Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dobré ráno,
@bambulka711 ako dnes teplota, skúšala si aj test?
Ja dnes takto. FF mi ešte ovu nevyznacil, ale ...
@dracik07 ahoj, včera test vyzeral pozitívny, dnes sa teplota stále držala hore, ale teraz večer prišla mrcha, tak som smutná :( v piatok sa chystám k lekárovi, nech sa na mňa pozrie skrz špinenie a krátky cyklus. U teba podľa mňa ovu už bola 🙂 teraz je to náročné čakanie pred tebou. Držím palce 🙂
@bambulka711 skrátil sa ti cyklus kôli tomu že ovu so mala na 13 deň a lunearna fáza býva 12-15 dní. Ja mávam luterárnu fázu 13 dní čiže podľa toho vždy viem kedy dostanem napr ovu 10 deň ms 23. Ovu 13 ms.26
@bambulka711 to mi je ľúto 😔 ale aspoň budeš vedieť v čom je problém a dr ti pomôže. Ja hovorím "nový cyklus-nova nádej 🥰🙏🍀
Toto čakanie je nekonečne, ale tento mesiac to beriem tak nejako "vlažne" a mám tusaka že mrcha príde. A nemám ani nejaké také "chuťky" že kebyže môžem tak testujem. Uvidím keď sa bude blížiť 10,11dpo či sa to nezmení. Ale uvidíme aj podľa teploty
@zuzka2662021 ja viem, mávam 12 dní, ale často už 3 dni pred spinim... A tento mesiac aj tá krivka bola taká nejaká čudná. No nevadí, v piatok idem k lekárovi, to bude 3.DC, tak snáď bude ochotný riešiť.
@dracik07 presne, to čakanie je nekonečne a ja som si urobila nádej tým pásikom, tak bolo sklamanie. V piatok budem múdrejšia 🙂
Ahojte, po dlhsej dobe som sa rozhodla si merat BT, aby som zistila, co kedy ako, nech zbytocne nekupujem testy a nerobim si nadeje. Ale tento graf je uplne zvlastny, take ustalene teploty som nikdy nemala. Myslite si, ze mohla ovulka prebehnut 17DC aj ked je tam rozdiel iba 0,1’C? Mala som vtedy aj velmi silne krce vecer na pravej strane podbruska.
@skatloka otázka je, akým teplomerom meriaš, s 1 alebo 2 desatinnými miestami, lebo toto vyzerá na klasický s 1 a tam nevidno tie malé rozdiely potom a bazalku by sa mala merať s teplomerom s 2 ... a kde meriaš aj
@majulka098 veru iba s jednym, klasicky teplomer z drogerie 😕… meriam vzdy rano o 7:20 (jedno rano som 8:00 - preto ten trojuholnik) ked sa prebudim v posteli
@skatloka ja nemám skúsenosti s rozdielnymi grafmi pri stimulácii a bez ... Takže to ja osobne porovnať neviem, ale určite bazálny teplomer by bol vhodnejší a odchýlky, ktoré sa ním namerajú, môžu práve znamenať, že sa lepšie vyhodnotí graf
Dievčatá, tak dnes mi lekár povedal, že mať 24 dňový cyklus a menštruáciu slabú a 2-3 dni je ok a so 4 dňovým špinením pred sa vraj nedá nič robiť. Mali ste niekto podobnú skúsenosť? Ani mi nevzal krv, všetko akože podľa neho ok. Vo štvrtok ideme na spermiogram, tak snáď budú dobré výsledky, keďže partner už má dve staršie deti.
aké appky okrem FF ešte sú na meranie BT? Prípadne v slovenčine je nejaka takáto aplikácia, či všetko len v angličtine?

@engiii neviem, tiež si myslím že mi to vyznačí na 14dc len dnes ma pichá na pravej strane vajecnik