Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 ja vidím, len ťažko povedať či je to kanálik alebo začínajúce //, keďže na týchto testoch sú viditeľné kanáliky časté😔. Držím ✊🍀❤️
@dracik07 ďakujem, minulý mesiac bola tá istá séria úplne snehobiela, tak už len veriť ❤️🥰🍀
niečo sa črta 🙂 som zvedavá aký bude zajtra pozajtra. Toto bolo teraz ráno ?
@bambulka711
@zanzilady áno, teraz ráno, 10 dpo. Skoro som vlak nestihla do práce, ako som neveriacky pozerala, keďže tento mesiac som mala takú zvláštnu krivku. A teraz svitla nádej 😊
@bambulka711 tak 10dpo je dosť skoro, ja som síce mala slabého ducha 11dpo ale tiež som nevedela či to nie je len falošne 🙂 ale 12-13dpo už som mala viditeľne čiarky aj keď slabucke 🙂 takto pre predstavu 🙂
@zanzilady ďakujem krásne. Nezostáva, len počkať do zajtra/pozajtra, či bude tmavnúť testík 🙂
@bejka90 noooo ja som akurát prišla zas od Dr. Lebo bola som v piatok a po vyšetrení som začala špiniť, tak si vravím že to z toho utz. A už to prestavalo a dnes cez obed zas, tak som volala Dr tak že ak sa mi dá mám prísť. Pozrela ma všetko je ok. Ta bodka v piatok čo mala 3.9mm mala dnes už 9mm tak ma objednala až o 2tyzdne aby už aj srdiečko videla. Tak som pokojná lebo som sa zľakla
@bejka90 dodatocne gratulujem 🥰🥰
a prajem vela zdravicka 🤞🏻
@saxano2222 dakujem ;)))
@dracik07 pozitívny, dnes by sa chcelo snažiť 🙂
@bambulka711 na tej prvej foto tam vidno nejaký tieň ale ozaj dosť široký. Aaa na tom druhom nevidím nejak nič :( tak naozaj ešte počkať a uvidí sa budem držať aby to zajtra boli // 😍
@zanzilady je tam vidieť, ale radšej nezivim nádej, lebo mám pocit, že biochemické je :(
@bambulka711 prepáč za mňa je to negatívne 😔, ale nádej umiera posledná 🙏🍀
kolky dpo si?
@dracik07 dnes asi 11dpo, ale mám pocit, že včera boli čiarky tmavšie. Mamatest aj Dr. Max. Dnes len preto, že viem, kde hľadať :( Už sa pripravujem na nový mesiac = nová šanca

@zanzilady krásne stúpa ❤️🙂