icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zanzilady
13. okt 2023

@dracik07 eggys 🙂

hendikep
14. okt 2023

Ahojte dievcata, ja mam otazku na to meranie .. mam si to racsej odmerat hned ked sa zobudim ( napriklad len tak medzi prehodenim na druhy bok napriklad o 4:30) alebo nevadi ked som sem tam nad ranom v polospanku ( ale este nevstavam len proste nespim tvrdo ) a odmeram si to az v danu hodinu o 6:00?

zanzilady
14. okt 2023

@hendikep ja som si vždy merala v rovnakom čase cca o 5:00 dala som si normálne budík a odmietala a potom som spala ďalej. Meriame v rovnakom čase je vždy najpresnejšie. Pár krát som skúsila merať o tej piatej a potom aj led som sa už normálne ráno budila ale boli tam vyraznenodychlky, vzdy bola ta neskôr ráno vyššia 🙂

hendikep
14. okt 2023

@zanzilady ano ale mne ide o to ze ked sa zobudim hodinu pred tou siestou kedy si meriam stale … a spim uz plytko ze uz “ vnimam “ / ale z postele nevstavam/ tak neviem ci sa taky spanok rata do toho ze pred meranim by mal byt suvisly 3-6 hodinovy spanok, kedze posledna hodina uz bola bdelejsia

engiii
14. okt 2023

@hendikep ja som si merala o 5 a hocikedy som bola už hore skorej a len zatvorené oči a pred 5 už som merala čakala som a bola som už hore aj som sa párkrát prevalila😅a graf som mala pekný vždy aj s ovu vyznačenou

engiii
14. okt 2023

@zanzilady ahoj ako sa cítiš? 😊

dracik07
14. okt 2023

Žienky, môže BT ovplyvniť bolesť hrdla?

zanzilady
14. okt 2023

@engiii ahoooj, ja faaajn 🙂 neviem ako vydržím dalsi týždeň do Sona. A mám takú nechuť k jedlo. Už to podľa mna začína. Je mi tak ťažko na žalúdok 🙂 včera som zas spinila, ale dnes už zas fajn 🙂 a tyyy ?

engiii
14. okt 2023

@zanzilady ja vo štvrtok večer nevoľno v piatok ráno doobeda tiez už to začína 🤦‍♀️ a dnes ležím celý deň som si povedala za celý týždeň na nohách a len čakám keď sa najem čo to spraví 🫣 keby idem aspoň ráno dr len ja idem až 17.00 to sa aj zblaznim dovtedy 🫣

zanzilady
14. okt 2023

@engiii a kolkeho ráno ? …. Nooo presne ja tiež dnes cely deň len ležím, ani sa mi nič nechce unavená som, obed som mala ale aj z toho mi je ťažko :D tak aspoň vodu pijem

engiii
14. okt 2023

@zanzilady ja idem dr v pondelok poobede 17.00 to sa mi potiahne strašne ten čas.. Ja len dúfam, že bude všetko v poriadku 🙏 aby bolo na mieste kde ma byt.Lebo už som čítala všeličo tu na MK som si povedala ,že nebudem čítať potom sa stresujem 🤦‍♀️
Čistú vodu aj ja pijem sladké mi vadia

hendikep
14. okt 2023

@dracik07 podla mna urcite ano

dracik07
16. okt 2023

Ahojte, prajem vám krásny začiatok dňa
Ja zatiaľ takto, aj ked Moje vnútorné ja, my vraví že o týždeň je tu. Hoci radšej by som bola keby už neprisla

bambulka711
16. okt 2023

@dracik07 držím palce, chystáš sa aj testovať, alebo počkáš až na meškanie?

dracik07
16. okt 2023

@bambulka711 ďakujem 🙂
Sama sebe sa čudujem ale tento mesiac vôbec nemám chuťky testovat. Ale tak uvidíme mozno okolo piatku , ak má budú veľmi svrbiet prsty

engiii
16. okt 2023

@zanzilady ahoj tak kontrola dopadla super všetko v poriadku aj veľkosť zodpovedá a už aj ❤️bije 🤗teším sa 🤗

dracik07
16. okt 2023

@engiii jeeeej, gratulujeeeeem 🙏🥰🍀❤️

engiii
16. okt 2023

@dracik07 ďakujem ❤️🤗

zanzilady
16. okt 2023

@engiii jeeeeeej 😍😍😍😍😍aký je to pocit ? Mna to čaká budúci pondelok.

engiii
16. okt 2023

@zanzilady keď som videla ❤️ako bije tak mi išli slzy 🤗 krásny pocit lebo som sa bála aj tie bolesti som mala v podbrusku a vraj je to normálne ešte bolieť bude roztahuje sa maternica.pri prvom si to nepamätám myslím, že som také stahy nemala

zanzilady
16. okt 2023

@engiii bozeeeeeee ja si to ešte neviem ešte ani predstaviť aké to je keď počuješ srdiečko prvý krát, teším sa na to už 😍😍😍😍

engiii
16. okt 2023

@zanzilady rýchlo ten týždeň ubehne a uvidíš aj ty ❤️🤗 teším sa keď napíšeš 🤗

adules
16. okt 2023

@bejka90 a ty si dnes ako dopadla u lekára. Mala si ísť dnes keď sa nemýlim.

bejka90
17. okt 2023

@adules ahoj ano bola som...tak neviem :( rano som zacala vcera akurat spinit, tak mi dala 3 druhy tabletiek. Babu bilo srdiecko ale je o tyzden mensie takze sa zas zacinam obavat :,( vypisala ma zatial aby som sa setrila a o tyzden v utorok mam prist, ze ako rastie. Takze uvidi sa. Dakujemz e si na mna myslela ;) tebe sa ako dari?

engiii
17. okt 2023

@bejka90 ahoj tiež som si na teba myslela ,ale keď si nepísala cely deň čakala som ,že napíšeš neskorej .. dobre bude lieky pomôžu a dobre ,že ťa nechala hneď doma kludovy režim odpočívaj Všetko bude v poriadku malinke to dobehne držím veľmi palce🙏 myslím na teba ❤️🍀

bejka90
17. okt 2023

@engiii dakujem..tak snad ale bojim sa po predchadzajucej skusenosti ked tiez velkost nesedela ale tam az o 2 tyzdne :( pozeram ze tvoje malinke ma 7.9mm a moje 6.8 a to by som mala byt o tyzden viac ako ty :( tajze mam pochybnosti. Spinenie mi hned prestalo bolo to fakt len doobedu trosku pri utreti odvtedy nic. Tak uvidime o tyzden. Drzime si prsty 🙂))

bambulka711
17. okt 2023

Ahojte dievčatá, viete mi, prosím, odporučiť gynekológa v Bratislave alebo Pezinku? Takého, čo aj niečo rieši a nepovie, že v 37 rokoch sa ešte ďalší rok máte pokúšať otehotnieť, že so špinením 4 dni pred menzesom sa nedá nič robiť a aspoň vám spraví hormonálny profil alebo sa pokúša zistiť problém? Som zo svojho lekára sklamaná a nechcem stratiť ďalší mesiac. Ďakujem

adules
17. okt 2023

@bejka90 určite to bude fajn. Musíš veriť. Ja už čakám na menzes. Dnes som 12 dpo, a teplota klesla

engiii
17. okt 2023

@bejka90 to bodla mňa nieje ešte taka odchýlka podľa tabuľky čo som pozerala určite lieky pomôžu a všetko bude dobré 🙏🍀❤️

bejka90
17. okt 2023

@adules velmi klesla?:(