icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
20. okt 2023

@dracik07 ja som presne na mamateste mala minulý pokus čiarku a na ďalší deň prišla MS. Doteraz neviem, či blbá séria alebo biochemicke. Tento mesiac stavím na iné testy... Držím palce a s napätím čakám na výsledok 🙂

bejka90
21. okt 2023

@dracik07 ahoj ako dnes?

dracik07
21. okt 2023

@bejka90 dnes 12dpo a BT klesla

zanzilady
21. okt 2023

@dracik07 test si si už nerobila ? No asi teda MS príde, podľa ten teploty

bejka90
21. okt 2023

@dracik07 joj :(

dracik07
21. okt 2023

@zanzilady
@bejka90 aj keď podľa BT som ani veľmi nemala chuť ale nedalo mi 😁
Vrchný test Women Secret a spodný Mamatest. Za mňa ak tam niečo je tak asi len kanálik

julianka007
21. okt 2023

Ahojte. Je tu teraz niekto, kto v minulosti prekonal mimomaternicové tehotenstvo a bol po laparoskopickom odstránení vajcovodu? Kedy ste sa znova začali snažiť o bábätko. Ja som po zákroku dva mesiace. Prebieha môj tretí cyklus. Cítim sa úplne v poriadku. A už mi vŕta v hlave myšlienka, že by sme už tento cyklus začali.

julianka007
21. okt 2023

@dracik07 no neviem. Mne mamatesty ukazovali čiarku dosť skoro, a na týchto testoch ju vidím pekne.

bejka90
21. okt 2023

@dracik07 joj t ynas tu tak natahujes...:D akoze vidno ciarku aj na tej druhej znacke...tak sa asi len teraz uhniezduje 🙂 a zajtra teplota vyskoci!!! Ja som v 1.tehu mala taky pad na 13dpo a 14dpo vyskocilo a bola pekna druha ciarka na teste 🙂

majulka098
21. okt 2023

@dracik07 ja tiež mala skok dole, na 11dpo menší, na 14dpo väčší (to som začala špiniť, asi sa zavrtávala, plus práca) ... Ale testy stále silneli ... Držím prsty 🤞, vyzerá to pekne, keď aj na WS vidno, ten má podľa mňa menej farbiva, osobné skúsenosť 😅

zanzilady
21. okt 2023

@dracik07 určite tam niečo vidno a na živo to je asi ešte aj silnejšie! Len nech to tmavé a ta teplota mech stúpa 🥰

engiii
21. okt 2023

@dracik07 ahoj podla mňa sú viditeľné na oboch pekne a na mamateste je dosť ružová 🤞🤗 36,8 je stále dosť vysoká teplota držím palce nech stupne a testy tmavnu

samuel06
21. okt 2023

Ahojte, viem že už je veľa hodín, ale chcem sa spýtať môžu lieky ako Paralen, Ibalgin ovplyvniť BT
Ak si dám večer o 19:30 a meriam o 5:00?

bambulka711
21. okt 2023

@samuel06 mne Paralen zrazil dosť aj bazalnu teplotu, ale Ibalgin nie.

zuza265
21. okt 2023

@samuel06 ja si myslim, ze vtedy uz liek ucinok nema. Ale to si iba myslim… nepoviem keby si ho das o 2-3 rano

skatloka
21. okt 2023

@samuel06 lieky by na to vplyvat uz nemali, ale choroba ano 😕

zanzilady
22. okt 2023

@dracik07 ahooooj, ako je dnes teplota a test ?

dracik07
22. okt 2023

@zanzilady ahoj, BT išla hore, ale test negatívny. Takže v utorok čakám ms

dracik07
22. okt 2023

Žienky nič z toho nebude, len pekne kanaliky. dnešný by už musel byť silnejší. BT sa so mnou pekne zahráva, tak nech už príde ms a môžeme sa opäť snazit

marinecka95
22. okt 2023

@dracik07 fuha, ale na tých testoch stále niečo vidno 🤷‍♀️ Myslíš, že len kanáliky ?

dracik07
22. okt 2023

@marinecka95 po včerajšku by už musel byť aspoň trochu silnejší, veď som 13dpo

marinecka95
22. okt 2023

@dracik07 No áno, mal by zosilnieť …

zanzilady
22. okt 2023

@dracik07 mne to nepríde ako kanalik vyzerá že to je do ružova. A zas keď Hcg stúpa pomalšie môže byt že ti vyskočí čiarka zajtra alebo o 2 dni tak výraznejšie 🙂 a máš pravidelne Ms ? Že máš vždy 14 dni lut. fázu ?

dracik07
22. okt 2023

@zanzilady mala som posledné 2-3 cykly rozhádzané, a neviem či vtedy bola ovu. Ale predtým som mala pravidelnú 28-30 dní a LF 17 dňovu . Ale keďže som nemerala vtedy ešte BT tak to neviem naisto len podľa ovu testov že boli pozitívne
Uvidím zajtra podľa BT a možno skúsim ešte jeden test, ale ružovo to nevidím

Pri druhom som mala slabucke // na 11dpo a potom krásne silnela. V podstate rovnako aj pri prvom, len vtedy som musela ísť na kyretaz 😭
Myslíš že pri každom tehu to stúpanie hcg môže byť iné?

zanzilady
22. okt 2023

@dracik07 určite môže byt pri každom one 🙂 veď každé tehotenstvo môže byt úplne iné 🥰stále si len 13dpo niektorým ženám ukáže ducha keď uz ms meska. Ja by som teda ešte asi testovala, ja som nedockava takze by som nevedela vydržať do termínu Ms :D ale ja si u teba myslím že ta čiarka tam je, len to ide pomalšie ale samozrejme nechcem dávať nádeje, treba všetko s rezervou 🥰

bambulka711
23. okt 2023

@dracik07 s napätím sledujem a očakávam dnešný test 😊 ja zatiaľ naháňam ovulku, väčšinou 13. deň, tento mesiac mám tie teploty ale nejaké stabilné, na ovulku to dnes nevyzerá 🤔 uvidíme test dnes, či sa vyfarbí 🤗

zanzilady
23. okt 2023

@dracik07 ja som dnes tiež v napätí, ako sa vyvíja čiarka 🥰

dracik07
23. okt 2023

@bambulka711 tak ovu ešte príde, ak nie dnes tak v najbližších dňoch 😉🙏🍀
Ja dnes takto, ale ak bude LF opäť 17 dni, tak ms očakávam štvrtok/ piatok. Takže teplota ešte má kedy klesnúť. Len nech to dlho nenatahuje

bejka90
23. okt 2023

@dracik07 a testik?

dracik07
23. okt 2023

@bejka90 tušila som to. Kanálik 😔