icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dracik07
9. okt 2023

@zanzilady krásne stúpa ❤️🙂

bambulka711
9. okt 2023

Dievčatá, ja tento mesiac takto. Vidím to iba ja?

dracik07
9. okt 2023

@bambulka711 ja vidím, len ťažko povedať či je to kanálik alebo začínajúce //, keďže na týchto testoch sú viditeľné kanáliky časté😔. Držím ✊🍀❤️

bambulka711
9. okt 2023

@dracik07 ďakujem, minulý mesiac bola tá istá séria úplne snehobiela, tak už len veriť ❤️🥰🍀

zanzilady
9. okt 2023

niečo sa črta 🙂 som zvedavá aký bude zajtra pozajtra. Toto bolo teraz ráno ?
@bambulka711

zanzilady
9. okt 2023

@dracik07 anooo 😍

bambulka711
9. okt 2023

@zanzilady áno, teraz ráno, 10 dpo. Skoro som vlak nestihla do práce, ako som neveriacky pozerala, keďže tento mesiac som mala takú zvláštnu krivku. A teraz svitla nádej 😊

zanzilady
9. okt 2023

@bambulka711 tak 10dpo je dosť skoro, ja som síce mala slabého ducha 11dpo ale tiež som nevedela či to nie je len falošne 🙂 ale 12-13dpo už som mala viditeľne čiarky aj keď slabucke 🙂 takto pre predstavu 🙂

bambulka711
9. okt 2023

@zanzilady ďakujem krásne. Nezostáva, len počkať do zajtra/pozajtra, či bude tmavnúť testík 🙂

bejka90
9. okt 2023

@zanzilady suppper 🙂 tak este tyzden si pockame na ultrazvuk 🙂 mne uz zacina byt trochu nevolno tak z nicoho nic ptoom to prejde a konecne aj prsia od vcera zacinaju boliet...tak hadam je to dobre znamenie.

zanzilady
9. okt 2023

@bejka90 noooo ja som akurát prišla zas od Dr. Lebo bola som v piatok a po vyšetrení som začala špiniť, tak si vravím že to z toho utz. A už to prestavalo a dnes cez obed zas, tak som volala Dr tak že ak sa mi dá mám prísť. Pozrela ma všetko je ok. Ta bodka v piatok čo mala 3.9mm mala dnes už 9mm tak ma objednala až o 2tyzdne aby už aj srdiečko videla. Tak som pokojná lebo som sa zľakla

dracik07
9. okt 2023

@zanzilady maličké krásne rastie 😍. Radšej ísť 100x zbytočne ako raz a neskoro. Ale hlavne že je všetko v poriadku 🙏🍀

zanzilady
9. okt 2023

@dracik07 anooo tiež som si povedala. A mám to 2 minuty od domu tak keď bola aj ochotná s hneď ma zobrala 🙂 ale som rada že takto to narástlo 😍

saxano2222
9. okt 2023

@bejka90 dodatocne gratulujem 🥰🥰
a prajem vela zdravicka 🤞🏻

bejka90
9. okt 2023

@zanzilady no tak hlavne ze je vsetko v poriadku 🙂 juj no kraaaasne narastlo malinke wau 🙂)) joj ja s auz neviem dockat toho dalsieho pondelka :D

bejka90
9. okt 2023

@saxano2222 dakujem ;)))

zanzilady
9. okt 2023

@bejka90 sucitím 🥹

dracik07
9. okt 2023

Ja dnes takto, myslíte že ovu test je ešte pozitívny alebo ho už mám brať ako negatívny.
BT sa drží zatiaľ dole

engiii
9. okt 2023

@dracik07 ja si myslím, že ovu ešte prebieha aj podľa.grafu

engiii
9. okt 2023

@zanzilady jej tak pekne rastie ❤️🤗 ja sa snáď ani nedočkám do pondelka už stresujem aby sme vydržali počas dňa mam stále sem tam ťahanie pichanie v podbrusku ,ale to asi len preto, ze stále som na nohách,ale už stresujem čítam všeličo možné ach jaj 🤦‍♀️🙏

bambulka711
9. okt 2023

@dracik07 pozitívny, dnes by sa chcelo snažiť 🙂

zanzilady
10. okt 2023

@engiii nestresuuuuj. Hlavne nech si v kľudne určite to bude všetko v poriadku 🥰

bambulka711
10. okt 2023

Ja dnes takto. Neviem, čo si mám myslieť. Proti svetlu je tam ružový pásik asi dvakrát taký široký ako kontrolná čiarka. Asi už len dúfať, že zajtra sa rozhodne a buď stmavne alebo nový pokus...

zanzilady
10. okt 2023

@bambulka711 na tej prvej foto tam vidno nejaký tieň ale ozaj dosť široký. Aaa na tom druhom nevidím nejak nič :( tak naozaj ešte počkať a uvidí sa budem držať aby to zajtra boli // 😍

bambulka711
10. okt 2023

@zanzilady je tam vidieť, ale radšej nezivim nádej, lebo mám pocit, že biochemické je :(

dracik07
10. okt 2023

@bambulka711 prepáč za mňa je to negatívne 😔, ale nádej umiera posledná 🙏🍀
kolky dpo si?

dracik07
10. okt 2023

Dnes, teplota stúpla, ale dosť ma bolí podbruško ako pred ms, ale hlien už je kremovy. Myslíte že ovu by mohla byť aj dnes?
Od včera ma už bolia prsia ako pri PMS. Ja už fakt môjmu telu prestávam rozumiet 🙄

bambulka711
10. okt 2023

@dracik07 dnes asi 11dpo, ale mám pocit, že včera boli čiarky tmavšie. Mamatest aj Dr. Max. Dnes len preto, že viem, kde hľadať :( Už sa pripravujem na nový mesiac = nová šanca

engiii
10. okt 2023

@dracik07 uvidíš ešte dve teploty a ako ti vyznačí graf ja myslím, že toho 14 mohla byť a BT ti krásne stúpla 🤗

engiii
10. okt 2023

@zanzilady dnes prezmenu už žiadne bolesti podbruska celý deň nič to už mam taky pocit ,že nič sa tam nedeje .. 🫣snažím sa nestresovat 🙏