Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte dievcata, ja mam otazku na to meranie .. mam si to racsej odmerat hned ked sa zobudim ( napriklad len tak medzi prehodenim na druhy bok napriklad o 4:30) alebo nevadi ked som sem tam nad ranom v polospanku ( ale este nevstavam len proste nespim tvrdo ) a odmeram si to az v danu hodinu o 6:00?
@hendikep ja som si vždy merala v rovnakom čase cca o 5:00 dala som si normálne budík a odmietala a potom som spala ďalej. Meriame v rovnakom čase je vždy najpresnejšie. Pár krát som skúsila merať o tej piatej a potom aj led som sa už normálne ráno budila ale boli tam vyraznenodychlky, vzdy bola ta neskôr ráno vyššia 🙂
@zanzilady ano ale mne ide o to ze ked sa zobudim hodinu pred tou siestou kedy si meriam stale … a spim uz plytko ze uz “ vnimam “ / ale z postele nevstavam/ tak neviem ci sa taky spanok rata do toho ze pred meranim by mal byt suvisly 3-6 hodinovy spanok, kedze posledna hodina uz bola bdelejsia
Žienky, môže BT ovplyvniť bolesť hrdla?
@zanzilady ja idem dr v pondelok poobede 17.00 to sa mi potiahne strašne ten čas.. Ja len dúfam, že bude všetko v poriadku 🙏 aby bolo na mieste kde ma byt.Lebo už som čítala všeličo tu na MK som si povedala ,že nebudem čítať potom sa stresujem 🤦♀️
Čistú vodu aj ja pijem sladké mi vadia
@dracik07 držím palce, chystáš sa aj testovať, alebo počkáš až na meškanie?
@bambulka711 ďakujem 🙂
Sama sebe sa čudujem ale tento mesiac vôbec nemám chuťky testovat. Ale tak uvidíme mozno okolo piatku , ak má budú veľmi svrbiet prsty
@adules ahoj ano bola som...tak neviem :( rano som zacala vcera akurat spinit, tak mi dala 3 druhy tabletiek. Babu bilo srdiecko ale je o tyzden mensie takze sa zas zacinam obavat :,( vypisala ma zatial aby som sa setrila a o tyzden v utorok mam prist, ze ako rastie. Takze uvidi sa. Dakujemz e si na mna myslela ;) tebe sa ako dari?
@engiii dakujem..tak snad ale bojim sa po predchadzajucej skusenosti ked tiez velkost nesedela ale tam az o 2 tyzdne :( pozeram ze tvoje malinke ma 7.9mm a moje 6.8 a to by som mala byt o tyzden viac ako ty :( tajze mam pochybnosti. Spinenie mi hned prestalo bolo to fakt len doobedu trosku pri utreti odvtedy nic. Tak uvidime o tyzden. Drzime si prsty 🙂))
Ahojte dievčatá, viete mi, prosím, odporučiť gynekológa v Bratislave alebo Pezinku? Takého, čo aj niečo rieši a nepovie, že v 37 rokoch sa ešte ďalší rok máte pokúšať otehotnieť, že so špinením 4 dni pred menzesom sa nedá nič robiť a aspoň vám spraví hormonálny profil alebo sa pokúša zistiť problém? Som zo svojho lekára sklamaná a nechcem stratiť ďalší mesiac. Ďakujem

@dracik07 eggys 🙂