2mm. 😀
@bapsi123 to si aspoň bociana videla aj ked uletel 😀 ja som bociana nevidela ani nepamätám, asi musím ísť do zoo kuknut 😀
@ivet1987 tak to chápem 😉 prajem nech je všetko ok, a vsak ked už tu bt merať prestavas, pomerajte aspoň prcka u dr a príď poinformovat ako rastie 😉
@paskolinka presne si to vsetko vystihla...mna nastvalo hlavne to,ze sa snazime kratko a uz to je na figu... proste mame zle dni,dufam,ze to prehrmi,lebo som totalne vycerpana z toho a unavena... ja viem,ze na neho vplyva to,ci som stastna,alebo smutna... uvedomujem si to,len by so teraz potrebovala viac podrzat od neho.... dakujem za vypocutie a povzbudenie 🙂 idem si oddychnut a snad dalsie dni prinesu nieco lepsie,este raz vdaka,ste tu uzasne zienky a cela skupina 😉
@afra najhorsie je,ze jemu by to vyhovovala,keby som bola ako on,sedeli by sme doma,no ja by som to rychlo vzdala,lebo som akcny typ a potrebujem oddychovat aktivne a on zase naopak,ale to je tym,ze ja v skole pracujem zväcsa 😀 hlavou a on v praci manualne a potom ten oddych je rozdielny

@rybkaa 😅 ale ved skus, ublizit to neublizi 🙂