Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte.tak bola som dnes na kontrolny ultrazvuk. Mam nejaku krvnu zrazeninu alebo co, ale ze.to nieje nic vazne 🙂 babo narastlo od minuleho tyzdna z 6.8mm na 1.66 cm, takze sedi mi yo na 8.tyzden 🙂 srdiecko pekne bilo a babo odpocivalo 🙂 konecne idem s dobrym pocitom z kontroly 🙂 z 3 druhov tabletiek mi staci brat uz len utrogestan a dalsiu kontrolu a odbery mi urobi o 2 tyzdne 7.11. 🙂 tesim sa;)))
@bejka90 teším sa s tebou 🤩
@bambulka711 akože aj bolesti by nasvedčovali viac ovulácii 16 dc, tak uvidím podľa toho kedy príde ms ak príde 🙂 ďakujem
@bejka90 tak to je super spravaa 🙂..sledujem vas tu ako sa vam dari a tesim sa svami vsetkymi...ze uz ste neni snazilky ale tehulky😊😊
@isadoraisa áno, ono je to veľmi individuálne. Ja napríklad mám pozitívny test až v deň ovulácie a teplota mi stupne hneď na druhý deň. Potom sú ženy, ktoré majú pozitívny aj 2-3 dni skôr a stupne im teplota tiež až o 2-3 dni. Bolesti mám iba do dňa ovulácie, po nej už nie.
@dracik07 kým nie je krv, teplota nie je jednoznačný ukazovateľ 🤗
@dena12345678910 anooo 🙂 dufajme z euz aj vydrzime 🙂
@bejka90 to je skvelé, teším sa s tebou 😊
@engiii
@bambulka711 dakujem dievcata 🙂 len sa tak trosu cudujem ze noektore pri spineni posali do nemocnice, kamoska s hematomom musela doma lezat a ja zajtra nakusam do roboty..tak hadam to nejak budem zvladat lsychicky aj fyzicky
@bejka90 blahoželám a už to iba dotiahnuť do šťastného konca 🤞🙂 a nerozmýšľal doktor, že ťa rovno vypíše aj kvôli predchádzajúcemu prípadu? 🤔 Ja som špinila, ale žiaden hematóm som nemala, u mňa to bolo asi zavrtávanie spolu s námahou v práci, takže ja od 9tt bola na PN ... A zajtra začínam 35tt, ubieha to 🫣
@bambulka711 môžem sa len opýtať, konkrétne aké kvapky to boli? Pre známu zisťujem 🙂 ak by mala záujem ... Teda otázka je tá, či pomáhajú aj k tomu, aby praskol folikul, s tým má problém najskôr, pichajú jej ovitrelle, tento je už tretí cyklus
@majulka098 tak bola som teraz tyzden vypisana, chcela ma nechat este ale tak som jej vravela, ze v robote to este nevedia a zas s chorobou nebudem doma 2-3 tyzdne :( tak ze to nejak zvladnem a ked nie tak s ana to vybodnem poviem to a dam sa vypisat :D len to ze ja mam zmluvu do februara zastupujem ucitelku ktorej konci materska tak keby som s aja teraz vypisala tak na tie 4 mesiace uz nebudu zas hadat novu ucitelku :( a zas aby koeguna tolko tahala sama a obcas jej prisli na zastup tak asi by nebola najstastnejsia:( takze to chcem nejak vydrzat..
@zojeva no akurat som vyssie vysvetlila situaciu v ktorej som :( kebyze som niekde tak ze tam nebudem chybat tak uz ostanem vypisana alenuz aj minuly rok tahala ta kolegyna sama asi 3-4 mesiace a teraz keby zas mala tak sa asi zblazni... robim v skolke :D takze je to na.psychiku dost aj tych par hodin denne nie este cele mesiace sama tahat cele dni :( juj no uzivaj si matersku ;)
@majulka098 ja beriem konkrétne tieto dvoje a musím povedať, že mám aj vyššie bazálne teploty, minulý cyklus sa zmiernilo aj špinenie pred MS zo 4 na 1 deň a pôvodne slabá 3-dňová menštruácia sa zmenila na 4-dňovú normálnu. Ak je problém hormonálneho pôvodu, snáď by jej mohli pomôcť tie na štítnu. Ja teda beriem oboje: https://www.dedikadcery.sk/e-shop/nase-bylinne-... a tu sú druhé https://www.dedikadcery.sk/e-shop/nase-bylinne-...

@zuzka2662021 no čo už 😔, len to čakanie na ms, potom na ovu a nakoniec na to či to vyšlo.
Od včera večera má už pobolieva brucho tak snáď príde čo najskor