icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dracik07
3. okt 2023

@zanzilady jej super, potom nám daj vedieť ❤️

zanzilady
3. okt 2023

@engiii anooo určite dám, myslím že mi ešte budú brat krv aby videli či mi Hcg stúpa, tak dúfam bude všetko v poriadku 🙂

zanzilady
3. okt 2023

@dracik07 😍anoooo

dracik07
3. okt 2023

@zanzilady budem držať ✊🍀, nech hcg pekne rastie. Na sone asi ešte nič neuvidí. Kolky tt si?

dracik07
3. okt 2023

Ja som tento cyklus skúsila merať aj počas ms, lebo som chcela po predchádzajúcich divných krátkych cykloch (pravdepodobne bez ovu) vedieť či nebýva počas ms. Keďže predtým bývalá LF dlhá 17 dni , ovu testy pozitívne 9,11,10dc.a cyklus pravidelný 28-30dni
Asi som divná, ale ako sa hovorí topiaci sa aj slamky chytá 😔

zuza265
3. okt 2023

@dracik07 teraz mozno just budes mat klasicky😀 ale hlavne nech ovu je☺️

dracik07
3. okt 2023

@zuza265 veď to, len aby bola

zanzilady
3. okt 2023

@dracik07 tiež si myslím že nebude vidno. Mala by som byt 4+4ta ale viem že ovu som mala na 16dc takze si myslím že o 2 dni som ako keby pozadu 😂teda ak sa to tak dá brat

zanzilady
3. okt 2023

@dracik07 a viac žien ma ovu hneď po ms tak jasne treba skúšať, ja sim napr merala vždy cely cyklus. Teda dokopy som merala asi 2,5 mesiaca ale aj z mojej zvedavosti som každý deň 🙂 držím palce nech tam tu ovu máš 😍

dracik07
3. okt 2023

Myslíte, že sa môže stať že ovu testy sú negatívne a druhá čiarka je slabá a ovu aj tak prebehne, teda podľa BT?
@zanzilady tak to fakt nebude ešte nič vidieť, možno len podľa sliznice a stúpajúcemu hcg

zuza265
3. okt 2023

@dracik07 ano. Stava sa to a aj je na to dost upozornovane, ze tie testy proste nie su uplne spolahlive. Preto meranie spolu so sledovanim hlienu je najpresnejsie (ak vynechame navstevu lekara a sono atd)

engiii
4. okt 2023

@dracik07 ja som tiež čítala veľa komentárov, že ovu bola a ovu testy za celý mesiac negatívne ,niekto proste nemá takú vysokú hladinu LH aby to zachytilo

dracik07
4. okt 2023

@engiii
@zuza265 no veď uvidím ale podľa testov to na ovu nevyzerá. A graf je zatiaľ zvlastny, ale držia sa dole
Dnes takto

zuza265
4. okt 2023

@dracik07 a hlien?🤗 zatial aspon vies, ze ovulacia neprebehla. Super. Uvidis co dalsie dni. Drzim palce♥️

zanzilady
6. okt 2023

Ahojte, keďže ste tu so mnou od prvého testu :D tak vám ukážem aj moju malíčku bodku 😅😂

dracik07
6. okt 2023

@zanzilady jeeeej ❤️🤗🥰, teším sa s tebou a ešte raz ti gratulujem 🙂

dracik07
6. okt 2023

Ja dnes takto

zanzilady
6. okt 2023

@dracik07 dakujeeem 😍😍😍

zanzilady
6. okt 2023

@dracik07 taaak že by bola včera ovu ?

dracik07
6. okt 2023

@zanzilady netuším, žiadne bolesti a aj hlienu nie je ako býva.

zanzilady
6. okt 2023

@dracik07 zatiaľ podľa teploty aj môže byt, len ešte nech máš dva dni vyššiu a bude 🙂

engiii
6. okt 2023

@zanzilady jej to je nádhera teším sa s tebou nech len rastie ❤️ a už sa neviem dočkať na moju kontrolu ešte týždeň 🫣🙈

zanzilady
6. okt 2023

@engiii ja tiež zas o tyzden :D tak toto ide byt dlhé čakanie 🥲

bejka90
6. okt 2023

@zanzilady jej krasa 🙂)) ja si este tyzden pockam :( nekonecnee cakanie

zanzilady
6. okt 2023

@bejka90 ja vieeem, súcitim. Ktorý deň máš ísť ? S na kolkeho ti zatiaľ vychádza termín pôrody ? Len pre porovnané :D

bejka90
6. okt 2023

@zanzilady 16.10. Idem budem 7+4. A termin mam podla ms 30.10. Kenze som mala ovulaciu az na 20dc takze si myslim ze to bude skor zaciatok juna...ty tiez ides 16.10 ze? Termin ti aky vychadza?

zanzilady
6. okt 2023

@bejka90 ja idem prace už 12.10. Vo štvrtok. Kvôli tomu spineniu čo som mala ma radšej chce vidieť častejšie, čo som aj rada. Mne podľa ms vychádza v rôznych appkach inak ale cca 7-11.6 🙂

bejka90
6. okt 2023

@zanzilady aha ;) no takhej radsej nech tasleduju. Boze pozeram ze som pisala termin 30.10. ;Dale.30.5. :D

zanzilady
6. okt 2023

@bejka90 hahah nevadí :D myslela som si 😂áno a ja som veľmi nedockava takze som aj rada že to je zatiaľ každý týždeň ja keby mám čakať 2-3 týždne alebo mesiac tak sa zbláznim :D

zanzilady
9. okt 2023

@bejka90 dnes som volala za výsledky Hcg z piatku ( minuly pondelok som mala 285, tak som dúfala že aspoň 1200 bude teraz ) a vyšlo mi 1653 😍tak som radaaaa